Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Mano mažulis irgi supasi supynėse. Jam laaaaaabai patinka jose suptis. Nežinau, ką daryčiau be tų supynių. Turbūt rankos būtų iki kelių... unsure.gif
Atsakyti
aš pradėjau naudot , kai vaikui buvo 1 mėn.
Atsakyti
Mes naudojomės nuo gimimo, nes kėdutėje buvo visiškai gulima padėtis rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes naudojame tokia kedute, labai patogu. Mazyliui labai patinka, o ir man labai patogu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai lengva supti, o kai pradeda daugiau judeti supasi pats.

musu kedute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 17 sausio 2007 - 19:10
siaip gydytoja patare tik nuo 1 men...
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 01 15, 22:29)
Vaikui 11 dienų. ar galima sodinti į naminę kėdutę??? ar nepakenksim stuburiukui??? kaip ilgai galima laikyti???
ačiū  4u.gif

namine kedute galima naudoti nuo gimimo. tik reikia atsakingai ja rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 12, 11:08)
Reikia jūsų patarimo: ką geriau pirkti tokiam mažyliui: vibro kėdutę ar sūpynes? Kas labiau patiko jums? O gal nė vienas iš šių daiktų nėra reikalingas ir neramina kūdikio, taip kaip rašoma g.gif

na, mes turejome vibro kedute, tai mazyliu labai patiko. bet is daugelio esu girdejau, jog vibracija gali sukelti VIBRO liga. tai manyciau geriau rinktis automatines supuokles biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Prasau patarkit kas turit tokias supynes
user posted image
pliusus ir minusus, nes as noriu pirkti ir nzn ar jos tikrai geros?ar vaikui jos patinka? (nes mamytei tai jos atrodo tikrai thumbup.gif )bet neaisku kaip yra istikruju g.gif

Labai butu dekui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinta: 23 sausio 2007 - 21:31
QUOTE(Erikomama @ 2007 01 22, 10:24)
na, mes turejome vibro kedute, tai mazyliu labai patiko. bet is daugelio esu girdejau, jog vibracija gali sukelti VIBRO liga. tai manyciau geriau rinktis automatines supuokles biggrin.gif

O kas tai per liga??? g.gif Vaikas vibruot pradės? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes turim vibro kedute ir esam patenkinti ja.Pvz:gaminu valgyt,o mazyte zaidzia joje,kambarius tvarkaus-ji stebi mane ir ramiai sedi...Manau geras dalykas ta kedute. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2007 01 23, 22:29)
Sveikos mamytės.
Prasau patarkit kas turit tokias supynes
user posted image
pliusus ir minusus, nes as noriu pirkti ir nzn ar jos tikrai geros?ar vaikui jos patinka? (nes mamytei tai jos atrodo tikrai  thumbup.gif )bet neaisku kaip yra istikruju g.gif

Labai butu dekui  wub.gif

sveika,
pradejau ir as ieskoti supyniu. labai noreciau tokiu, kaip tavo nuotraukeleje ax.gif
kur tokias matei? ar uzsisakyt reik? g.gif

o ar leliukui patiks sunku pasakyt, kiekvienas vaikas labai individualus. jei patinka supuotis ant ranku, patiktu ir supynes smile.gif
Atsakyti
mes tai nusipirkom supynes,bet maziukui nelabai patinka,truputi pasedi ir vistiek ant ranku nori smile.gif atrodo jei as buciau maziuko vietoj tai supciaus ir supciaus biggrin.gif biggrin.gif bet jam mielesnes mamytes rankos smile.gif
Atsakyti