Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnariai

As uz Forever Freedom, nepakeiciamas preparatas, kovojant su sanariu ligom, svarbiausia, kad naturalus, gydant sanarius nepakenksit skrandziui. Artimiausi zmones padekojo uz si atradima smile.gif juk artimiems visada pirmiausia padedam smile.gif
Atsakyti
Gal kas paaiskins apie Forever Freedom?? niekop neesu girdejusi...man liko 3 savaites, ir ziauriai pradejo tirpti ranku plastaku sanariai, nakti net nesulenkiu o diena lengviau i vakara atleidzia, nzn kas galetu cia buti, tikiuosi rieso kanalo sindromas, ne reumatoidinis artritas..Mama serga, baisu...baisi liga...
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2009 02 12, 12:00)
Gal kas paaiskins apie Forever Freedom?? niekop neesu girdejusi...man liko 3 savaites, ir ziauriai pradejo tirpti ranku plastaku sanariai, nakti net nesulenkiu o diena lengviau i vakara atleidzia, nzn kas galetu cia buti, tikiuosi rieso kanalo sindromas, ne reumatoidinis artritas..Mama serga, baisu...baisi liga...

Tai kompanijos Forever living produktas:
https://distrib.fore...edom_10_1_1.pdf

Atsakyti
O tai yra to korever freedom vaistinese pirkti, ar kur jo ieskoti? Jau kuris laikas skauda sanarius, o cia provincijoj gydytoja ne nesiaiskino labai nei kokia liga nei nuo ko, israse vaistu Nimesulin- o jie labai nuodingi, turi daug salutiniu poveikiu, tarpo kuriu- apsunkina pastojima, o as noriu dar vieno vaikelio sad.gif
Atsakyti
Nuo sąnarių skausmu padėda terpentino emulsijos vonioms. Aš tai nesergu, vat mamai pirkau, ji labai skundesi, kad skauda. Po pirmo kurso labai pagerėjo. Laipioja laiptais (nera lifto), ji ir svorio šiek tiek numete.
Atsakyti
QUOTE(Skazka252 @ 2009 03 11, 17:44)
Nuo sąnarių skausmu padėda terpentino emulsijos vonioms. Aš tai nesergu, vat mamai pirkau, ji labai skundesi, kad skauda. Po pirmo kurso labai pagerėjo. Laipioja laiptais (nera lifto), ji ir svorio šiek tiek numete.

O kur tu ju nusipirkai? ax.gif
Ir kaip naudoti, ar visai i vonia merktis ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2009 03 25, 19:00)
O kur tu ju nusipirkai? ax.gif
Ir kaip naudoti, ar visai i vonia merktis ar kaip? 4u.gif

Terpentino emulsijas galima isigyti www.bevaistu.lt. I vonia reikia merktis visai smile.gif.
Mano mama, paumejimo metu tiesiog tepa ant odos geltona emulsija, apvynioja siltai, sako kad labai padeda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skazka252 @ 2009 03 26, 09:48)
Terpentino emulsijas galima isigyti www.bevaistu.lt. I vonia reikia merktis visai smile.gif.
Mano mama, paumejimo metu tiesiog tepa ant odos geltona emulsija, apvynioja siltai, sako kad labai padeda.  biggrin.gif

Kad labai jau neaiski prekyba, negali nueiti perskaityti instrukciju, paciupineti susimoketi. Reikia pirkti kaip kete maise. g.gif Ju tinklapyje nera instrukciju. schmoll.gif O ar negalima kokioje vaitineje normaliai isigyti? 4u.gif
Atsakyti
Tėmos iki galo neperskaičiau, tik tiek galius pasakyti, kad visais atvėjais reikia gerti labai daug vandens, tai sąnariams ypač gerai. Patikrinti su savimi.
Atsakyti
Gal kas zino ar yra vaistinese pirkti terpentino tepalo?
Papildyta:
QUOTE(Saule777 @ 2009 03 27, 10:47)
Tėmos iki galo neperskaičiau, tik tiek galius pasakyti, kad visais atvėjais reikia gerti labai daug vandens, tai sąnariams ypač gerai. Patikrinti su savimi.

Aciu, manau geras patarimas, isbandysim. Juk H2O niekam nepakenks.
Atsakyti
Noriu paklausti i koki gydytoja kreiptis, jei itariu, kad gali buti osteoartrozė. Gal turit koki gera gydytoja patarti? Ir kokius tyrimus gal galima pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 04 02, 16:43)
Noriu paklausti i koki gydytoja kreiptis, jei itariu, kad gali buti osteoartrozė. Gal turit koki gera gydytoja patarti? Ir kokius tyrimus gal galima pasidaryti?

Kreipkitės į reumatologą.Jis turbūt padarys rentgeno nuotrauką,ką daugiau,nežinau.
Atsakyti