QUOTE(gosas @ 2010 02 12, 17:43)
Išverdi manų košę ,bet ne piene o sultyse(sultis turi būti naturalios.Kokio skonio mėgstate tokiose verdate )Košė turi būti tirštoka Tada ja pili i mikseri ir gerai išplaki tipo kokteili
įdomu, ti knelabai supratau, kam reikia plakti?
QUOTE(Jolanta:) @ 2010 05 31, 18:12)
šviežios bulvės, verdu su lupenom, tai jų išverdi šiek tiek daugiau, kad ir vakarui atšalusių liktų ), nenuluptas supjaustom vidutinio storio riekutėmis, klojam į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, apibarstom druska, pipirais maltais ir šaunam į įkaitintą orkaitę. Galima ir sūriu, ir svogūnais apibarstyti, bet toks elementarus variantas man pats skaniausias. Leidžiam orkaitėje gerai apskrusti, tada galima tiesiog pirštus apsilaižyti.
o kaip tas bulves dėt.. viena šalia kitos, kad neužsidengtų?