o kaip jo tikras tėtis? ar egzistuoja?
taip egzstuoja, tikjis lietuvoj gyvena, ir planai jipamatyti tik vasara.
su buvusiu draugu pragyvenome beveik 10 metu, turime dukra, nepasiseke santykiai, nesugyvenom. Issiskyriau. SAtsirado kitas vyras, kuris lyg angelas nukrito is dangaus, be proto geras man ir dukrai, mes jau susituoke virs 2 metu, turime suneli. Vyras myli dukra kaip savo, bet niekada nesakome dukrai, kad tu turi myleti mano dabartini vyra kaip teti, vadinti teciu ir panasiai, visada sakome kad tu turi teti, kuris tve lb myli ir tt Ie is tiesu tikras tetis dukra myli, bet nesupranta patevio vaidmens musu seimoje, mokina dukra, kad jis tau ne patevis, kad brolis netikras brolis ir tt Lb sunku, kai dukra pabuna pas tikra teti ir pradeda taip kalbeti, bandau aiskinti kaip kas yra... bet kaip paaiskinti tevui, kad nezalotu ir nemeluotu vaikui??
su buvusiu draugu pragyvenome beveik 10 metu, turime dukra, nepasiseke santykiai, nesugyvenom. Issiskyriau. SAtsirado kitas vyras, kuris lyg angelas nukrito is dangaus, be proto geras man ir dukrai, mes jau susituoke virs 2 metu, turime suneli. Vyras myli dukra kaip savo, bet niekada nesakome dukrai, kad tu turi myleti mano dabartini vyra kaip teti, vadinti teciu ir panasiai, visada sakome kad tu turi teti, kuris tve lb myli ir tt Ie is tiesu tikras tetis dukra myli, bet nesupranta patevio vaidmens musu seimoje, mokina dukra, kad jis tau ne patevis, kad brolis netikras brolis ir tt Lb sunku, kai dukra pabuna pas tikra teti ir pradeda taip kalbeti, bandau aiskinti kaip kas yra... bet kaip paaiskinti tevui, kad nezalotu ir nemeluotu vaikui??
o tai jei jis ne patevis, tai kas? Mergaite jau pakankamai didele, kad ir pati suprastu kas ir kaip.
Bet problema yra tame, kad buves draugas ne nuostabus, kai dukra buna pas ji jis kalba, kad mano dabartinis vyras, dukrai yra nepatevis, brolis netikras brolis ir panasiai...dukra labai tas skaudina, nes niekas cia nekalba pas mus namuose tikras netikras, juk ne tame klausimas, kita kartas tas "tikras" bus toks pašlemėkas, kad gyvenime matyti nesinori, o "netikras" nors prie sirdies dek. Pasakykit kaip paaiskinti dukrai situos tevo sapaliojimus? Bandziau internete ieskoti info, bet neradau, as manau, kad brolis yra tikras, nes ta pati mama, o kaip is tikruju skaitosi? O patevis, juk mano vyras, skaitosi patevis mano vaikui is kitu santykiu. Nezinau ka daryti, buves vis kirsina mus...dukra dar nera didele, bet kai ugtels pati manau supras, bet dabar man yra labai sunku...