Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

na, man tai, tiesa sakant ,baisu klausyt, kad nuo 4 menesiu sodyna..
musu mazius 4.5 menesiu jau pats atsisesdavo kartais, bet neleidom.. ir dabar dar savaite iki 6 menesiu, nesodinam.. nebent kartais isikimba i pirstukus ir pasikelia pats.. bet stengiames nepiktnaudziaut. kai klausem daktares ka daryt, kai cia buvo pradejes sestis pasake, kad neleist.. nes stuburiukas ju dar silpnas..ir geriau palaukt.. kaip ir del vaiksciojimo.. mes lankom baseina nuo 3 menesio, ten nuo pradziu mokemes vaiksciot vandeni.. jis jau zingsniuoja seniausiai, bet nezadam pirkti vaikstynes.. kartais laikydami leidziam pazingsniuot, bet ne per daug.. nesuprantu tu mamu, kurios forsuoja vaikus daryt ta ar ana..kad tik anksciau pradetu..nesvarbu, kad jis noriu, bet kunelis fiziskai dar nepasiruoses.. tik suluosint vaika taip galima..
sako, kad geriausia sodint nuo sesiu menesiu, tai mes ir niekur neskubam..viskam savas laikas..
o apei vaisktynes, tai seniai ju neberekomenduoja.. is ju daugiau zalos nei naudos. tik tiek , kad tevai kuri laika gali vaiku atsifutbolint..
Atsakyti
mamytės pagelbekite, nezinau kas pasidare mano maziui... naktį nuo 4val, pradejo atpilineti baisiausiai misinuka, visa diena dar atpilineja labai, taip niekad nebuvo mums, antra para nekakojas, o seip zaidze kaip visad, tik labai mieguistas, pazaidzia ir greit miegucio uzsimano... nezinau ka daryt kas jam pasidare kdl taip daug atpilineja, visa beveik misinuka ispila, o poto vel valgo, ir nekakoja antra dienele ? (labai issigandus esu, nezinau kas nutiko,.. dar einam y laukutį, gryzus gal rasiu patarimų)
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 19, 13:50)
mamytės pagelbekite, nezinau kas pasidare mano maziui... naktį nuo 4val, pradejo atpilineti baisiausiai misinuka, visa diena dar atpilineja labai, taip niekad nebuvo mums, antra para nekakojas, o seip zaidze kaip visad, tik labai mieguistas, pazaidzia ir greit miegucio uzsimano... nezinau ka daryt kas jam pasidare kdl taip daug atpilineja, visa beveik misinuka ispila, o poto vel valgo, ir nekakoja antra dienele ? (labai issigandus esu, nezinau kas nutiko,.. dar einam y laukutį, gryzus gal rasiu patarimų)

beto mane pykina, bet as manau mane tai gali nuo maisto.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 19, 13:50)

QUOTE(kristynka* @ 2010 02 19, 15:31)
beto mane pykina, bet as manau mane tai gali nuo maisto.

As patarciau skambinti daktarei. Dabar gi kazkokie virusai siauciau, kai vemia ar viduriuoja. Ypac jei ir pati nekaip jautiesi. Mano mazajai panasiai buvo, veme, mieguista buvo, tai teko ligoninej paguleti... Nu manau ir paciai bus ramiau kai su daktare pasikonsultuosi... 4u.gif
Atsakyti
O gleives ismatose bet kuriuo atveju reiskia vidurivima?
Nieko nesuprantu. Konsistencija, spalva, kvapas nepasikeite, tik jau kelinta karta aptinku gleiviu. Reik skelbt aliarma?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 20, 22:18)
Nieko nesuprantu. Konsistencija, spalva, kvapas nepasikeite, tik jau kelinta karta aptinku gleiviu. Reik skelbt aliarma?

Manau reiktu pasikonsultuoti su gydytoju,nes kai mano mazajai buvo gleiviu,patare pasidaryti tyrima smile.gif
Gerai kad nieko blogo nerado biggrin.gif
Atsakyti
Vien del gleiviu aliarmo kelt nereikia. Tiesiog gal kazka suvalget, jei maitinat mp, kas vaiko pilvukui nepatiko. O siaip tai kazkiek gleiviu yra netgi visiskai normalu.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 02 20, 20:18)

kazkiek gleiviu netgi ir turi buti,nepanikuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes su maziuk pasveikom, as tai taip, o mazius dar truputelį atpila, bet ne taip kaip anadien veme.. tik nesupratom del ko jam cia viskas taip pasidare.. Sakau gal nuo vandens kalketo, nes seniau pirkdavom pirktinį vandenuka.. ar gali but taip ?
Atsakyti
Na cia raso daug kas apie süuogelius ir isberimus kudikeliu.As pati gyvenu ne Lietiuvoje,pas mano dukrele,o dabar ir suneli yra daug spuogeliu,atrodo kaip pulinukai.kaip isberimas.Cia,Vokietijoje,daktarai sako,kad tai mamos hormonai,kurie patys iseina ir nereikia jokiu zelionkiu,vaistu,o juo manyti,kad tai alergijos ar kokios ligos.Kazkodel Lietuvoje tai nezinoma,bent jau siame forume apie tai neradau :hmIr tikrai tie isberimai praeina savaime,nereikia jokiu vaistu,gal tik vaikisku aliejuku ar kremuku patepti,kad suminkstintu odele
Atsakyti

Dar cia buvo kalbama apie rubu skalbima.Savo dukrytes skalbinius atskirai skalbiau iki 5 ar 6 menesiu su paprastais skalbimu milteliais,tik dedavau ju zymiai maziau,Kam uzsideti sau papildomo vargo skalbti su rankomis?
O siandie gavau viena patarima del slogos.Mano kudikeliui dabar beveik du menesiukai ir nuo sesutes uzsikrete sloga ir kosuliu.Tai viena meterele patare prie loveles padeti i lekstute supjaustyta svoguna,sako per pora tokiun naktu praeina.As taip ir padariau,ir tikrai nebegirdziu kosulio.Tikiuosi pasitvirtins,butinai parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juarle @ 2010 02 22, 03:08)
Na cia raso daug kas apie süuogelius ir isberimus kudikeliu.As pati gyvenu ne Lietiuvoje,pas mano dukrele,o dabar ir suneli yra daug spuogeliu,atrodo kaip pulinukai.kaip isberimas.Cia,Vokietijoje,daktarai sako,kad tai mamos hormonai,kurie patys iseina ir nereikia jokiu zelionkiu,vaistu,o juo manyti,kad tai alergijos ar kokios ligos.Kazkodel Lietuvoje tai nezinoma,bent jau siame forume apie tai neradau :hmIr tikrai tie isberimai praeina savaime,nereikia jokiu vaistu,gal tik vaikisku aliejuku ar kremuku patepti,kad suminkstintu odele

Lietuvoje tai puikiai zinoma, bet mamos hormonai buna tik vaikui iki poros menesiu ir tik ant naujagymio veiduko(konkreciai-nosies sritis). Jei jusu mergaite, turinti trejus metus, o dabar ir berniukas turi pulinukus ant viso kuno, greiciausia mintis, sovusi i galva-odos stafilokokas, o tai visai nejuokinga liga 4u.gif
Atsakyti