Įkraunama...
Įkraunama...

Mandarinai 1,5 metų vaikui

Mano 1 m. ir 4 mėn. dukra valgo tik saldžius mandarinus. Ji tik pakramto skiltukę mandarino, sultis praryja, o kas lieka gražiai išima iš burnytės ir man paduoda.
Atsakyti
Mano sūnelis mėgsta apelsinus, bet stengiuos duot labai retai, man tai nelabai patinka tie visi atvežtiniai vaisiai, gariau jau duodu obuolį iš kaimo cool.gif
Atsakyti
maniškis irgi labai mėgsta, alergijos nepastėbėjau bigsmile.gif
Atsakyti
megsta mano mergyte ir mandarinus ir sitrinas bei greipfruktus, duodu vitaminas C juk sveika, aisku stengiames nepadaugint mirksiukas.gif
Atsakyti
kai pati ima,tai tikrai duodu smile.gif kai noro neturi,tai neisiulysi biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė paragavo 11 mėnesiu tai nuo to laiko tik duok.Daug nedaduodu,daugiausia 2-3,ir slepiu nes stovi kaip skieriukas ir prašo da da biggrin.gif
Atsakyti
maniskis 7men paragavo,ir nieko,daznai neduodam,na paskutini karta ...net nepamenu gal pries menesi,ir tai pora skilteliu.
bet nematau nieko blogo
Atsakyti
Mano Zuikis kaip ir daugumos labai megsta madarinus smile.gif
Atsakyti
Mano tai megzta ziauriai,kai pamato,tai net dreba is to didelio noro,daviau jau nuo 10men.tik aisku nedaug.
Atsakyti
maniske mandarino paragavo budama 9 men. Ir labai patiko, tai periodiskai gaudavo po kelias skilteles. I r vynuoge gavo tokio amziaus. Jokio berimo, nieko ax.gif
Atsakyti
duodu ir as,mums 1.3m
Atsakyti
jei ne alergiški vaikučiai, kodėl ne. pradžioje, kaip ir viską - reikia atsargiai pasiūlyti.
Atsakyti