Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

Mes tai ir skalbikli ir minkstikli NEUTRAL firmos naudojam, man tai kazkaip rubeliai mielesni buna kai su minkstikliu plaunu.
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2009 12 05, 11:42)
na silan tikrai nenaudociau  blink.gif
as tai vis dar plaunu rubelius rankomis ir dazniausiai plaunu su ringuvos muilais,arba jeigu reikia dar ir pamirkyti tada skalbimo miltelius skirtus vaikams  smile.gif  nors ju seip irgi nelabai pataria iki puses metu naudot

o dieve,kodel jus plaunate drabuzius rankomis blink.gif ,neturite ka veikti,ar as ko nezinau,kad skalbimo masina vaikui kenkia.Ir nesu dar girdejusi,kad vaiko drabuzius reikia atskirai skalbti
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2009 12 06, 23:03)
o dieve,kodel jus plaunate drabuzius rankomis  blink.gif ,neturite ka veikti,ar as ko nezinau,kad skalbimo masina vaikui kenkia.Ir nesu dar girdejusi,kad vaiko drabuzius reikia atskirai skalbti

na gal nereikia o patartina.ypac jei megstat naudot daug minkstikliu jie kudikio odelei nera labai gerai.
Atsakyti
mamytes turbut mano mazyliu pabere prakaitinem varinamom dar jau praejo bet liko toki puskuciai, patarkit kaip man juos gydyti ?
Atsakyti
sweikos gal kas zino nuo keliu menesiu galima matinti vaikeli darzoviu sultym ir tyrelem jejgu vaikas yra neisnesiotas?ar skyrtumo nera... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2006 12 16, 13:35)
Sakykit mergaite, paklaust norejau ka lasini vaikiukui i nosyte, nes ziauriai yzsikimsus? ar mamos [ienas padetu? na jo beveik nebeturi, maitinu tik misinuku, bet del nosytes ispausciau kelis lasus. gal galit patarti?

mums labai padejo garine vonia, nuo uzsikisusios nosytes. kai eisit maudytis prisildykit vonia paleide karsta dusa, tada atsineskit dideli puoda verdancio vandens su ivairiom zolelem, gali buti ciobreliai,meta,ramuneles ir kvepuokite tais garais. gausis toks pirties efektas, bet po sios pirties musu kvepavimas labai palengvejo, taip pat reiktu drekinti patalpa kurioje vaikas miega. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(9kristina @ 2009 12 07, 11:35)
mamytes turbut mano mazyliu pabere prakaitinem varinamom dar jau praejo bet liko toki puskuciai, patarkit kaip man juos gydyti ?

na jeigu isbere prakaitnuke turetu praeiti issimaudzius, jei smarkiai paberta maudyk kasdien ir praeis, neprirenk per daug kad vaikutis neprakaituotu ir stenkis kad viskas butu naturalios medvilnes ir rubeliai ir pataliukai.
Atsakyti
QUOTE(Ievute02 @ 2009 12 07, 20:42)
sweikos gal kas zino nuo keliu menesiu galima matinti vaikeli darzoviu sultym ir tyrelem jejgu vaikas yra neisnesiotas?ar skyrtumo nera... blush2.gif

Mes irgi neisnesiotukai, tai pradejom darzovienes nuo 4 men. (maitinames misinukais) ir sultyciu po truputi duodam. Bet jeigu valgo MP tai galima ir veliau 5-6 men. pradeti primaitinti.
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2009 12 07, 21:43)
Mes irgi neisnesiotukai, tai pradejom darzovienes nuo 4 men. (maitinames misinukais) ir sultyciu po truputi duodam. Bet jeigu valgo MP tai galima ir veliau 5-6 men. pradeti primaitinti.

ziuriu ne mes cia vieni neisnesiotukai, o vat kaip issigydyt mums,nes nuo sysiuko mus isbere papilve,nes sysiukas rugstus tai ir pabere,bet ir tuo spritituku pavalau kur bambyte valiau ir sudokrem... gal ka jus patarsit?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 12 07, 10:35)

tiksliai prakaitinem?Nes mus irgi buvo pabere visa kuneli,bet pulinukais mazuciais o aplink raudona buvo.Tai tepdavom tepaliuku ir po dienos praejo.

Del uzsikimsusios nosytes-ispradziu reikia su juros vandenuku ir siurbuku atsiurbti,o paskui ilasinti 2-3lasiukus i nosyte ir pirsciuku paciupyneti ta snerve,kad pasiskistytu po visa ir paguldyti ant to sono i kuria lasinot,paskui su kita taip pat.Tai reikia daryti pries didziuosius miegus,naktini pvz.Tikiuosi aiskiai aprasiau.
Drabuzelius patartina plauti atskirai,nesvarbu masina skalbiat ar rankomis,ir neutraliais skalbikliais be visokiu silanu,lenoru schmoll.gif
Atsakyti
o kaip "Bobos" ar kaip ten rasosi skalbin=mo milteliai vaikiskiems drabuziams? blush2.gif
nes kolkas tai as rankom plaunu... blush2.gif
Atsakyti
as savo mazylio drabuzelius tai pat skalbiu su "bobas" skalbimo miltelias, tik skalbykleje nuo pat pirmu dienu ir vaikuciui nieko nenutiko nebuvo jokiu berimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 12 09, 02:24)
o kaip "Bobos" ar kaip ten rasosi skalbin=mo milteliai vaikiskiems drabuziams?  blush2.gif 
nes kolkas tai as rankom plaunu...  blush2.gif

Bobas mums irgi tinka, neberia, tik as skalbiu skalbykle, juk ir taip pakankamai yra ka veikti negu vaiko rubelius rankomis skalbti ir dar kai atpylinejo daznai ir reikejo keisti kelis kartus i diena tai kur cia priskalbsi rankomis, kai ir paciai tos sveikatos po CP ne kas. Mamytes tausokite save.
Atsakyti