Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnariai

Siandien suzinojau magnetinio rezonanso tyrimo atsakyma, o jis toks kad zymiai padaugeje sanaryje skyscio... gal kam nors irgi taip buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2009 12 09, 04:32)
Siandien suzinojau magnetinio rezonanso tyrimo atsakyma, o jis toks kad zymiai padaugeje sanaryje skyscio... gal kam nors irgi taip buvo verysad.gif

Nejaugi tik man vienintelei kaupiasi skysciai kelio sanaryje? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2009 12 10, 00:13)
Nejaugi tik man vienintelei kaupiasi skysciai kelio sanaryje? ohmy.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2009 12 27, 23:02)

Mano daugeliui draugių sergančių artritu kaupiasi skysčiai sąnariuose,o pas mane atvirkščiai... sinovinio skysčio labai mažai,todėl baisiai trašku visa....
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2009 12 09, 04:32)

Dažniausiai taip būna dėl uždegimo ar infekcijos. Žinoma, gali įtakoti ir kitos priežąstys. Gydymas irgi nėra pagal vieną "kurpalių"; žinant ką nors daugiau būtų galima gal ką ir patarti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 12 28, 02:54)
Dažniausiai taip būna dėl uždegimo ar infekcijos. Žinoma, gali įtakoti ir kitos priežąstys. Gydymas irgi nėra pagal vieną "kurpalių"; žinant ką nors daugiau būtų galima gal ką ir patarti. smile.gif

Devynis mėnesius maitinu vaiką, gal tai turi įtakos? Nes daugiau neturiu prie ko prikibt...
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2009 12 28, 15:55)
Devynis mėnesius maitinu vaiką, gal tai turi įtakos? Nes daugiau neturiu prie ko prikibt...

Maitinimas tam įtakos neturi. Žinoma, dabar suintensyvėjusi antikūnių gamyba, kurių dalis perduodama vaikui su pienu, tačiau sąnario bėdos priežasčių vis tik reiktų ieškoti kažkur kitur...
Atsakyti
as dabar geriu dicoflenac , ziuresim ar pades nuo skausmo raumenu sanariu nors geriu ji del tarpsonkaulinio , bet raso kad tinka ir sanariam g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 02, 20:02)
as dabar geriu dicoflenac , ziuresim ar pades nuo skausmo raumenu sanariu nors geriu ji del tarpsonkaulinio , bet raso kad tinka ir sanariam g.gif

Gal diclofenac? rolleyes.gif
Atsakyti
Padėt turėtų.Aš pati geriu diclofenacą.
Atsakyti
Jooo diclofenac 100 gal turit kokiu atsiliepimu apie ji ?smile.gif
Atsakyti
Apskritai tai man jį daugiausiai ne dėl sąnarių skausmo teko vartoti, tad labai girti ar peikti negaliu. Turėjau išnirusią kelio girnelę- dėl to po kiek laiko kartais skaudėjo kairios kojos kelio sąnarį- diclofenakas padėjo. Tik aš visad naudojau injekcijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 02 sausio 2010 - 19:30