Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

QUOTE(martinna @ 2007 06 13, 12:09)
mane labai domina supynes, bet nieko apie jas neismanau tad noreciau pasiteirauti mamyciu, kokios firmos jos geriausios ir kur jas galima isigyti, be to nuo kokio amziaus galima vaikucius jau sodinti i jas? aciu.

superinis daiktas Graco supynes Silueth su vibrokedute.
Ir pasisupti vaikas gali, ir vibro funkcija galima ijungti.
http://www.graco.de/silhoute.htm
"Karolis" jomis prekiauja.
Super daiktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turejom FP vibro kedute su kick&play funcija - nu nepamainomas daiktas buvo iki puses metu,mazute daznai ir uzmigdavo joje,ramindavo ja supimas ir vibravimas ax.gif O ir lankas su zaisliukais ir muzikyte labai patikdavo.Su kitu lelium butu pirmas daiktas,kuri isigyciau smile.gif
Atsakyti
Nezinau ar as i ta tema pataikiau, bet noriu issiaiskinti supuokliu visas funkcijas. blush2.gif Labai norejau supyniu vaikui, tai vyras eme ir nupirko, o paklausti kaip ir ka jos daro nesugalvojo doh.gif Tai pora dienu patys bandem, bet va nezinau vienas dalykas tai turbut sugedes.
Pas mus HAUCK supynes kur su vinipuchu, tikiu daug kas tokias turit. Tai klausimelis: ar galima pajungti muzikyte, kad ji grotu pastoviai, ir nereiketu tampyti kaskart to zaislo, ar sone spaudineti. Ir dar nesuprantu kaip tie burbuliukai ekranelyje turi kilti, man atrodo sis dalykas pas mus sugedes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Augustina @ 2006 05 17, 09:18)
Noreciau pasidometi, gal kas turite supuokles arba namines kedutes su vibro funkcija? Is pradziu galvojau pirkti kedute, bet drauge, kuri uzsienyje daug metu dirbo aukle sako, kad vaikai dievina automatines supuokles ir kad geriau pirkciau jas. Papasakokit, kas turite supuokles arba kedutes, kaip vaikai jose jauciasi? Ar patinka? O gal po to labai pripranta suptis? O gal kas turite ir abidvi ir galite palyginti?

as turejau supuokles grazias ir vbro kedute fp.,bet mano pirmas vaikas supuokliu nemego visiskai,o vibro kedute labai,naudojom nuo gimimo thumbup.gif ,tai antram irgi pirkom tik vibro kedute jam irgi labai patiko,dabar turim nusipirke kuri tinka iki daugiau kg. ir gali dar lingoti,bet jau nenori sedeti,taip ir stovi nenaudojama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2007 08 05, 01:56)
user posted image

Gal zinot kiek tokios supynes naujos kainuoja?
Papildyta:
O kiek GRACO supynes kainuoja?  ax.gif

turim tokias supynes, tai super dalykas buvo, kol mazesnis buvo, jose ir miegodavo, dabar jau kai vartosi, tai nebetinka ir jos, ruosiuosi jau parduot.
kai pirkau, svarsciau,kas geriau:ar vibrokute,ar supynes, bet parduotuvej apziurejus man vibro nepatiko, tuo labiau,kad mano maziu mociute ipratino supt, doh.gif tai jam ta vibrokedute turbut butu netikus.
Atsakyti
Na mes turit FP supynes, tai raso, kad galima nuo pat gimimo deti, bet man atrode, kad per mazas, tai tik nuo 2.5 men.pradejau deti ax.gif geras daiktas, uzmiega besisupdamas jose, bet trumpam ilgai nenori buti, labiau vistiek ant ranku nori smile.gif tai man jos nera labai dideles pagalbininkes schmoll.gif
Atsakyti
man tai vibro kedutes thumbup.gif turejom fisher price aquarium vonder, tai ir vibravo ir grojo ir zaisliukai buvo, ten tokios zuvytes samgiai plaukioja, mano panele labai geria jose uzmigdavo, dabar turiu nupirkus irgi fisher price iki 18 kg tinkancia kedute -supynes, tai siat vibruioja, pasidaro kaip namine ir supasi, bet negroja, tai mano panele joje ne tiek jau nori sedeti kaip anoj muzikinej
Atsakyti
Aš tai turiu FP vibrokėdutę kur tinka iki 18 kg. Tai ji mano pagalbininkas Nr. 1. Mano mažutė tikra rankinukė, tai apart mano rankų ir šios kėdutės nieko daugiau nepripažįsta schmoll.gif
O kėdutė man patiko tuo, kad ji tiks iki kokių 4 metų, tai tikrai negaila pinigėlio. Joje yra dvi nugarėlės padėtys (mažiukams leliukams ir didesniems vaikučiams). Taip pat galima padaryti gulimą padėtį. O pati vibravimo funkcija dukrytei didelio įspūdžio nedaro, jai labiau patinka joje pasisupti (kėdutė ant lingių, tai nuo vaiko judesių linguoja).
Man ši kėdutė thumbup.gif

http://www.fisher-pr...2...&pid=37930#
Atsakyti
Labas.
Nerandu informacijos apie namines kedutes. Dabar jos tapo gana populiarios, jos naudojamos namuose, daznai turi supimo funkcija ir lanka kur tvirtinami zaisliukai.
Noreciau suzinoti nuo kada jas galima naudoti? Ar jose buna gulima padetis ( ar galima guldyti 1menesio laiko leliuka)?
Kokias namines kedutes perkate?
Kokie ju pliusai ir minusai?
Zodziu viskas apie namines kedutes smile.gif
Pasidalinkite patirtimi ir pastebejimais smile.gif
Atsakyti
Mes puikiai apsieiname ir be namines kedutes thumbup.gif Kartais, kai mazius neramus, o reikia kazka namie pasidaryti, tai ji sodinam i masinine kedute ir apkarstom ja zaislais thumbup.gif Mano manymu masinine kedute gali atlikti namu kedutes funkcijas, tik gal namineje keduteje maziui patogiau pajudeti. I tokias kedutes, manau, galima sodinti nuo 1men. ir ilgai nelaikyti vaikuciu ax.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomone 4u.gif
Manau auto keduteje vaikuciui ne labai patogu, ten gi sedima padetis..Noretusi kad butu gulima padetis - ir stuburiukui sveikiau ir maziukui patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 10 19, 20:55)
Aciu uz nuomone 4u.gif
Manau auto keduteje vaikuciui ne labai patogu, ten gi sedima padetis..Noretusi kad butu gulima padetis - ir stuburiukui sveikiau ir maziukui patogiau smile.gif

Autokeduteje tikrai vaikuciui labai nepatogu. Musiske joje istveria labai neilgai tik tiek kiek reikia nuvaziuoti i prekybos centra apsipirkti, nes jinai vis delto "supresuoja" vaika biggrin.gif
O mes pirkom dar ir namine kedute, kuri yra laabai patogi, supasi, ir ant lanko galima visokiu zaislu prikarstyti. Sodiname nuo antro menesio. Is pradziu nelabai patiko, o dabar neisivaizduoju kaip as visus darbus nusidirbciau be tos kedutes thumbup.gif
Mano va tokia
http://www.mothercar...M...31&mcb=core
Atsakyti