Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnariai

QUOTE(vida/d @ 2009 07 21, 18:04)
o is kur zinot,kada patinia keliai?As itariu,kad pas mane gali buti kokiu skysciu ,nes susidare,kaip "maiseliai"minksti.Sanariu problema jau turiu 10m tikrai,t.p. ir stuburo.Pries 6m.sirgau,net reumatu.Dare visokias nuotraukas,aplankiau ivairiu sriciu gydytojus ir nieko gero.Leidi B grupes vitaminus ir pleciancius.Pasui pastojau ir po gimdymu kelis metus,jau maziau skaudedavo,bet va dabar jauciu vel kartojasi.Siuo metu sergu sunkia anemia,geriu gelezi,gal turejo itakos g.gif Visas kojas skauda,gelia,net nezinau kokius vaistu nusipirkt naudot.mastau apie Gliukozamina,idomu ar tai padetu ir ar nebutu reakcija vartojant kartu su gelezies preparatais? g.gif

O kalcio pakankamai vartojate ar su maistu gaunate, nes kojas skaudėti ir gelti gali ir dėlto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 21 liepos 2009 - 19:02
QUOTE(elvike @ 2009 07 21, 17:53)
O kalcio pakankamai vartojate ar su maistu gaunate?

Siaip valgau ivaru maista,pieno produktus.Papildu paskutiniu metu jokiu negeriu,nes,kai dabar gydausi Anemia,tai nemazai tenka isgerti tableciu.Geriu gelezi,baigiau gert Harmonines tabl.pries tai nuo skrandzio buvo israse.Kadangi jau pavargau kest skausmus,tai mastau,ka cia nuo sanariu pradeti...
paskutini kart kai buvau pas gydytoja ir pasiskundziau,tai sako isgerk kokio paracetamolio nuo skausmo,cia UK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 21 liepos 2009 - 19:06
QUOTE(vida/d @ 2009 07 21, 19:04)
o is kur zinot,kada patinia keliai?

Negalėjau kojos sulenkti, toks jausmas kad ji sugipsuota.
Atsakyti
sveikos, mano vyras tai vartoja ARTHROSTOP plus sanariams. kolkas dziaugiaisi mazejanciu traskesiu sanariuose. jis sportuoja daug, todel pazystama parekomendavo pastiprinti sanarius ir kremzles...kad veliau nebutu pasekmiu smile.gif
kaip tik dabar nauja pakuote nusipirko Camelijoj su 25 % nuolaida :)je je je

Atsakyti
QUOTE(kontiki @ 2009 07 26, 23:27)
sveikos, mano vyras tai vartoja ARTHROSTOP plus sanariams. kolkas dziaugiaisi mazejanciu traskesiu sanariuose. jis sportuoja daug, todel pazystama parekomendavo pastiprinti sanarius ir kremzles...kad veliau nebutu pasekmiu smile.gif
kaip tik dabar nauja pakuote nusipirko Camelijoj su 25 % nuolaida :)je je je

Man irgi šį preparatą siūlė, o šiaip sakė daugiau šaltienos ir žėlė valgyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goya @ 2009 07 27, 19:22)
Man irgi šį preparatą siūlė, o šiaip  sakė daugiau šaltienos ir žėlė valgyti. smile.gif

nu matai sako su maistu ne visas medziagas gauname :)kaip bebutu ar viska organizmas sugeba isisavinti kaip reikia smile.gif as tai pasitikiu maisto papildais, uztat nesergu nei ziema nei vasara smile.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyrui blogai su pedom [skauda] unsure.gif gydytojos zodziais, dyla sanariai, dabar pirmine stadija
dare rentgena
israse gerti gliukozamina, kalci ir dar kazka g.gif gydytoja pasiule preparata Artiyl ar Arfiyl,. internete nieko nerandu, sake, jog cia visos reikalingos medziagos
ir dave siuntima pas reabilitologa

gal patarsit kokiu papildu nupirkti???
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 08 14, 21:32)
israse gerti gliukozamina, kalci ir dar kazka g.gif

Man tai giukozaminas padedavo tik tam momentui, kol ji gerdavau unsure.gif Po fizioterapijos proceduru - pusmeti tikrai geriau buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 08 14, 22:32)
mano vyrui blogai su pedom [skauda] unsure.gif gydytojos zodziais, dyla sanariai, dabar pirmine stadija
dare rentgena
israse gerti gliukozamina, kalci ir dar kazka g.gif gydytoja pasiule preparata Artiyl ar Arfiyl,. internete nieko nerandu, sake, jog cia visos reikalingos medziagos
ir dave siuntima pas reabilitologa
gal patarsit kokiu papildu nupirkti???

Arthryl 1,5 g milteliai geriamam tirpalui - labai geri vaistukai (papildai). Tiks pirmas savaites pamaudžia sąnariai, bet po to būna geriau.. Na ne per vieną dieną susirgom, ir ne per vieną dieną išgysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Maociute kasdien po sausos zele sauksteli uzgeria su vandeniu ir atitaike kad padeda artrostop thumbup.gif
Atsakyti
Man skauda visos rankos ir kojos,bet daugiau galunes..doh.gif lyjant dregnu saltu oru tai nors nusisauk..sad.gif turiu toki rusiska pipirini tepala,tam kartui padeda
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 04, 21:30)
Man skauda visos rankos ir kojos,bet daugiau galunes..doh.gif lyjant dregnu saltu oru tai nors nusisauk..sad.gif turiu toki rusiska pipirini tepala,tam kartui padeda

O kaip dėl kalcio, ar netrūksta organizme? Man prieš kokį mėnesį irgi buvo pradėję, tai užteko labai nedaug pavartoti ir kol kas gerai bigsmile.gif
Atsakyti