QUOTE(vilmarus @ 2010 11 06, 13:21)
Reumetoidinį artritą turiu nuo 2000 metų,tad esu išbandžiusi daug ką ;vaistinėje papildų iš viso niekam nerekomenduoju pirkti,nes kainos didelės,o naudos visiškai jokios ir aplamai papildai,kurie yra kieto pavidalo yra įsisavinami organizmo tik 5 proc.,o pavyzdžiui sultys įsisavinamos apie 50 proc.Ir netyčia sužinojau apie FOREVER LIVING SULTIS su gliukozaminu ir chondriotinu bei MSM,pradėjusi gerti kažkur po mėnesio pasijutau kitu žmogumi,pas savo šeimos gydytoją tekdavo lankytis kas mėn.,o po sulčių nebuvau 2 metus,gydytoja stebėjosi kaip aš be kompensuojamų vaistų jaučiuosi gerai.
Ir pagrindinis dalykas ,tai draugas iš didžiosios raidės-FOREVERIO ŠILDOMASIS TEPALAS [raudonoje pakuotėje].Sąnarius tepu kas vakarą,apmalšina skausmą greitai, jis šildo,bet nedegina kaip finalgonas.Atsirado sloga -tepu kaktą,skaudą gerklę-tepu gerklę,skauda ausį-už ausies,skauda galvą -smilkinius tepu,kosau-išsitrinu krūtinę,padus,surakina nugarą-tepu nugarą[padeda panašiai kaip injekcijos].Žodžiu,galima tepti visur tik ne ant žaizdos.Jo kaina 50lt,tačiau užtenka 3-4 mėn,o naudojame keturių asmenų šeima,aišku dar priklauso kiek sergančių būna
Mano merginos jau pačios žino tik suskausta ir bėga teptis
,tuo labiau,kad tai yra natūralus dalykas,nekenkia kitiems organams.Beje daugelis ko gero ir žinote,kad visi fastum geliai it t.t. sėda ant kepenų,tai vos ne tas pats kaip pavartojus kažkokiu sintetinius vaistus
Parašiau vos ne kaip gydytoja,tačiau nesu,tik pasidalinu patirtimi...
esu naujoke,bet taip pat noreciau pasidalinti patirtim,na tiksliau kai ka papasakoti.
mano mamai,pavasari buvo paskirta operacija,kelio sanario keitimas,o po 6men kito sanario keitimas,gerai apgalvojusi ji atsisake,nes yra dar jauna,52m,o garantija 10 metu.nutare isbandyti alavijo sultys "Freedom".
pradejo gerti birzelio 19 diena,dar kartu pridejo HA rugsti,o kai baige HA uzsisake kalci.siai dienai yra labai patenkinta,nes sumazejo skausmas keliuose,numete nemazai svorio(svere 124,o dabar 107),keliai nebetraska,nakti koju netraukia meslungis
linkiu pabandyti visom si nuostabu produkta
o as pati,kai pagimdziau mazaja ir maitinau geriau tik alavijo sultis(geltonas)