sveikutes. Matau, susirinko mandarinu gerbeju mamos. Manoji ne isimtis. Kai buvo dar mazike ir reikejo duoti jau normalu maista (apie 7 men), budavo didele problema, nenoredavo valgyti, o ir daba rne pyragai . Tai duodavau maza maza gabaliuka mandarino ir sauksta koses, taip valgydavo. O dabar buna, kad per diena suvalgo tik 1, kartais ir 5-7 vnt.
AS SAVO MERGYTEI DAVIAU PARAGAUTI KAI JAI SUEJO METUKAI - PER GIMTADIENI Pradejau nuo 1 skilteles, o dabar suvalgo i diena po 1-2 mandarinus Nes megsta nerealiai!!!! Nepastebejau kokios alergijos Aisku pries duodama gerai nuplaunu, tik tada lupu
Mano mazyliui 11 men., bet mes sekmingai kas antra ar trecia diena suvalgome po puse mandarino. JAm labai patinka
daviau, spjovė lauk ir daugiau nebeima. Nepatiko
Duodu, bet ne daug, spės, o paragaut jau visko gali
Mano dukrytei 11 men. paragavom mandarina per Kaledas, tai jai taip patiko. Siaip ji kai kuriems produktams alergiska, bet nuo mandarino neisbere.
Mes tai jau slepiam mandarinus ir apelsinus, nes jei mato, tai šaukia "asisina" ir viskas O šiaip per dieną iki penkių vienetų suvalgo, daugiau neduodu. Ačiū Dievui neberia.
Mes taip pat labai miegstam. Kol mato jog yra vis ir šaukia diuok, diuok. Tai dažniausiai taip pat paslepiu, jog ir mums su vyru nors po vieną liktų.
Mes tai nieko neslepiam Mažius kiek nori tiek ir valgo. Neberia ir gerai
maniskis jau valgo nuo 8 menesio mandarinus,aisku po nedaug skilteliu ir nieko
maniškė valgo jei nulupą skurytę ir duodu tik minkštimą
QUOTE(Aiira @ 2006 12 17, 18:53)
Manau jai neberia ir neiškakoja nesuvirškintų, tai viskas . Mes labai mėgstam juos nuo 1,5 metų kertam.
as irgi pastebejau kad iskakoja nesuvirskintus.... mano 1 m pypli jei daugiau duodi paberia, bet ka noret mane pacia nuo ju beria