QUOTE(Issisiepes tetis @ 2010 07 02, 01:17)
Iš pradžių reikia ištraukti snargliukus, geriausia tai daryti su specialiu aspiratonium (Rhenomer, vaistinėje apie 20 lt). Prieš tai įlašinat jūros vandens porą lašų (tik būtinai guldykit lelių ant šono tuo metu), o tada traukiat su aspiratorium. Pavalius nosytę, galima įlašinti mamos pieno arba homeopatinių lašų (vaistinėj taipogi turi patarti, aš pavadinimą u-miršau, berods Euphorum ar kažką tokio). Tie lašai tinka ir maitinančiai mamai, jeigu ką. Dar svarbu kuo dažniau vėdinti kambarį, nes nuo centrinio šildymo labai sausas oras. Galite ant radiatorių užmesti kokių šlapių skudurų, nes slogytė dažnai ir prasideda nuo per sauso oro.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sveikos mamytes Turit saunu puslapi,kur galyt dalintis viena su kita naudinga informacija,tai as irgi nusprendziau prisireg. ir pasisemti is Jusu sukauptos patirties
Ir turiu toki klausyma: mano angelui jau 7 dienos ir jis bishki snaruoja,turi bubiu nosyteja cia visos kalbat ,kad reikia pirma ilasinti juros vandens,tada isvalyti bubius ir ilasinti mamos pieno.Cia tas juros vanduo yra koks specialus kur vaistinese parduoda ar papastas is juros?Nes gyvenam prie juros,tai leksiu parnesti to vandens
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sveikos mamytes Turit saunu puslapi,kur galyt dalintis viena su kita naudinga informacija,tai as irgi nusprendziau prisireg. ir pasisemti is Jusu sukauptos patirties
Ir turiu toki klausyma: mano angelui jau 7 dienos ir jis bishki snaruoja,turi bubiu nosyteja cia visos kalbat ,kad reikia pirma ilasinti juros vandens,tada isvalyti bubius ir ilasinti mamos pieno.Cia tas juros vanduo yra koks specialus kur vaistinese parduoda ar papastas is juros?Nes gyvenam prie juros,tai leksiu parnesti to vandens
Nu tata nejuokauk taip Aišku, kad vanduo iš vaistinės, kūdikiams būna specialiai lašinamas, o ne purškiamas.