Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

mes turejom supuokles FP, labai patenkinti, megdavo pasisupt manoji ir uzmigdavo jose ir aplinka patikdavo stebet ir su ant jos esanciais zaisliukais pazaist. kai turesiu antra vaika ir jam tokia kedute pirksiu, gal irgi patiks.
Atsakyti
Vibro liga (lotyniskai- vybrohypnasium elektum) zmogaus- beveik visada vaiko, visaiminis pripratimas prie virpesius sukelencios platformos (loveles, kedutes ir t. t. ) vibracine sistema siuncia klaidingus signalus i smgegenis. cia galima palyginti, kai pvz zmogus pripranta prie rukymo, tai taip vaikas gali priprasti prie vibruojancios sistemos
Atsakyti
AS NAUDOJAU IR KĖDUTE IR SUPYNES, TIESA MANO KĖDUTĖ NEVIBRUOJANTI, VYRESNIOJI LABAI MĖGO KĖDUTE O JAUNĖLĖ NELABAI JA DOMĖJOSI UZ TAI SUPYNĖS BUVO JAI KAIP TIK, TODĖL SUNKU PASAKYTI KAS TAM VAIKUI PATIKS, MANO VYRESNIOJI TAI KĖDUTĖJE IR MIEGOJO IR ŽAIDĖ IR VALGĖ, O SUPYNESE NEILGAI IŠBUDAVO, BET SU KITA VISKAS ATVIRKŠČIAI.
Atsakyti
cia nurasiau is vieno zurnalo apie sveikata. taip, kad nzn. google man taip pat nieko nemete g.gif
Papildyta:
cia nurasiau is vieno zurnalo apie sveikata. taip, kad nzn. google man taip pat nieko nemete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikomama @ 2007 02 03, 20:11)
Papildyta:

Tai vaiksciojimas irgi vibracija ( aisku jei vibruojama 24 val per para tai suprasciau ) , bet jei pora val i diena tarpeliais po 15 min nemanau kad tai bus vibracijos sukelimas . Nes tada nuo daug ko butu ligos , pabvaziuoji nelygiu keliu ir amortizacijos liga , pasisupi ir supuoklige . Siaip supimasis irgi vibracija mirksiukas.gif tik ne vertikale o horizontale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 12, 10:08)
Reikia jūsų patarimo: ką geriau pirkti tokiam mažyliui: vibro kėdutę ar sūpynes? Kas labiau patiko jums? O gal nė vienas iš šių daiktų nėra reikalingas ir neramina kūdikio, taip kaip rašoma g.gif

Mes turim FP vibrokėdutę. Va tokia.
Superinis daiktas. thumbup.gif Vaikui labai patinka joje žaisti, mane po namus besiruošiančią stebėti, o kartais ir užsnausti. Būna, kad joje vienintelėje pasiseka vaiką užmigdyti (supant). Vibracija jo negasdina, nors dažnai nejungiam. Labai patinka žaisti su žaislais. Du jo draugeliai: bitė ir meškinas. rolleyes.gif lotuliukas.gif
Ir masažistė gyrė, kad labai geras nugaros linkis - nei sėdi, nei visiškai horizontaliai guli.
Jei neturėtume tikrai būtų sunku, nes ant rankų negaliu savo aukselio ilgai nešioti. Nugara neleidžia. verysad.gif
Vienintelis minusas - greit įsipyksta ta pati muzikėlė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sigule* @ 2007 02 28, 18:10)
sakykit, iki kokio svorio ar amziaus tinka vibro kedute:?

Būna skirtingų. Mūsų pardavėjai sakė, kad iki 9 kg, o FP puslapyje parašyta, kad iki 11. Šiap, manau, kai vaikas pilnai sėdės, sunku bus jį toje kėdutėje nulaikyti.
Atsakyti
Aš turėjau FP supynę. biggrin.gif Tai superinis daiktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Dabar mažiukas jau išaugo ir šiandiena išsiuntėm į Kauną kitam mažiukui.
Pradėjau sodinti kai buvo tik dvi savaitės( dabar jau 9 mėn. vistiek suposi). Pupsodavo jis toj kėdėj, muzikos klausosi, žiūrėk jau ir miega. Kol būdavo supynėje galėdavau pasidaryti visus darbus. Kas ateidavo į svečius aplankyti negalėdavo atsistebėti koks tai puikus daiktas (tetos, dėdės ir močiutės).
Jei galite nusipirkti bejokios abejonės pirkit thumbup.gif , bet supynę o ne vibro kėdutę. Nes tikrai ilgiau tarnaus ir daug patogesnė. biggrin.gif
Atsakyti
Na vat, dabar jau pati galiu patarti kitoms: labiau vibro kėdutė. Maniškis joje sėdi ir žaidžia, sėdi ir supasi, sėdi ir spokso, sėdi ir vibruoja. Tai gaunasi daugiau variantų viename biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2007 03 01, 23:10)
Mes turim FP vibrokėdutę. Va tokia.
Superinis daiktas.  thumbup.gif Vaikui labai patinka joje žaisti, mane po namus besiruošiančią stebėti, o kartais ir užsnausti. Būna, kad joje vienintelėje pasiseka vaiką užmigdyti (supant). Vibracija jo negasdina, nors dažnai nejungiam. Labai patinka žaisti su žaislais. Du jo draugeliai: bitė ir meškinas.  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
Ir masažistė gyrė, kad labai geras nugaros linkis - nei sėdi, nei visiškai horizontaliai guli.
Jei neturėtume tikrai būtų sunku, nes ant rankų negaliu savo aukselio ilgai nešioti. Nugara neleidžia. verysad.gif
Vienintelis minusas - greit įsipyksta ta pati muzikėlė doh.gif
Papildyta:

Būna skirtingų. Mūsų pardavėjai sakė, kad iki 9 kg, o FP puslapyje parašyta, kad iki 11. Šiap, manau, kai vaikas pilnai sėdės, sunku bus jį toje kėdutėje nulaikyti.

dAZNIAUSIAI VIBROKEDUTES BUNA IKI 8-9 KG.
Bet veLIAU JAU IR NEBEREIKIA. Vaikas joje nebesedes.
Yra dabar tokios supynes, kurios turi vibruojacia kedute. taigi galima tureti 2 viename.supynes su vibracija
sios supynes iki 11 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joljo: 04 kovo 2007 - 17:35
Mes irgi svarstėm apie vibro kėdutę ar sūpynes. Kadangi parduotuvėse taip ir neradom tokių gražiųir patogių, kaip kitos mamos turi (o gal nežinojom, kur ieškot?), galų gale nusprendėm, kad pasupti ir nuraminti vaiką galim ir auto kėdutėj. Aišku labai nepiktnaudžiaujam, bet visai mums tinka ir patinka. Tik kad šniūrelį pastoviai reikia tampyt smile.gif
Atsakyti
Mes nupirkom vibro kedute kai mazyliai buvo 1men.Jai labai patinka tikrai super thumbup.gif Daznau uzsnausdavo joje,dabar didesne tai zaidzia stebi mane.
Atsakyti
Man teko skaityti, kad nelabai gerai tos kedutes - vibro ar ne vibro, jose isodinto kudikio mokymasis paciam sedeti slopinamas rolleyes.gif O stai apie supynes rasoma, kad gerai, kad vystomas vestibuliarinis aparatas..
O gal kuri mesteltu nuorodele, kur butu FP supyniu nuotrauka ? 4u.gif
Atsakyti