Siandien buvau pas gydytoja del keliu sanariu,pasakiau kad pradejus begioti, jie pradejo labai trasketi lipant laiptais, atrodo kad sutrupes.
tai ji man pasiule Joint Protection. ir liepe slapimo tyrima dar pasidaryti.
gal kuri vartojote ta Joint Protection,ar apsimoka?nes ten kazkoks maisto papildas (tabletes) o kainuoja apie 50lt
gal kuri vartojote ta Joint Protection,ar apsimoka?nes ten kazkoks maisto papildas (tabletes) o kainuoja apie 50lt
QUOTE(Gunes @ 2009 04 23, 01:41)
Siandien buvau pas gydytoja del keliu sanariu,pasakiau kad pradejus begioti, jie pradejo labai trasketi lipant laiptais, atrodo kad sutrupes.
geriausiai pirkti maisto papildus sportininkams gaminamus JAV. Ten ir kiekiai vienoje tableteje normalus ir veikia efektyviau. Gliukozamijo reikia suvartoti per para 1gr, tai tu joint protection reikia daug piliuliu praryti daug brangiau gaunasi
Sveikutės, atėjo ir man laikas pasikonsultuoti Turiu tokią problemą, jau gana seniai, kartą per keletą metų paskauda kelio sąnarį. Keisčiausia man tai, kad skauda tada, kai koją laikau sulenkus, o ištiesus - praeina. Skausmas gana nemažas, manau gal koks uždegimas, kažkada dėl to ėjau pas gydytojus, padarė nuotrauką ir nustatė, kad esu sveika Galvoju pagerti Nimesil, gal bent skausmą kiek nuims. Koja neištinus, o skausmas užsitęsia maždaug mėnesį, po to kokia pora metų vėl nieko...
Galiu rekomenduoti daug ka,, bet velgi tai nereiskia kad pades, kiek =vienam viskas veikia skirtingai gi priklauso nuo skausmo pobuzio nuo organizmo uzterstumo per tiek metu , nuo to ar zmogus vartoja apskritai kokius vitaminus ir ka vartoja oj cia galima kalbei ir kalbeti.. siaip tikrai forever living geras aloe vera gerimas su gliukozaminu bet velgi stebuklu nesitikekite nors bun kas iskarto pajunta poveiki.. jus gi pradedate naudoti gera produkta tai jis pirmiausia dar pradeda atstatineti kiek imanoma jusu organizma i normalia pusiausvyra tad kol prieis iki jusu sanariu gali uztrukti..tai vat viskam reikia laiko..siaip amway ir coral club vitaminai geirau nerasit ,tam ir reikes laiko per daug uztersta viskas siaip laikais kad isgerus viena tablete butu stebuklas, n nebent geriat chemija stebuklas tikrai ivyks tada
Na manau sanariams labai gerai zuvu taukai su omega 3 RR, skaiciau kad jie labai tinka sanariams stiprinti yra kapsules moller's dobbel su omega 3, gal uztektu pavartoti ir tiek
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 14, 14:05)
Na manau sanariams labai gerai zuvu taukai su omega 3 RR, skaiciau kad jie labai tinka sanariams stiprinti yra kapsules moller's dobbel su omega 3, gal uztektu pavartoti ir tiek
gal pakaktu jei siaip sveika kaip ridikelis esi siaip gal tinka ir omega bet tada pasakysiu kiek tu is tikro pasisavinsi tu tikru zuvies tauku? ir kaip zinoti ar jie tikrai naturalus, naturaliai apdoroti ir pan..nu zodziu as nerizikuociau pati asmeniskai tokia kaina visitek nemaza bus ir pirkti vaistineje chemini preparata as ne netikiu labai kad pades, gal kuriam nors laikui ir pageres bet tik tiek bet inkiu jei bandysi kad pavyku kiek imanoma labiau
QUOTE(Saule777 @ 2009 03 27, 10:47)
Tėmos iki galo neperskaičiau, tik tiek galius pasakyti, kad visais atvėjais reikia gerti labai daug vandens, tai sąnariams ypač gerai. Patikrinti su savimi.
abejoju kad vanduo gerai sanariams ,man skauda kelienai jau 2 menesius ,geriu per diena iki 5 litru vandens ,ir nieko negeriau ,pas daktaru nebuvau ,bet ryt jau eisiu taip bijau rimtos ligos
Mano bėdos prieš kokius pusantrų metų prasidėjo
Pradėjo keliai traškėti, skausmas lipant laiptais.
Poliklinika - rengeno nuotrauka - ortopedo konsultacija: reziume - atsilaisvinę raiščiai. Teko kelius laikančius įtvarus nešioti, kurie baisia nepatogūs ir nepadėjo.
Pradėjau vaikščioti į sporto salę ir baseiną, viskas buvo
po metų - vėl tie patys simptomai ir vėl poliklinika - rengeno nuotrauka - ortopedo konsultacija; reziume: gonartrozė. Gydymo pasak daktarų nėra, reik profilaktiškai tokius kaip Joint Protection gerti ir viskas
Kol keliai neištino, chirurgas ištraukė skysčius, išrašė vaistų nuo sąnarių uždegimo ir esu sveika
Pasirodo man visą tą laiką ir buvo sąnarių uždegimas
Pradėjo keliai traškėti, skausmas lipant laiptais.
Poliklinika - rengeno nuotrauka - ortopedo konsultacija: reziume - atsilaisvinę raiščiai. Teko kelius laikančius įtvarus nešioti, kurie baisia nepatogūs ir nepadėjo.
Pradėjau vaikščioti į sporto salę ir baseiną, viskas buvo
po metų - vėl tie patys simptomai ir vėl poliklinika - rengeno nuotrauka - ortopedo konsultacija; reziume: gonartrozė. Gydymo pasak daktarų nėra, reik profilaktiškai tokius kaip Joint Protection gerti ir viskas
Kol keliai neištino, chirurgas ištraukė skysčius, išrašė vaistų nuo sąnarių uždegimo ir esu sveika
Man irgi sąnario uždegimas. Tinimas nuo kelio pasiekė jau ir čiurną
Vaikštau kaip luošė kokia...
Vaikštau kaip luošė kokia...
QUOTE(goya @ 2009 05 21, 21:32)
o is kur zinot,kada patinia keliai?As itariu,kad pas mane gali buti kokiu skysciu ,nes susidare,kaip "maiseliai"minksti.Sanariu problema jau turiu 10m tikrai,t.p. ir stuburo.Pries 6m.sirgau,net reumatu.Dare visokias nuotraukas,aplankiau ivairiu sriciu gydytojus ir nieko gero.Leidi B grupes vitaminus ir pleciancius.Pasui pastojau ir po gimdymu kelis metus,jau maziau skaudedavo,bet va dabar jauciu vel kartojasi.Siuo metu sergu sunkia anemia,geriu gelezi,gal turejo itakos Visas kojas skauda,gelia,net nezinau kokius vaistu nusipirkt naudot.mastau apie Gliukozamina,idomu ar tai padetu ir ar nebutu reakcija vartojant kartu su gelezies preparatais?