QUOTE(okse0711 @ 2010 11 24, 11:37)
ypač labai gerai,virtos karvių kojos,ten daugiau žalatinos,na to ko sąnariams reikia
Ar tikrai karvių kojos, ne kiaulių? Nesu mačiusi karvių kojų prekyboje, nei parduotuvėje nei turguj
Antra diena kaip sėdžiu prie kompo ir neatsirenku kuom gydyti skaudančius sąnarius. Anksčiau man jie skaudėdavo tik orams keičiantis o dabar jau koks pusmetis man jie skauda kasdien. Negaliu užmigti naktimis, maudžia juos. Prie lovos pasistatau dubenį šalto vandens, suvilgau frotinį rankšluostį ir dedu ant kelių, tik taip galiu užmigti, bet atsibodo kasdien taip žaisti, beto jau ir tai ne visada bepadeda, kartais geriu "Ibumetin' skausmui malšinti.
Labai norėtųsi kažko veiksmingo, ne chemijos, bet tikrai veikiančio. Pastebėjau, kad daug kas siūlo įvairius tepalus, papildus, darydami reklamą o aš norėčiau žmogaus kuris iš patirties patartų kaip gydyti sąnarius, kaip malšinti skausmą, kas iš tiesų veikia netraumuojant kitų organų. Nes skaičiau, kad dauguma vaistų ardo kepenis, tad nesinorėtų įsitaisyti dar kokios nors papildomos ligos.
Kas galite duoti naudingų patarimų?
Esu pakankamai judri, neturiu antsvorio, stengiuosi gerti kuo daugiau vandens. Manau, kad man čia genetiškai perduotas tas sąnarių skausmas, nes va sūnui 12metų ir jam vakarais taip pat paskauda sąnarius