vėl pradėjau tyrimus daryti, seniai bebuvau dariusi. sian kraujo tyrimai, ryt rentgena darys... gal padės kas bent jau žinosiu ką reikia daryti.....
As irgi turiu dideliu problemu, artritas man įgimtas,nuo 21 metų prasidėjo,tai jau penkeri metai kaip kankinuos,baisu ir pagalvot kas toliau bus prisiskaičiau apie baisiausias komplikacijas.
QUOTE(Jurgita23 @ 2006 10 11, 11:29)
Linda, ar pagelbejo tos sultys?
TAIP. Eidama nebejauciu jokiu sanariu trynimusi. Rimtai nesportuoju jau kuris laikas, tai nezinau, kaip butu sportuojant. O bendrai organizmo buklei labai didele itaka padare - isgrazejo oda, nesirgau jokiom persalimo ligom rimtom nuo to laiko, kai pradejau tas sultis gert (jau metai laiko), tik pora kartu slogavau po pora dienu. Zodziu man tai super, nusiperku karts nuo karto
Sveikos merginos, man irgi pripažintas reumatoidinis artritas. Dar tik pusė metų kaip pripažinta, bet jau spėjo pakenkti plaštakų kremzlėms. Kiek vaikštau pas reumatologus, tai arba pasitaiko visai nekreipiantys dėmesio, arba "daryk kaip nori". O kaip reikia? Kaip gydytis, ką daryti? Liepia hormonus gerti ir viskas. Bet nuo hormonų buvau labai ištinusi, ir plaukai kuokštais slinko. Dabar nevartoju, bet skauda visus sanarius juodai. Gal kas turit patarimų, gerą gydytoją Vilniuj, kokius pratimus daryti, kur kreiptis?.... Depresija juoda... Vakar reumatologas pasakė, kad apie daugiau vaikučių net nesvajočiau. Tai kam tada iš vis gyventi, ir kam tie daktarai reikalingi? Jei kas turit kokių patarimų, būkit geros, parašykit... O tai iš skausmo net savo vaikučio ant rankų negaliu paimti...
Reumatoidinis artritas yra nepagydoma liga,nuolat progresuojanti ir ardanti sąnarius,todel butina pastoviai vartoti vaistus tam kad ta progresavimą stabdyti,geriausia kuo greiciau nieko nelaukiant susirasti gera gydytoja,kuris tave stebetu ir skirtu gydymą.Labai svarbu nelaukt ilgai ir nekentet skausmų,uždegimą būtina slopint, ir kuo greiciau.
QUOTE(tomule @ 2006 10 14, 17:39)
Reumatoidinis artritas yra nepagydoma liga,nuolat progresuojanti ir ardanti sąnarius,todel butina pastoviai vartoti vaistus tam kad ta progresavimą stabdyti,geriausia kuo greiciau nieko nelaukiant susirasti gera gydytoja,kuris tave stebetu ir skirtu gydymą.Labai svarbu nelaukt ilgai ir nekentet skausmų,uždegimą būtina slopint, ir kuo greiciau.
o kur tą gerą gydytoją rasti???
QUOTE(mazgis @ 2006 10 14, 17:57)
o kur tą gerą gydytoją rasti???
šiaip visi jie gydo vienodai,šiuo atveju geras bus tas kuris elgsis su tavim kaip su žmogum,su kuriuo tu galesi normaliai bendrauti ir gauti visą informaciją apie ligą.
QUOTE(tomule @ 2006 10 15, 13:55)
šiaip visi jie gydo vienodai,šiuo atveju geras bus tas kuris elgsis su tavim kaip su žmogum,su kuriuo tu galesi normaliai bendrauti ir gauti visą informaciją apie ligą.
o kur tokį rasti??
gal žinai?
QUOTE(mazgis @ 2006 10 24, 14:35)
Deja,Vilniuj nezinau,aš iš Klaipėdos.Pas Šnioliene lankaus,labai gera,maloni ir supratinga gydytoja.
QUOTE(tomule @ 2006 10 24, 15:10)
Deja,Vilniuj nezinau,aš iš Klaipėdos.Pas Šnioliene lankaus,labai gera,maloni ir supratinga gydytoja.
Būnu dažnai ir Klaipėdoj - mama gyvena (rajone). O kur ją rasti galima būtų?
Ačiū už info