Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

QUOTE(laukinukė @ 2006 12 27, 10:41)
Manau, kad reikia pamokinti vartytis. Aš paimdavau už rankytės ir tempdavau, tai ji užpakaliuką pati perversdavo, arba atvirkščiai, permesdavau kojytę, kad apsiverstų užpakaliukas, o ji stengdavosi krūtinę persukti. Bet vartytis ji pradėjo po to, kai vieną vakarą su vyru tiesiog ilgai vartaliojom ją po savo lovą. Nemokydami, o tiesiog, kad ji pajustų malonumą - vertėm keliskart per dešinį šoniuką, o paskui per kairį. Gal sutapimas, bet pati ji apsivertė jau kitą dieną.
O ir šiaip pastebėjau, kad vis tik mažiai viską mėgdžioja, ką mes darom ar parodom.

nu tada gal reikia bandyti vartalioti ji g.gif
Atsakyti

labas, norejau paklaust, iki kada turetu visiskai sugyti bambute?
Atsakyti
wink.gif+2007 01 10, 16:48-->
QUOTE(kriste wink.gif @ 2007 01 10, 16:48)

sveika,
na nukristi turi per 10 dienu nuo gimimo, bent jau gydytoja taip sake. maniskiui nukrito 8 diena kazkur. o paskui tai kelios dieneles ir viskas kraujuko nebera ir neberaudonuoja..
Atsakyti
As taip pat esu dar nelabai patyrusi mamyte,todel turiu viena klausimeli.Musu vaikuciui 2.5 men. ir jis mano mazasis rankinukas.Po kol kas ji kenguroje nesioju horizontalioje padetyje,norejau paklausti,kada jau galesiu nesioti staciai.Nes jam ta gulima padetis jau nelabai bepatinka.Nors po kelias minutes jau panesioju stacia,bet labai bijau,kad nepakenkciau blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Audre @ 2007 01 11, 14:05)
As taip pat esu dar nelabai patyrusi mamyte,todel turiu viena klausimeli.Musu vaikuciui 2.5 men. ir jis mano mazasis rankinukas.Po kol kas ji kenguroje nesioju horizontalioje padetyje,norejau paklausti,kada jau galesiu nesioti staciai.Nes jam ta gulima padetis jau nelabai bepatinka.Nors po kelias minutes jau panesioju stacia,bet labai bijau,kad nepakenkciau blink.gif .

Sveika.As savo mazyle kenguroj nuo dvieju menesiu pradejau nesioti,nes tada tik ja isigyjau,bet visada nesiojau stacia.
Atsakyti
Galima nešioti stačią tik tokiam mažam dar reikia prilaikyti galvytę, ten ant kengūros turi būti kraštas truputį aukštesnis. Kai išmoks tvirtai laikyti galvytę tą kraštą bus galima atlenkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audre @ 2007 01 11, 17:05)

savo mazute kenguroj pradejau nesiot kazkur nuo 2.5 men vertikalioj padety ir pakolkas viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
stačią galima nuo tada kai laiko galvytę, o vartyti mažyli reikia būtinai mirksiukas.gif aš tai savo už kojyčių paimu ir suku į šonus kol pilnai apsiverčia o laimės kiek net klykia iš džiauksmo lotuliukas.gif
Atsakyti
hm, skaitau ir stebiuos smile.gif nors pati esu jauna zalia mamyte, bet per daug visko nesureiksminu, niekada vaikui neaudavau batu kai jis lakstydavo vaikstynej, niekada nevarciau lovoj galva-kojos-galva ( biggrin.gif ) nepildavau kalio permanganato i vandeni, nes jis be galo sausina oda ir neturim jokiu sveikataos sutrikimu (tfu tfu tfu), anaiptol judrumo vaikui gali pavydeti bet kas, sveikas, stiprus, protingas user posted image mamaos, nereikia taip visko imti i sirdi, kudikis nera toks bejegis kaip jum atrodo, va dar keli menesiai ir gausit i kaili nuo jo user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2006 12 13, 23:30)
Labai, labai noriu suzinoti kaip pleiskanytes pogimdyvines isnaikinti  blush2.gif
Vis vargstam su jomis...  g.gif

Siandien kaip tik tai ir bandziau atlikti savo kleckiukui smile.gif Drauge patare paprasta rusiska vazelina(kur tuteleje buna) uztepti ir palaikyti 15-20 min.Rezultatas thumbup.gif ,negaliu atsiziureti i savi maziaus galvyte bigsmile.gif
Jau po pirmo bandymo neturim nei vienos pleiskanytes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Spygle1 @ 2006 12 20, 15:51)
Ar gali buti taip, kad pas vaikuti kuo graziausia galvos odyte, nematau as jokios luobeles, mums dabar trys savaites.

Mums atsirado gal po menesiuko,bet jei dabar nera,tai jeigu ir atsiras tai bus labai nedaug tu pleiskanyciu. Bent jau mums taip buvo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, na mes iergi turime savo pirmagyme, bet jau didoka blush2.gif
Visko nespeju perskaityti.... 4u.gif

wink.gif+2007 01 10, 17:48-->
QUOTE(kriste wink.gif @ 2007 01 10, 17:48)

turetu nukristi per 14 dienu, mums taip minejo gydytoja, mum nukrito lygiai po savaites

QUOTE(Audre @ 2007 01 11, 16:05)

O kenguroje manau nesioti galima jau tikrai tokio amziaus, nes juk vis tiek uzpakaliuka prilaikai io galvyte toks mazylis jau turetu tvirtokai laikyti g.gif bent musiske taip dare schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 18, 19:12)
mamytes patarkit man "zaliai" nestukei del ziemisku oru.... turiu gimdyti sausi, tai kada su tokiu mazu lelium galiu iseiti i lauka? prie kokios minusines temp. galima eiti i lauka, nes noriu jau pirkti kombinezona, tik nezinau kokiam ugiui, nes manau, kad per pirma men. tai tikrai neiseisim i lauka  g.gif

Iseinant is gimdymo namu,gydytoja mums sake kad leliuka i lauka reik isnesti po 2 savaiciu...jeigu nelabai salta galima ir anksciau.Negalima naujagimio nesti i laukuti jei temper.daugiau nei -6 laips.
Atsakyti