gydytoja sake, kad mandarinai ir ikrai turi daugiausiai alergenu, net neelergikam vaikui daugiau pavalgius ju gali sukelt elergija
Mes irgi labai megstam, tik skureles nuimu ir visada labai bijau padaugint, nes labai jau godziai juos kerta . Bet isbere buvo tai tik nuo braskiu, aciu dievui trumpam, truputi buvom perlenke lazda .
mums ir labai patinka ir mandarinai ir apelsinai pirma karta paragavo mandarino gal kokiu 5menesiu daviau skilcike paciultpti tai labai patiko
Mes mandarino davėm pargaut, kai buvo metai ir keturi mėnesiai. Dabar matomoj vietoj mandarinų laikyt nebegalime . Niekada nebūtų gana
Lapnoja maniškis mandarinus tolka tak todėl slepiam kad netyčia neužmatytų. Ale dabar jei pati suvalgau, tai jau ir kvapą atpažįsta ir sako "mama niam niam" duodu, bet su saiku, nes citrusiniai vaisiai ir lieka citrusiniais
Vyresnioji paragavo 1,5m. ir labai jai patiko. Tik žievelės tos plonos nenorėdavo ryti, tai iškramtydavo viską ir išspjaudavo Kap šiandien pamenu, pas senelį per Kalėdas visas židinio kraštas buvo nuspjaudytas Mažoji irgi jau ragavo, labai patiko, bet man atrodo lyg žandukai smulkiai paberti nuo jų, tai nebeduodu. Beto dar ir nelabai kokybiškai sukramto maniškė, nes taip sutapo, kad apsirgo ir vėmė, tai skiltelės tik kaip sukapotos atrodė, žievelė beveik sveika Nebent gal pasmulkint prieš duodant labiau reikėtų
Papildyta:
Šiaip ir man teko skaityti, kad iki 1,5-2m. geriau neduoti.
Papildyta:
QUOTE(ruteliux @ 2008 07 28, 18:14)
gydytoja sake, kad mandarinai ir ikrai turi daugiausiai alergenu, net neelergikam vaikui daugiau pavalgius ju gali sukelt elergija
QUOTE(JO/NE @ 2008 12 10, 11:51)
Vyresnioji paragavo 1,5m. ir labai jai patiko. Tik žievelės tos plonos nenorėdavo ryti, tai iškramtydavo viską ir išspjaudavo Kap šiandien pamenu, pas senelį per Kalėdas visas židinio kraštas buvo nuspjaudytas Mažoji irgi jau ragavo, labai patiko, bet man atrodo lyg žandukai smulkiai paberti nuo jų, tai nebeduodu. Beto dar ir nelabai kokybiškai sukramto maniškė, nes taip sutapo, kad apsirgo ir vėmė, tai skiltelės tik kaip sukapotos atrodė, žievelė beveik sveika Nebent gal pasmulkint prieš duodant labiau reikėtų
Papildyta:
Papildyta:
Dukryte valgo tiek,kiek telpa-tikrai neslepiam Alergijos nera.
Maniskis irgi labai megsta, pirmiausia pazaidzia su mandarinu, kaip su kamuoliuku , o po to praso nulupti, stengiames nepiknaudziauti.
nevalgo mandarinu
bet sultys geria
bet sultys geria
maniskiui irgi nepatinka nei aplesinai nei mandarinai
Na mazylis megsta mandarinus,tik duodu koki viena per karta nes mes alergiski