Įkraunama...
Įkraunama...

Mandarinai 1,5 metų vaikui

QUOTE(moshke123 @ 2009 11 09, 18:10)
mes jei patys valgom, tai duodam palaizyt. Ir apelsino, ir persimonu, ir arbuzo davem. Labiausiai patiko persimonas, matyt del to, kad saldus  lotuliukas.gif

As tu, kur zieves nera, duodu maziau, nes bijau, kad apipurkstas vaisius o per "skura" maziau prasiskverbia ta chemija... Bet gal as ir neteisi...
Vynuogiu, pvz., tikrai nedrasu duot tu atveztiniu...
Atsakyti
Mano suneliui ir labai patinka mandarinai.. 4u.gif
Atsakyti
As duodu ivairiausiu vaisiu ir mandarinu taip pat ir apelsinu,aisku su saiku, nes apelsinas labai alergizuoja, bet karta ar du i savaite suvalgo po puse apelsino,megsta visus vaisius ir valgo su pasitenkinimu smile.gif
Atsakyti
maniskei labai patinka mandarinai,bet daug neduodu schmoll.gif
Atsakyti
Aš dar kol kas nedaviau mandarinų, sakiau prieš šventes reiks duoti paragauti, o šiaip skaniausi mums mūsų pačių užauginti obuoliai, valgo net ausys linksta biggrin.gif
Atsakyti
Mandarinus pradejom valgyt isai nesenai,dukrytei labai patinka,stengiuos daugiau 2per diena neduot.
Atsakyti
1m ir 5 mėn mažiukui, mandarinus jau kelios savaitės kaip valgo, labai mėgsta ax.gif anksčiau bandžiau siūlyt porakart (gal nuo metukų), bet susidomėjimo nebuvo, o dabar tai tik duok biggrin.gif Aišku, proto ribose 4u.gif Ir pats daugiau dviejų nesuvalgo paprastai, nors vakar visus tris sukirto g.gif
Atsakyti
Kaip buvo metuku,tai suvalgydavo kokius 5-7 ,ir spausdavau mandarinu sultys ir skiesdavau su vandeniu,siaip mandarinai megstami pas mus 4u.gif
Atsakyti
Nu mes savo maziui nuo metuku vis duodavom, po kelis aisku ne kiekviena diena mirksiukas.gif O vaikinui dabar virs dvieju tai jis suvalgytu turbut kg ant karto, bet normuoti stengiuos, kartais ir nesigauna doh.gif
Atsakyti
na nescia as jos valgiau be saiko tiesa sakant.... blush2.gif o maziuke tai juos tik isciupliai ir man skurytes atnesa.... biggrin.gif ne nera gi didele ju gerbeja.... smile.gif gal ir gerai,nes kartais pasiimi ta madarina,ir rankos baltos nuo chemijos pasidaro.... unsure.gif
Atsakyti
labai megstam smile.gif
Atsakyti
Mūsų mergaite galėtų tai šlamštų juos visą dieną, bet yra BET, žandukai raudonuoja, todėl tenka slėpti šį gėrį blush2.gif
Atsakyti