QUOTE(rolana @ 2005 06 07, 12:40)
Labaai skanu. kai tik turiu llaiko kepu šitą "tortą" rytais. Čia jau būna mano karališki pusryčiai
Na panašų variantą ir aš darau, tik biskutį kitaip.
Pradžiai pasiruošiu įdarą. Kas jame - bet kas ką turi savo šaldytuve, bele viens su kitu daugmaž derėtų. Dažniausiai imu kokios nors dešrytės, pievagrybių, kartais jei vyriškiui darau svogūniukų papjaustau, tinka ir pomidorai, žali konservuoti žirneliai. Tada viską supjausčius sumaišau su majonezu. Tada dar pasitarkuoju sūrio. Na ir pradedu omleto kepimo procesą. Kuomet apverčiu omletą, ant iškepusios pusės sudedu dalį įdaro ir pabarstau sūriu. Kol dedasi įdaras, antra pusė irgi būna praktiškai iškepusi, tada aš perlenkiu ompletą per pusę ir dar šiek tiek pakepinu. Sotu ir laaaabia skunu Bent mano šeimyna taip sako