Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

turim fisher price rainforest supynes. tobulas daiktas, man buvo numeris vienas nuo 3sav. vaikas nuo gimimo vienas pats nemiegodavo (max 15min), supynes man buvo tikras issigelbejimas, nes ten uzsisupdavo ir ismiegodavo ir valanda, ir pusantros- man buvo vienintele iseitis, norint laisvu ranku ar kazka namie pasidaryt. nuo 1,5men ismoko miegoti pats vienas, supynes savo pirmine paskirti prarado biggrin.gif, bet naudojam ir toliau: ir kaip kedute, ir kaip zaidimu vieta, ir kaip supynes. vis dar daznai ten uzmiega. pasilieku kitam vaikui biggrin.gif

tiesa, fisher price turi viena labai gera funkcija (nezinau ar yra kitose supynese)- kedute galima pasukti dviem kryptim (kad suptusi i sonus arba pirmyn-atgal). mano vaikui patinka mane matyti (supynes stovi virtuvej), del dideles erdves tas ne visad imanoma, tai labai pravercia tas kedutes pasukimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 18 spalio 2013 - 21:48
Labai mielos ir su daugybe funkcijų sūpynės-vibrokėdutė wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mums asmeniškai Fisher Price supynes labai gelbėjo iki 3 mėn ypač kai pilvelį užeidavo skaudėti. Jose ir nusiramindavo ir užmigdavo grojant muzikytei..
Atsakyti
Turėjome FP kedute supynes su vibro funkcija nuo 1,5 men. Vibro naudojome labau jau minimaliai, o suptis mego.
Atsakyti
Ar verta pirkti Graco Sweetpeace supynę? Kaina didoka, bet ten rašo, kad labai daug funkcijų. Visas jas naudojate?
Atsakyti
Turejom fisher price supynes ir atskirai dar vibro kedute smile.gif tai mum kedute labiau pasiteisino nes patogu bet kur padeti ir nusinesti, ten miegodavo dazniausiai diena, budavo lengva uzsupti smile.gif o suptis nelabai mego smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip supratau supynės veikia baterijų pagalba ? Tai kas kiek mždaug laiko jas keičiate ?
Dėkui
Atsakyti
Turim FP sūpynes-vibrokėdutę, bet kol kas joje išguli max dešimt minučių (pusantro mėnesio kūdikis). Gal ramiam vaikui - išeitis, bet neramiam vaikui deja, nepadeda jokios kėdutės.
Atsakyti
Turėjom skolintą vibrokėdutę (deja, firmos nežinau). Išvengėm tragedijos - kėdutė buvo padėta stabiliai, bet aukščiau. Lingavo toje kėdutėje prisegta (vibri f-ja buvo išjungta), žaidė žaisliulais ir kėdutė staiga virto į priekį..vaikas kritęs ant veido/galvos nuo stalo būtų užsimušęs turbūt unsure.gif Visa laimė, kad džioviau skalbinius ir visąlaik stebėjau žaidžiančią "rankos atstumu"...ir ačiū mano staigiai reakcijai - pagavau kėdutę kažkaip šonu, dar nespėjus trenktis į žemę, bet išsigando vaikas labai stipriai...diržai neleido iškrist, bet krestelėjo vaikas kaip turi būt. Skambinau gydytojai po to. Bet gerai viskas baigėsi - tik abiejų mūsų išgąsčiu.
Kėdutę iškart grąžinau ir gyvenime nebesinaudosiu schmoll.gif
Kėdutė buvo iki 9 kg, vaikas svėrė nepilnus 6.6 kg.
Turėjom sūpynes, bet tokių pokštų nebuvo...dabar paranoja net maitinimo kėdutei..nepalieku nė minutei vienos niekur, net prisegtos diržais blush2.gif
Atsakyti
Na, mūsiškė tokia (foto iš interneto), tai atrodo gan stabili ir nežinau, ar galėtų virst į priekį :

user posted image

Bet žinoma, ant aukšto paviršiaus padėtą vaiką reikia prižiūrėti, ar jis būtų kėdutėj, ar gultuke, ar dar kur nors. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 sausio 2014 - 18:14
Buvo kitokio tipo..gal nel.etiška įdėt pvz. g.gif Reik gal paklaust savininkės kokia ten firma.

Aš ir nesakau, jog blogis visiškas. Su pirmais dviem kažkaip aš jos nenorėjau ir su trečiu vaiku nepirkau..bet va įsiūlė išbandyt, kaip puiku ir atseit vaikas mėgsta. Bet matyt neveltui vengiau..mergytė temperamentinga labai, įsisiūbavo matyt kaip reikiant doh.gif
O ta mama sako, ką tu, aš virtuvėj ant baro padėdavau, valgyt darydavau ir nė neslystelėdavo..po visą namą pavaikščiodavau, jei reikėdavo ko, ir palikus vaiką toj kėdutėj...nė sykio nieko nenutiko.
Mane šiurpas ėmė klausant unsure.gif

Aš tik siūlau nepalikt vienų kėdutėse, nes tikrai gali įvykti nelaimė.. (bent jau aukščiau pastačius..ant žemės pastačius ir virtus gal nieko nenutiktų. Beje visokiuose filmukuose ir reklamose, foto su vaikais nemačiau tų kėdučių ant stalų pastatytų ir pan g.gif Bet kai mamos sako, jog drąsiai stato, tai ir aš avis, pabandžiau doh.gif )
Atsakyti

Aš nekeliu nei ant stalo, nei dar kur nors - ant grindų patikimiausia.

Man kažkada, su pirmagimiu, buvo nutikę, kad vaikas iš vežimo vos neiškrito pro balkoną...Paguldžiau miegot nemokantį atsisėti, tai va, jis ten ir išmoko doh.gif Pamoka visam gyvenimui. Arba, būna, kad paguldo ant lovos nemokantį apsiverst, o randa jau mokantį..ant grindų...
Atsakyti