Įkraunama...
Įkraunama...

Dinos2 mazylė

O stai kaip jis man patinka
Atsakyti
Mano mylimiausias brolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2005 07 11, 21:52)
O  cia  mano  naujas  triratukas

QUOTE(Dina2 @ 2005 07 11, 21:55)
Mano  mylimiausias  brolis  wub.gif

Jazau kokios fainos nuotraukytės wub.gif wub.gif A mažulė kaip jau paaugo thumbup.gif Tavo sūnus jau toks didelis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2005 07 11, 22:50)
Stai  taip  as  paaugau  4u.gif

koks grozis wub.gif
QUOTE(Dina2 @ 2005 07 11, 22:52)

thumbup.gif daiktas, pripras Indruliukas ir labai jai patiks, neistrauksit paskui thumbup.gif
Atsakyti
Niu jau kaip paaugusi panelyte thumbup.gif Ir triratukas thumbup.gif O kuo toliau tuo labiau jis jai patiks 4u.gif
Ir broliukas koks didelis vyrukas jau wub.gif
Atsakyti
O nuotraukytes kokios dabar spalvingos ir grzios smile.gif Ir Indrute grazesne atrodo blush2.gif , tikiuosi, niekas nenuziures smile.gif O dviratukas koks didelis ir brolis dailus wub.gif
Atsakyti
Labai grazi Indrute, nuostabios nuotraukos (fotikas thumbup.gif ), o jau ten kur su kriksto suknele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Indrutė kaip paaugus.. blink.gif thumbup.gif Nu šakės, kuom jūs tuos vaikus šeriat, kad jie tiap auga... Jaučiu tikrai ne Hipp kaip aš.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
O jau broliuko gražumas.. wub.gif
Žodžiu - nuotraukytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O fotikas visada bus geras, kai geri modeliukai jau yra tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2005 07 11, 22:52)

thumbup.gif pamaina Pučinskaitei ir Žiliūtei auga laugh.gif

QUOTE(Dina2 @ 2005 07 11, 22:55)
Mano  mylimiausias  brolis  wub.gif

wub.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti
ir kurgi ta mūsų coliukė blink.gif g.gif jetus kaip panelytė gražuolytė paaugus thumbup.gif thumbup.gif jau su broliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
O jau kokis fainas triratukas ax.gif Nenulipa turbūt nuo jo g.gif Ir broliukas dobiliukas jau koks didžkis blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, Dinule, Indrute man i coliuke nepanasi
schmoll.gif schmoll.gif grazute, putlute mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti