Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnariai

QUOTE(norala @ 2010 03 20, 12:38)
Is kur uzsakinejat, jei ne paslaptis ?  smile.gif

Siunciames is Amerikos, nes jo nusipirkti niekur nera, tik per tinklini marketinga.. Buna kartais zmones atsisiuncia ir parduoda internete per skelbimus, bet aisku uzsimeta sau nemazai:) o kaina apie 250Lt dezute (30vnt), vienas toks pazistamas nezinojo kokia tikra kaina ir nusipirko is kazko uz 330Lt..del to nutariau pati siustis:)
Kita savaite tureciau gauti:) laukiu:)
Atsakyti
Kiek skaičiau, bet neradau, ar kas naudojo Jointace - gel, gliukozamino tepalą? Kažkaip visi gydosi greit - diklofenaku, ar kas mėgino ilgesnį laiką vartoti gliukozamino, chondroitino tabletes? Ar kas nors po ilgesnio liaudiškų patarimų panaudojimo pvz. kadagio vonelių , beržo lapų vonelių ,kokį pagerėjimą pajautė?
Kai blogai griebiamasi tik pasekmių (skausmo) likvidavimo, bet problema neišsisprendžia.
Atsakyti
Jau rašiau kitoje pokalbių skiltyje, bet ir čia papostinsiu.
Mano mama prieš metus laiko labai skundėsi sąnarių skausmais, rytą būdavo sunku iš lovos išlipti, kol prasivaikščiodavo, naktį labai skaudėdavo klubus, žodžiu labai kankinosi ir baiminosi visokių didelių ligų. Jos pusseserė rekomendavo gydytoją Vilniuje Auksuolė Juodvalkienė (Santariškėse), nes ji vienintelė nustatė reumatoidinį artritą. Tai ir nuvažiavome pas ją. Moteriškė tokia mėgstanti pakalbėti, bet kaip gydytoją tai superinė. Padarė įvairius tyrimus (net nusiuntė į venerologinį kažkokiems tyrimams, ko buvome labai nepatenkinti, bet matyt reikėjo tokių tyrimų). Žodžiu tyrimai parodė, kad yra prasidedantis reumatoidinis artritas. Pradžiai kol nebuvo visų tyrimų išrašė jai Piascledine 300 ir jai nuo tų vitaminų iš karto praėjo skausmas (po kokio max mėnesio), aišku tuos vitaminus gėrė puse metų (nėra pigu mėnesiui kainuoja apie 100 lt, bet dažniausiai nuolaidos labai didelios yra Gintarinėje vaistinėje Santariškėse, kiek kartų pirkome tiek būdavo visada nuolaidų, nes jie yra brangūs ir ne visi perka). Dabar po metų vis paklausiu mamos, ar neskauda, tai ji sako ne thumbup.gif Labai džiaugiuosi, aišku kiekvienas atvejis skirtingas, bet gal kas padėsiu. Dar skaičiau internete, kad jei sergate sąnarių ligomis, reumatoidiniu artritu, tai labai svarbu yra mityba, o mama kaip tik buvo pradėjusi laikytis dietos (ji nėra stora, bet nori būti dar gražesnė), todėl pasidomėkit ir mityba.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Siandien draugas daresi tyrimus del kelio sanariu..zodziu, juose pilna skysciu doh.gif Ir dar nepabaiga..dar bus kruva tyrimu, tai neaisku ka diagnozuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enkuL @ 2010 03 25, 13:48)
Laba diena 4u.gif Siandien draugas daresi tyrimus del kelio sanariu..zodziu, juose pilna skysciu doh.gif Ir dar nepabaiga..dar bus kruva tyrimu, tai neaisku ka diagnozuos unsure.gif

Linkime, tik pačių geriausių rezultatų.. Laikykitės!!!
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2010 02 20, 14:38)
Stručio Emu aliejus ir jo produktai  thumbup.gif  . Australijoje jie registruojami kaip medicininiai preparatai ir naudojami net ligoninėse. Išbandė mama, anyta, močiutės (nors iš pradžių buvo laaaabai skeptiškos nuomonės) . Spec. tepalų iš vaistinės nebeperka.
Kad pasijaustų poveikis , gryną emu aliejų įtrinimams reikia  naudoti ilgesnį laiką. Nuo raumenų, sąnarių skausmų greitesnis rezultatas pajuntamas nuo šildomąjį poveikį turinčių tepalų su emu aliejumi+ kamparu, mentoliu ir pan. Priklauso nuo gamintojų, bet dažniausiai būna be cheminių priedų  rolleyes.gif Išbandytos ir emu kapsulės (tepa sąnarius iš vidaus, reguliuoja cholesterolį, kraujospūdį, aprūpina organizmą Omega rūgštimis ir t.t.)
Internete gausu straipsnių anglų klb. , moksliškai pagrįsta

gal galit tu sildomaji poveiki turinciu tepalu pavadimus parasyti bei kas cia per kapsules ir kur tokiu galima nusipirkti?
Papildyta:
Gal yra is jusu kuri nors pasidariusi klubo sanario keitimo operacija? kaip pati operacija ar labai sudetinga, kaip pooperacinis laikotarpis? Ar pagerejo pasidarius operacija?
Atsakyti
Gal žinote, į kokią sanatoriją su sąnarių problemomis būtų geriausia važiuoti, ir kiek tai kainuotų? Ačiū.

Atsakyti
esu šiek tiek šoke,vakar gavau netikėtą diagnozę-klubo sąnario dilimas 1 stadija.Liepė nusipirkt gliukozamino ne mažiau kaip 1000mg.
Vaistinėj patarė geriau pirkti ARTROSTOP,nusipirkau ir dabar abejoju ar gerai padariau g.gif gal vistik vienas gliukozaminas geriau?
Laukiu nuomonių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2010 04 15, 21:03)
esu šiek tiek šoke,vakar gavau netikėtą diagnozę-klubo sąnario dilimas 1 stadija.Liepė nusipirkt gliukozamino ne mažiau kaip 1000mg.
Vaistinėj patarė geriau pirkti ARTROSTOP,nusipirkau ir dabar abejoju ar gerai padariau  g.gif gal vistik vienas gliukozaminas geriau?
Laukiu nuomonių. ax.gif

Is patirtes savo : nepades schmoll.gif cia tik reklama. Pas mane jau 4 stad.artrita,o man net 40 dar nera. Pries 5m buvo meniskas trukes,girnele issoku is vietos ,geriau viska ka israse gydetojas,kas met po operacijos doh.gif sanarei tik bira. Kaune pries 2 men. buvau Ortopedinei pas d.docenta BELICKA tai tiese svesei pasake :kad nepades, gal sek tek prestabdis sanarius. Israse vaistus milteliu -- kur ira kompanentas Natrii hialuzonatis ir ampules (neperskaitau pavaidinema)no jos viena 168 lt.

Geriaise nueit pas gydetoja kaip Belickas,arba Dalius Barkauska (cia apie ji -- http://www.lrytas.lt...18790358&view=6 ) ir nemest pinegu ant vejo mirksiukas.gif Dabar eisiu pas Barkauska,ziuresiu ka patars mano atvejo.
Atsakyti
Nuo sanariu skausmo zinau veiksminga sildanti tepala "Capsicam" ,tikrai labai gerai padeda nuo skausmo thumbup.gif , gal kuri bandete?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 11:46)
Is patirtes savo : nepades  schmoll.gif  cia tik reklama. Pas mane jau 4 stad.artrita,o man net 40 dar nera. Pries 5m buvo meniskas trukes,girnele issoku is vietos ,geriau viska ka israse gydetojas,kas met po operacijos  doh.gif sanarei tik bira. Kaune pries 2 men. buvau Ortopedinei pas d.docenta BELICKA tai tiese svesei pasake :kad nepades, gal sek tek prestabdis sanarius.  Israse vaistus milteliu -- kur ira kompanentas Natrii hialuzonatis  ir ampules (neperskaitau pavaidinema)no jos viena 168 lt.

Geriaise nueit pas gydetoja kaip Belickas,arba Dalius Barkauska (cia apie ji -- http://www.lrytas.lt...18790358&view=6 ) ir nemest pinegu ant vejo  mirksiukas.gif  Dabar eisiu pas Barkauska,ziuresiu ka patars mano atvejo.

Na nelabai guodžianti žinutė ax.gif bet ką darysi jei tiesa tokia.Ačiū už pasidalintą patirtį smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat jau du su puse metu su sanariais vargstu, nustatytas reumatoidinis artritas, berods III laipsnio, kiek vaistu isgerta, taciau nic niekas nepadeda ir kuo toliau tuo blogiau... Nebezinau net ko besigriebt, kad tik pageretu. O daktarams tik operuot! Gal kam teko girdeti apie sanario valyma? Gal jis padetu, bet nejau reikia abu kelius, alkune ir peti operuot...
Atsakyti