Įkraunama...
Įkraunama...

Mandarinai 1,5 metų vaikui

o mes ir manadarinus valgo,ir kiek tik nori tiek valgo,buna du mandarinus et i diena sukertam,ir cia buna is eiles viena po kito biggrin.gif
Atsakyti
As savo dukrytei paragauti mandarino daviau mazdaug 16 men mirksiukas.gif ir jai patiko. Dabar jai 17 men bet neduodu daugiau 2 vnt per diena ax.gif nors ir pati daugiau nepraso ax.gif
Jeigu vaikas nealergiskas galima kelis duoti per diena, aisku nepiktnaudziauti ir neduodi nesulaukus pirmojo gimtadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmą kartą daviau paragauti mandarino, kai buvo koki 1,4 m. Labai patiko, net pavadinimą išmoko, kad tik gautų doh.gif Bet matau, kad jai pačiai daugiau kaip 2 mandarinų per dieną ir nesinori....
Atsakyti
paragavom neseniai, is pradziu patiko valge, o dabar kazkodel isspjauna unsure.gif blink.gif
Atsakyti
As siaip norejau, kad mano vaikiukas ju paragautu kuo veliau,bet atejo kaledu metas, ir vos spejau atimineti, nes visi tik ir vaisino mano mazaja mandarinais doh.gif jokiu pasekmiu lyg ir nera, bet dabar juos turiu slepti, nes laaaabai jau patiko.O siaip manau, kad viskam yra saikas ir vienas mandarinas per diena dideles zalos nepadarys smile.gif
Atsakyti
Juk sakoma, kad su saiku galima duoti viską.Va,mums 17mėn tai per Kalėdas vaišinomės mandarinais per visas dienas gal 2 mandarinus ir suvalgėme,labai skanu ax.gif Tik močiutė patarė kad juos reikia prieš vartojimą nuplauti su soda...
Atsakyti
QUOTE(ottile @ 2009 01 06, 14:21)
Juk sakoma, kad su saiku galima duoti viską.Va,mums 17mėn tai per Kalėdas vaišinomės mandarinais per visas dienas gal 2 mandarinus ir suvalgėme,labai skanu ax.gif Tik močiutė patarė kad juos reikia prieš vartojimą nuplauti su soda...

Kad plauti mandarinus ir apelsinus, manau, visi žino... Gi ten ant odos vieni chemikalai, kad negestų unsure.gif
Aš tai esu linkusi palaukti su tais egzotiniais vaisiais;)
Atsakyti
Musu dar tik virs metuku, bet po truputi ir nedaznai duodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 01 04, 23:26)
paragavom neseniai, is pradziu patiko valge, o dabar kazkodel isspjauna unsure.gif  blink.gif

Isspjauna ir maniskis, manau kad jie isciulpia sultis, nes ta minkstima sunku sukramtyti.
Atsakyti
maniskei dar nera pusantru metuku,bet keliskart jau daviau paragauti mandarino ir jai labai patiko smile.gif
Atsakyti
valgo skaniai ir gaetu daug suvalgyti jei tik duociau.
Atsakyti
mano jauneliui metai ir 4 men, bet mandarinus galetu valgyti kiaura diena, kaip isprotejes, tik spek luot, nes valgo su visa zieve, nusilupt tai nemoka gi doh.gif stengiuosi kuo maziau duoti ... smile.gif
Atsakyti