Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

Mamytes iki kiek laiko naudojote vaikams skirtus skalbimo miltelius, kada jau pradejot bendrai skalbti su savais rubais ir skalbimo milteliais kaip ARIEL, PERSIL... ?
Atsakyti
gal galite patarti, mano suneliui 2 men. Maitinu pienu ir 1-2k. per diena duodu misinuko,nes truksta pieno. Klausimas butu kaip vaikui atlaisvinti viduriukus, nes siandien pastebejau, kad jo viduriai kieteja. Tustinames tik kas 4d.
Atsakyti
jei tustinates kas 4dienas tai labai blogai,vaikuciui gali labai pakenkti,jau reikia susiraupinti kai vaikas 3diena nekakuoja.. o labai geras dalykas yra klizmute pastatyti,.mana vaikuciui irgi kai as maitinau savo pienuku kietedavo irgi viduriukai,paimk pompyte (kur snargliukus traukti reikia) ipilk virinta silta vandeniuka,ir ipursk vaikuciui i uzpakaliuka ,bet labai daug nereikia, ir tada atsargiai daug iskakos smile.gif biggrin.gif po 2val gali paziureti ,o gal net trumpiau gal jam greitai suveiks ... mirksiukas.gif sekmes.. vaikuciui nuo viduriuku suketejimo skaudes pilvuka ir bus niurzglus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(9kristina @ 2009 11 12, 12:58)
Mamytes iki kiek laiko naudojote vaikams skirtus skalbimo miltelius, kada jau pradejot bendrai skalbti su savais rubais ir skalbimo milteliais kaip ARIEL, PERSIL... ?

na as tai is pradziu atskirai su ukisku muilu ploviau,o nuo kokio 3 4menesio jau bendrai deti pradejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 11 12, 12:58)

as iki siol atskirai plaunu drabuzelius nuo visu kitu drabuziu... ax.gif mano maze net skalbiniu krepsi atskira turi blush2.gif man taip zymiai patogiau o ir kazkaip higieniskiau ir miltelius bei minkstikli perku irgi specialius, skirtus vaikuciams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 11 12, 17:00)
as iki siol atskirai plaunu drabuzelius nuo visu kitu drabuziu... ax.gif mano maze net skalbiniu krepsi atskira turi blush2.gif man taip zymiai patogiau o ir kazkaip higieniskiau ir miltelius bei minkstikli perku irgi specialius, skirtus vaikuciams thumbup.gif

ir mes atskirai renkam nesvarius rubukus ir plaunam su Neutral ir dar ilgai tai ketinam daryti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 19, 20:51)
ir mes atskirai renkam nesvarius rubukus ir plaunam su Neutral ir dar ilgai tai ketinam daryti  cool.gif

Mes irgi taip darom. thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat biggrin.gif vyresneles ploviau iki 2 metu taip.
Atsakyti
QUOTE(juditux21 @ 2009 11 10, 19:34)
sveikos visos mamytes.. daug puslapiu cia yra ir visu neperskaiciau,bet pradzioje maciau ka snekejote,tai ir as noreciau pasireiksti ..  smile.gif
mana vaikuciui 7menesiukai,as savo vaikuciui nuo galvytes pleiskanikes nuemiau ,uztepiau paprasta alieju ir nevirinau palaikiau kelias valandas ir paskui svelniai su sukytemis smulkiomis nusukavau ir tai padariau tris dienas  ax.gif  o del vaikstyniu ir vaiksciojomo tai mano vaikutis duodasi su vaikstyne jau gerai ,vazineja seniau ant pirstu galiuku stumdavosi ,o dabar pilna padyte ir nededu jokiu batuku is pradziu kai pradejom statyyti sulengdavo pirstukus koju,o dabar jau moka atlenkti,vaikscioti taip nevaikstom.. rolleyes.gif .. o dar as dabar maudau tokiam atsisedusioje keduteje ax.gif  ir man labai patinka ir vaikui ir zaidzia ir taskosi su vandeniuku..  blush2.gif  man is pradziu padejo mama labai daug,bet viskas seip savaime gaunasi .. 4u.gif  thumbup.gif

bet kai aš šukuoju, labai galvytės odelė parausta , man net baisu sad.gif .
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2009 11 10, 16:22)
Nusipirk Balmandol aliejuka  vaistineje labai padeda,mums visas veidelis,kakta ir kunelis buvo pleiskanotas,tai daktare patare ta aliejuka ir labai padejo. kainuoja apie 30lt. bet jo labai daug yra,as ir i vonele kartais pilu,ir galvyte tepu,nes jau pleiskaneles matosi ir pati svo veida tepu,tai labai faina oda paidare  bigsmile.gif

o šukuodavot ?
Atsakyti
noriu zinoti koky skalbiniu minkstikly naudojate vaikucio skalbimui ( maziui dar 1men) ir ar tinka minkstiklis SILAN ?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 11 29, 13:56)
noriu zinoti koky skalbiniu minkstikly naudojate vaikucio skalbimui ( maziui dar 1men) ir ar tinka minkstiklis SILAN ?

jokio nenaudoju. skalbimo miltelius naudoju specialiai vaikams, alergiskiems zmonems. jei naudotume minkstikli, manau jis taip pat butu skirtas vaikams. tokiu maziuku vaikuciu odele dar jautri, neatspari visokiai chemijai.
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 11 29, 13:56)

Nepatarciau naudoti skalbiniu minkstiklio mazyliams. Juo labiau tokiu kaip Silan. Aplamai nera israsta minkstiklio, kuris butu visiskai nekenksmingas. Siais laikais medziagytes drabuzeliu kokybiskos, tai kam ta maziuka nuodyti papildomai chemija?
Atsakyti
QUOTE(9kristina @ 2009 11 29, 12:56)

na silan tikrai nenaudociau blink.gif
as tai vis dar plaunu rubelius rankomis ir dazniausiai plaunu su ringuvos muilais,arba jeigu reikia dar ir pamirkyti tada skalbimo miltelius skirtus vaikams smile.gif nors ju seip irgi nelabai pataria iki puses metu naudot
Atsakyti