Įkraunama...
Įkraunama...

Mandarinai 1,5 metų vaikui

sveikutes. Matau, susirinko mandarinu gerbeju mamos. Manoji ne isimtis. Kai buvo dar mazike ir reikejo duoti jau normalu maista (apie 7 men), budavo didele problema, nenoredavo valgyti, o ir daba rne pyragai smile.gif. Tai duodavau maza maza gabaliuka mandarino ir sauksta koses, taip valgydavo. O dabar buna, kad per diena suvalgo tik 1, kartais ir 5-7 vnt.
Atsakyti
AS SAVO MERGYTEI DAVIAU PARAGAUTI KAI JAI SUEJO METUKAI - PER GIMTADIENI thumbup.gif Pradejau nuo 1 skilteles, o dabar suvalgo i diena po 1-2 mandarinus doh.gif Nes megsta nerealiai!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nepastebejau kokios alergijos schmoll.gif Aisku pries duodama gerai nuplaunu, tik tada lupu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nordex: 24 gruodžio 2006 - 14:26
Mano mazyliui 11 men., bet mes sekmingai kas antra ar trecia diena suvalgome po puse mandarino. JAm labai patinka
Atsakyti
daviau, spjovė lauk ir daugiau nebeima. Nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Duodu, bet ne daug, spės, o paragaut jau visko gali
Atsakyti
Mano dukrytei 11 men. paragavom mandarina per Kaledas, tai jai taip patiko. Siaip ji kai kuriems produktams alergiska, bet nuo mandarino neisbere. bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai jau slepiam mandarinus ir apelsinus, nes jei mato, tai šaukia "asisina" ir viskas doh.gif O šiaip per dieną iki penkių vienetų suvalgo, daugiau neduodu. Ačiū Dievui neberia.
Atsakyti
Mes taip pat labai miegstam. Kol mato jog yra vis ir šaukia diuok, diuok. Tai dažniausiai taip pat paslepiu, jog ir mums su vyru nors po vieną liktų. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai nieko neslepiam schmoll.gif Mažius kiek nori tiek ir valgo. Neberia ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
maniskis jau valgo nuo 8 menesio mandarinus,aisku po nedaug skilteliu ir nieko 4u.gif
Atsakyti
maniškė valgo jei nulupą skurytę ir duodu tik minkštimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2006 12 17, 18:53)
Manau jai neberia ir neiškakoja nesuvirškintų, tai viskas  thumbup.gif . Mes labai mėgstam juos nuo 1,5 metų kertam.

as irgi pastebejau kad iskakoja nesuvirskintus.... tongue.gif mano 1 m pypli jei daugiau duodi paberia, bet ka noret mane pacia nuo ju beria bigsmile.gif
Atsakyti