parasysiu ir as savo firmini:)seniai jau bedariau,nes pradejome valgyti liesiau,bet anksciau darydavau,ypac patogu,kai lauki sveciu,o gali pasigaminti is vakaro..
Issikepame geru lietiniu,su kiausiniais ir pienu,ne liesu,o skaniu,geltonu...Paimame gera farsa,geriau paciai susimalti,kepiname ant keptuves maisydamos,kai apkeps,dedame svogunus pjaustytus kubeliais,toliau kepame,tada dedame maltu grybu,nesvarbu kokiu..ir butinai truputi kokios rukytos mesytes maltos,del kvapo.ar desros,nesvarbu,svarbu butu rukyta..tada kelis saukstus miltu ir daug fermentinio surio tarkuoto..prieskoniu..nepersudome,nes suris duoda daug surumo,o jo dar desis ir i padaza...sita karsta kose dedam ant blyno-nemazai dedam,susukam i voleli,dedam i skarda,gerai butu,kad ji butu tokia,kad truputi blynu galai uzsiriestu,nors cia ne esme..i apacia padedam gabaliuku sviesto..suguldom visus blynus,tada darom padaza besamelio-sviesta pakepinam,idedam miltu ir pieno...padazo reik nemazai,kad gerai apipilt tuos blynus,tada ant virsaus vel daug surio tarkuoto fermentinio..viska atsaldom,tada i saldytuva uzdenge,ir... kepam orkaiteje pries sveciu atejima:)viskas ten buna beveik gatava,tik jei saldytuve pastovi per nakti,tai atsala gerai,o kai standziai sudeta,dar storai padazu apipilta,tai reikia pakepti kokia 50 min tikrai,kad viskas persiltu,ir paskrustu:)na,visiems labai patikdavo toks mano patiekalas:)
galima ir is karto kepti orkaiteje,jei reikia valgyti greitai,tada gal pusvalandzio uztenka,tiesiog pakeli viena blyna,ir ziuri ar apacia kazkiek paskrudusi:)