Mano mažulis irgi supasi supynėse. Jam laaaaaabai patinka jose suptis. Nežinau, ką daryčiau be tų supynių. Turbūt rankos būtų iki kelių...

aš pradėjau naudot , kai vaikui buvo 1 mėn.
Mes naudojame tokia kedute, labai patogu. Mazyliui labai patinka, o ir man labai patogu
Labai lengva supti, o kai pradeda daugiau judeti supasi pats.
musu kedute

musu kedute
siaip gydytoja patare tik nuo 1 men...
QUOTE(agno @ 2007 01 15, 22:29)
Vaikui 11 dienų. ar galima sodinti į naminę kėdutę??? ar nepakenksim stuburiukui??? kaip ilgai galima laikyti???
ačiū
ačiū

namine kedute galima naudoti nuo gimimo. tik reikia atsakingai ja rinktis

QUOTE(Limcamca @ 2006 12 12, 11:08)
Reikia jūsų patarimo: ką geriau pirkti tokiam mažyliui: vibro kėdutę ar sūpynes? Kas labiau patiko jums? O gal nė vienas iš šių daiktų nėra reikalingas ir neramina kūdikio, taip kaip rašoma 

na, mes turejome vibro kedute, tai mazyliu labai patiko. bet is daugelio esu girdejau, jog vibracija gali sukelti VIBRO liga. tai manyciau geriau rinktis automatines supuokles

Sveikos mamytės.
Prasau patarkit kas turit tokias supynes

pliusus ir minusus, nes as noriu pirkti ir nzn ar jos tikrai geros?ar vaikui jos patinka? (nes mamytei tai jos atrodo tikrai
)bet neaisku kaip yra istikruju
Labai butu dekui

pliusus ir minusus, nes as noriu pirkti ir nzn ar jos tikrai geros?ar vaikui jos patinka? (nes mamytei tai jos atrodo tikrai

Labai butu dekui

QUOTE(Erikomama @ 2007 01 22, 10:24)
na, mes turejome vibro kedute, tai mazyliu labai patiko. bet is daugelio esu girdejau, jog vibracija gali sukelti VIBRO liga. tai manyciau geriau rinktis automatines supuokles 

O kas tai per liga???

QUOTE(sinta @ 2007 01 23, 22:29)
Sveikos mamytės.

)bet neaisku kaip yra istikruju
Labai butu dekui

Labai butu dekui

sveika,
pradejau ir as ieskoti supyniu. labai noreciau tokiu, kaip tavo nuotraukeleje

kur tokias matei? ar uzsisakyt reik?

o ar leliukui patiks sunku pasakyt, kiekvienas vaikas labai individualus. jei patinka supuotis ant ranku, patiktu ir supynes

mes tai nusipirkom supynes,bet maziukui nelabai patinka,truputi pasedi ir vistiek ant ranku nori
atrodo jei as buciau maziuko vietoj tai supciaus ir supciaus
bet jam mielesnes mamytes rankos