Pabandysiu patarti
Jokių žolelių nenaudok, o ypač ramunėlių. Jos gali labai stipriai alergizuoti. Pirmomis dienomis užteks tik vandenuko. Vėliau matysi kokia odelė ir ar reikia ko nors papildomo.
Naujagimiui kempinės tikrai nereikia.
Dėl maudymo suvysčius negaliu nieko patarti, nebandžiau. O kokios medžiagos bus vystyklas tikrai nesvarbu. Tik patarsiu, niekada nemaudyti kūdikio, jei jis alkanas.
Aliejuku trindavau tik kai būdavo išsausėjusi odelė, o šiaip manau, kad kuo mažiau chemijos, tuo geriau.
Į lauką einant tepdavau veidelį Essex kremu.
Dėl miegojimo lovytėje nieko negaliu patarti, mano dvimetinukė dar tik kelis kartus ten miegojo
Vaikiukas kelsis kas 2-3-4 valandas valgyti, tai ir paguldysi ant kito šoniuko.
Vilnones kojines moviau ant kelnyčių pirmus du mėnesius. Ant nuogo kūnelio nebandžiau, nemanau kad gali kam nors patikti
Kepurytės kambaryje visai nereikia.
Espumizaną duodavau po maitinimo.
Skalbimo miltelius naudok tik vaikams skirtus, o minkštiklio tikrai nereikia.
Gal kitos mamytės patars dar ką nors, o jau kaip elgtis, nuspręsi pati, pagal situaciją
Mamos nuojauta neapgauna
Duosiu patarimą, kurį davė man mama:
Jei nežinai ko neramus ar verkia kūdikis, pirmiausiai nurenk nuogai ir gerai apžiūrėk, o po to matuok temperatūrą
o man pediatre sake, kad espumisana reikia duoti 15 min pries maitinima, 20 lasu su sauksteliu ar pipete, jokiu budu i maisteli nevarvinti, nes nieko jis tada neveikia
Nuo sojos mišinukų siaubingai kietėja viduriai. Mano mažiui taip buvo, oj atsikankinom kol tai išsiaiškinom
Pakeitėm paskui į NAN ir viduriukai susitvarkė.
Pakaitaliokit mišinukus, kol atrasite tinkamiausią savo mažyliui
man patare, kad vietoj vandens reikia pilti aviziniu dribsniu nuovira, jis skystina vidurius