Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Mums ir tas ir tas daiktas pasiteisino. supynese gerai, kad gali ne tik suptis bet ir zaisti, pusiau sedimoje padetyje, o vibrokedute mums yra nepakeiciama, nes viakelis neuzmiega ant ranku, tai ji musu didzioji pagalbininke ax.gif
Atsakyti
Sužinojau, kad išlingavom iki griuvimo "My Child Vibro Bouncer", čia IE ar UK kėdutė.

Tokio tipo
Atsakyti
2 mėn. 1 savaitės gavom sūpynes Fisher Price Ocean wonders. Nuo pat pradžių labai patiko, užsupuoja iki užmigimo. Kartais, tiesa biggrin.gif Ypač dabar (4 mėn.) stebi plaukiančias žuvytes ax.gif
Vibro kėdutės neturim ir nebepirksim, vaikui 4 mėn. Manau, jau nebeverta. Jei reik labai, įsisodinu į auto kėdutę ir pasistatau ant žemės smile.gif
Atsakyti
Ocean Wonders dar patogios tuo, kad ten yra pusiau sedima padetis, as saviski nuo 4 men. sodinu, uzdedu staliuka ir jis zaidzia, dairosi aplinkui smile.gif
Atsakyti
As ir laukiu stebuklelio,ruosiuosi pirkti vibrokedute
Atsakyti
Aš galvoju apie sūpynes su vibro funkcija. Kaina nedaug didesnė, lyginant tik su sūpyne ar vibro kėdute. Juk nežinom, kas labiau vaikiukui patiks: sūpuotis ar tik kad vibruotų. Abu daiktai daug vietos užima. Kolkas apsistojom ties šiuo modeliu:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rutinaldija @ 2014 06 19, 11:11)
Aš galvoju apie sūpynes su vibro funkcija. Kaina nedaug didesnė, lyginant tik su sūpyne ar vibro kėdute. Juk nežinom, kas labiau vaikiukui patiks: sūpuotis ar tik kad vibruotų. Abu daiktai daug vietos užima. Kolkas apsistojom ties šiuo modeliu:

user posted image

Sveiki, gal galit pasakyti koks čia tiksliai modelis?
Atsakyti
Sveikos, mamytes:) Norejau paklausti ar jus paliekate savo maziukus supynese miegoti? Miniskis daznai uzliuliuojamas Fisher Price supynese ir jei pabandau perkelti, kad miegotu lovyteje, amzinai su piktumais pabunda:) Tiesiog galvoju, kad stuburiukui kol dar besiformuija nera gerai, kaip ir auto kedutese ilgai sedeti...Mums 3men.
Atsakyti
Turėjom supynes Fisher price Aquarium. Pasiteisino 100 proc. Nusipirkom nuo 1 mėn. Nuo tada ir naudojom... Buvo gerai, nes ir užmigdavo (kamavo diegliukai), ir šiaip sėdėdavo, kol valgyt darydavau (jau vyresnis kai buvo). Patiko ir žuvytės, ir supimas... Tik vienintelis minusas - griozdiškumas...
Kitam vaikui gal netgi pamąstyčiau apie baby bjorn gultuką... Tik va tarnautų trumpiau turbūt, nes vaikas iš didesnių... Pas draugus"pasimatavom" tą gultuką, tai stipriau palingavus turbūt užpakaliu žemę pasiektų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutinaldija @ 2014 06 19, 12:11)

user posted image

Mane ir domina kokia firma?
Atsakyti
QUOTE(*Grazina* @ 2014 08 01, 14:45)
Mane ir domina kokia firma?

Jau radau Graco Sweat Peace mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2014 08 04, 11:14)
Jau radau Graco Sweat Peace mirksiukas.gif

Aciu uz info mirksiukas.gif
Atsakyti