QUOTE(belosneska @ 2008 06 06, 14:49)
sveikutes
matau tema seniai neskaityta,bet gal atsiras kas nors kas susidure su panasia problema,kaip pas mane.Pas mane ji pasikartojo buvo taip pries kokius 8 metus,na po pirmo vaiko gimimo,ir dabar tas pats po gimdymo praejo maziau 1,7men.Speju,kad viskas prasidejo nuo persalimo,is pradziu daznai ejau slapintis,po to pradejo tinti kelias,isisgandau nes supratau kas darosi ,renkasi vel vandenys kelyje.nuejau pas traumatologa ,nustebo kai pasakiau,kad nebuvo jokios traumos(tiesa jaunysteje sportavau 10metu),tyrimai,nuotraukos niekas neaisku is kur ir kodel.(liko atlikti tyrima del chlamidiju)trauke du kartus vandenis,po antro karto jis ziauriai sutino kaip balionas,issigandau pamaniau ,kad uzdegimas koks.na iki siol jau 3sav geriu pries uzdegiminius vaistus,kelias lyg ir atslugsta ,bet vandenys vis viena jauciu renkasi,negaliu nei vaikscioti turiu buti ramybes busenoje su 1,7metuku vaiku
neinu i darba,o ligos taip ir neissiaiskinau iki galo kokia ir kodel.bandysiu eiti pas kitus gydytojus,gal jie ka zinos,lauksiu ir is jusu menkiausios informacijos ir palaikymo.aciu
Man irgi po gimdymo prasidejo siaubingi keliu sanariu skausmai
Taip tesiasi jau 5 metai
Ypac skausmas pasireiskia rytais, pritupimu visiskai negaliu daryti, skauda, kai seduosi, Bet jie man netinsta
Tyriausi viena karta pas gydytojus - nieko nerado. Tiesa, cia kazkas rase, kad tai gali buti nuo chroniskos ligos. Tai tada man gydytoja reumatologe ir nusiunte mane pas LOR'a. Loras pakraupo nuo mano gerkles
Tonzilitas, israse kruva vaistu, bet as nepatikejau, kad nuo gerkles gali skaudeti sanarius ir ne iki galo issigydziau, tiksliau minimaliai pasigydziau. O su gerkle tai as istisai kariauju, ypac ziema. Reiks vel po atostogu pratesti gydyma, nes nebepakeliu skausmo, toks vaizdas, kad tie sanariai jau man ir tirpt pradejo
ir visiskai nesvarbu koks oras, ar lyja, ar karsta, kai uzeina skausmas keliuose, tai net masinos ilgai vairuoti negaliu, jau nesneku, kai reikia ilgose kelionese sedeti masinos gale
Tada tiesiu kojas beveik vairuotojui po nosim