Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnariai

As irgi turiu problema su sanariais, kazkada rimtai sportavau, tai pagal visus pozymius susidevejo koju sanariu kremzles - kartais girzgda, kartais tiesiog jauciu, kaip, atrodo, "kaulas i kaula trinasi". Tai man rekomendavo gerti naturalias alavijo sultis su gliukozamino sulfatu, chondroitino sulfatu, metilsulfonilmetanu (MSM), askorbo rūgštimi (vitaminu C) ir tokoferoliu (vitaminu E) - kita savaite uzsisakysiu ir tada galesiu papasakoti is savo patirties, kokie bus rezultatai. Sako, kad si produkta organizmas lengvai isisavina, tai rezultatai buna geri. Matysim, papasakosiu, ar tikrai stebuklas tos forever living products sultys.
Atsakyti
Parašyk, parašyk, Linda, kaip tas stebuklas tau: ar padeda? Aš baigiu išprotėt nuo tokios būsenos, kai skauda ir niekas negali dorai paaiškinti kodėl, ir neranda priežasties. cry.gif Rytoj einu į reumatologijos kliniką pas docentą (pavardę pamiršau), tai mano paskutinė viltis. Nes jau gėriau ir kalcius, ir flexodonus, ir kitą šlamštą, ir rezultatų jokių. cry.gif
Atsakyti
PAJA, dar nenusipirkau tu sulciu, nelabai jos i mano biudzeta isiplanuoja dabar..... Turbut tik rugseji nusipirksiu. Na, man nera taip blogai, kaip tau, tik diskomfortas, dabar kazkaip geriau jauciuosi, gal todel, kad valgau daug zele? - kineziterapeute taip patare.
Atsakyti
Sėkmės gydantis. 4u.gif O aš, jau galiu lengviau atsikvėpti, nes po apsilankymo pas docentą, galiu ir atsitūpti, ir šokinėti. thumbup.gif Pasirodo, kad sąnariai mano sveiki, o visa bėda buvo su girnele. Suleido vaistukų ir gyvenimėlis prašviesėjo. smile.gif Tik dar kartą įsitikinau, kad į poliklinikas eiti net neverta, nebent tik suslogavus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2005 08 11, 22:08)
As irgi turiu problema su sanariais, kazkada rimtai sportavau, tai pagal visus pozymius susidevejo koju sanariu kremzles - kartais girzgda, kartais tiesiog jauciu, kaip, atrodo, "kaulas i kaula trinasi". Tai man rekomendavo gerti naturalias alavijo sultis su gliukozamino sulfatu, chondroitino sulfatu, metilsulfonilmetanu (MSM), askorbo rūgštimi (vitaminu C) ir tokoferoliu (vitaminu E) - kita savaite uzsisakysiu ir tada galesiu papasakoti is savo patirties, kokie bus rezultatai. Sako, kad si produkta organizmas lengvai isisavina, tai rezultatai buna geri. Matysim, papasakosiu, ar tikrai stebuklas tos forever living products sultys.

O iš kur tokių sulčių galima gauti? Kažin ir kokia maždaug kaina būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebė @ 2005 08 24, 17:24)
O iš kur tokių sulčių galima gauti? Kažin ir kokia maždaug kaina būtų?  g.gif

Didmenine kaina 81 Lt, mazmenine - 116 Lt. Pas mane namie neseniai renge sios firmos produktu pristatyma, as nemazai uzsisakiau visko, tai man pasiule tapti "vartotoja" ir pirkti didmenine kaina. Jei kas nori pabandyti, galiu gauti didmenine kaina pabandymui - man negaila smile.gif Drauges irgi susidomejo, noretu sio bei to, tai vis tiek uzsakinesiu joms ir sau.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2005 08 23, 14:36)
Sėkmės gydantis. 4u.gif  O aš, jau galiu lengviau atsikvėpti, nes po apsilankymo pas docentą, galiu ir atsitūpti, ir šokinėti. thumbup.gif  Pasirodo, kad sąnariai mano sveiki, o visa bėda buvo su girnele. Suleido vaistukų ir gyvenimėlis prašviesėjo. smile.gif Tik dar kartą įsitikinau, kad į poliklinikas eiti net neverta, nebent tik suslogavus. smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif

...Gal galite sio docento koordinates 4u.gif ACIU...

QUOTE(Linda @ 2005 08 24, 22:52)
Didmenine kaina 81 Lt, mazmenine - 116 Lt. Pas mane namie neseniai renge sios firmos produktu pristatyma, as nemazai uzsisakiau visko, tai man pasiule tapti "vartotoja" ir pirkti didmenine kaina. Jei kas nori pabandyti, galiu gauti didmenine kaina pabandymui - man negaila  smile.gif  Drauges irgi susidomejo, noretu sio bei to, tai vis tiek uzsakinesiu joms ir sau.

g.gif g.gif g.gif Na ir po kiek laiko pajuntamas pagerejimas,,, g.gif seip tai sanariai ilgai gydomi buna... unsure.gif verysad.gif Na jei cia visiskai naturalus produktas ,tai bent nereikia baimintis kad pakenks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2005 08 28, 11:18)
g.gif  g.gif  g.gif  Na ir po kiek laiko pajuntamas pagerejimas,,, g.gif seip tai sanariai ilgai gydomi buna... unsure.gif  verysad.gif Na jei cia visiskai naturalus produktas ,tai bent nereikia baimintis kad pakenks  ax.gif

paziurejau sudeti, tai 89% sudaro alavijo zele (ta, kuri yra lapo viduryje), o dar prideta stai ko: "sorbitolis, natūralių apelsinų sulčių koncentratas, fruktozė, gliukozamino sulfatas, chondroitino sulfatas, natūralios apelsinų aromatinės medžiagos, metilsulfonilmetanas (MSM), askorbo rūgštis (Vitaminas C), citrinos rūgštis, kalio sorbatas, natrio benzonatas, tokoferolis (Vitaminas E)."
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif galiu pasiulyti KrioSauna, mano vyrui irgi sanarius skaudejo ir suko, bet praejo kursa KrioSaunos(15kartu) ir praejo, dabar jaunas kaip agurkelis!!!! biggrin.gif Krio Sauna tai vertikali kabina 1 zmogui, kurioje pasekiama temperatura iki minus 160 gradusu. Labai idomus ir sveikas dalikas, as irgi kartais profilaktiskai nueinu mirksiukas.gif Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2005 08 28, 13:18)
thumbup.gif  thumbup.gif

...Gal galite sio docento koordinates  4u.gif  ACIU...

Jau seniai bebuvau čia užsukusi, nes, kai nebėra bėdos, tai ir pamiršti. doh.gif Jei dar nevėlu, tai rytoj parašysiu koordinates, dabar neturiu po ranka. smile.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, rašau koordinates, gal kam pravers:
Reumatologijos klinika, UAB
Žygimantų g.9, Vilnius
2618130
Konsultacija kainavo 60 Lt., nedirbančiam-40 Lt. Doc.Staponas (arba Steponas), neatsimenu pavardės. Tiesa, veidelis toks gerokai paraudęs (gal nuo alučio...), bet dirba gerai. Nejaučiu jokių skausmų. smile.gif
Atsakyti
As irgi turiu bėdą nuo paauglystės, nuo kokių 11-12 metų. Išoperavo anginą, nors niekada neskaudėdavo, neužkildavo. Tai vat taip ir vargstu.. Abu kelėnai skauda ir laabai traška...dar pajudinus kojų pirštukus ir tie pradeda traškėti... schmoll.gif Ilgai laikyti kojų toje pačioje padėtyje negaliu, nes maudžia...Darė nuotraukas - jokių pakitimų nerasta.. Gerai. Bet kas yra tai neaišku....
Atsakyti