Įkraunama...
Įkraunama...

Mano firminis patiekalas

QUOTE(sskaite @ 2012 09 22, 14:55)
Sveiki. o gal kas zinote, ar normalu yra, kai kokoso vidus patampa rozinis? Stai uzvakar nusipirkau kokosa, vakare kazkiek pavalgiau, o ryte pamaciau, kad jis igavo rozine spalva... Dabar ir galvoju, ar cia kokios chemijos i ji prisvirksta, ar naturaliai esant kokioms nors salygoms taip gali nutikti?

žinokit ir aš esu tai pastebėjusi, du kartus kokosą buvau palikus ir taip pat rožinis pasidarė. iš tiesų net nžn, bet kaip matau ne man vienai taip, nors seniai jau pirkau ir valgiau smile.gif
Atsakyti
na, bet kokiu atveju einu ji ismesti, nes tikrai kazkaip nesveikai atrodo blink.gif
Atsakyti
Na ir aš pasidalinsiu labai skaniu paprastu patiekalu:valgome, net pirštus laižydami thumbup.gif
VIŠTOS KRŪTINĖLĖS KEPSNELIAI
2 kiaušiniai
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas miltų
3-4 šaukštai majonezo
500gr vištos krūtinėlės file
padažui 2 svogūnai
grybai,ar tiesiog pievagrybiai
druska, prieskoniai

Vištos krūtinėlės file supjaustome smulkiais gabaliukais.
kiaušinius išplakame, dedame miltų, krakmolo, majonezo, druskos , prieskonių ir viską išplakame.Sudedame vištos krūtinėlės gabalėlius.Kepame keptuvėje.Greita, labai skanu, patiekiama su bulvių koše ir agurkais, pomidorais.
Apkepinus kepsnelius-ant jų užpilti apkepto svogūniuko ir grybuku padažu.
Pabandykite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele123: 22 rugsėjo 2012 - 17:15
Turiu tokį firminį, kurio niekam nesiūliau ragauti, nes biškelį keisti ingridientai. Receptėlį sukūriau 5 klasėje lotuliukas.gif ir dar kartais išsiverdu. Įspėju pasiruošti morališkai biggrin.gif

Ryžių košė:

1 vidutinis mėlynas svogūnas
krapai
kons. ananaso
pelėsinio sūrio su mėlynu pelėsiu
1 ind. kons. tuno
ryžių
druskos, pipirų

išsiverdi ryžius ir viską kitą (prieš tai pakepus keptuvėj) sudedi, tik svogūnus papjaustai stambiau ir geriau sukepini, kad būtų rudi krašteliai. Vat mano firminis incognito. Puskei sakiau, tai sakė -feeee. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 19 liepos 2013 - 01:16
rožinis kokosų vidus,kodėl?
Atsakyti
Musu firminiu jau patapes atiekalukas:makaronai su kreveciu padazu blush2.gif
Makaronus isverdam kaip iprastai.Pries tai krevetes pamarinuojam su cesnaku smulkintu,puse citrinos sulciu,alyvuogiu aliejumi ir prieskoniais.Tada I keptuve dedam sviesto,verciam krevetes ir pasildom jas.Ant galo idedam grietines,ismaisom,truputi dar pasildom ir valgom su makaronais mirksiukas.gif
Atsakyti
parasysiu ir as savo firmini:)seniai jau bedariau,nes pradejome valgyti liesiau,bet anksciau darydavau,ypac patogu,kai lauki sveciu,o gali pasigaminti is vakaro..
Issikepame geru lietiniu,su kiausiniais ir pienu,ne liesu,o skaniu,geltonu...Paimame gera farsa,geriau paciai susimalti,kepiname ant keptuves maisydamos,kai apkeps,dedame svogunus pjaustytus kubeliais,toliau kepame,tada dedame maltu grybu,nesvarbu kokiu..ir butinai truputi kokios rukytos mesytes maltos,del kvapo.ar desros,nesvarbu,svarbu butu rukyta..tada kelis saukstus miltu ir daug fermentinio surio tarkuoto..prieskoniu..nepersudome,nes suris duoda daug surumo,o jo dar desis ir i padaza...sita karsta kose dedam ant blyno-nemazai dedam,susukam i voleli,dedam i skarda,gerai butu,kad ji butu tokia,kad truputi blynu galai uzsiriestu,nors cia ne esme..i apacia padedam gabaliuku sviesto..suguldom visus blynus,tada darom padaza besamelio-sviesta pakepinam,idedam miltu ir pieno...padazo reik nemazai,kad gerai apipilt tuos blynus,tada ant virsaus vel daug surio tarkuoto fermentinio..viska atsaldom,tada i saldytuva uzdenge,ir... kepam orkaiteje pries sveciu atejima:)viskas ten buna beveik gatava,tik jei saldytuve pastovi per nakti,tai atsala gerai,o kai standziai sudeta,dar storai padazu apipilta,tai reikia pakepti kokia 50 min tikrai,kad viskas persiltu,ir paskrustu:)na,visiems labai patikdavo toks mano patiekalas:)
galima ir is karto kepti orkaiteje,jei reikia valgyti greitai,tada gal pusvalandzio uztenka,tiesiog pakeli viena blyna,ir ziuri ar apacia kazkiek paskrudusi:)
Atsakyti
Labai tingiu gaminti, tai pasidalinsiu savo greito patiekalo receptu.
Makaronu pakelis[tik ne spagečių]
vištienos file 100g
pora didesnių morkų
pora didesnių svogūnų galvučių
100g ferm. sūrio
pom.padažo pagal skonį
kario priesk. druska ,pipirai
Išverdam makaronus, iškepam vištieną su kario priesak. ir druska, pakepam tarkuotas morkas su svogūnais,suverčiam į keptuvę, dedeam pom. padažo, pamaišom, patroškinam, ant viršaus pabarstom sūrį, uždengiam dangčiu, palaukiam kol sūris išsilydis ir ragaujam.
Atsakyti
QUOTE(*Vego* @ 2013 08 03, 10:13)
Musu firminiu jau patapes atiekalukas:makaronai su kreveciu padazu blush2.gif
Makaronus isverdam kaip iprastai.Pries tai krevetes pamarinuojam su cesnaku smulkintu,puse citrinos sulciu,alyvuogiu aliejumi ir prieskoniais.Tada I keptuve dedam sviesto,verciam krevetes ir pasildom jas.Ant galo idedam grietines,ismaisom,truputi dar  pasildom ir valgom su makaronais mirksiukas.gif

Labai patiko thumbup.gif . Reikės būtinai išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 09 13, 07:23)
Labai patiko  thumbup.gif . Reikės būtinai išbandyti.

Zinokit tikrai verta,nes skanu ir greit pasigamina.Jei laiko neturiu,tai krevetes pamarinuoju kokias 5 min.ir vistiek gaunasi thumbup.gif
Atsakyti