QUOTE(marinaap @ 2009 11 19, 13:04)
sveiki!
noreciau jums pasiulyti isbendyti savo svogunu pyraga su suriu. ji galima valgyti ir karsta, kaip antra (pagrindini)patiekala, ir salta (kita diena is ryto prie arbatos).
Reikes: 240 g. sviesto
400 g. miltu
druskos, pipiru
100 ml baltojo vyno
500 g svogunu
400 g. rokforo surio (galima imti ir kita)
300 g grietines
4 kiausiniu
Kaip pagaminti: islydykite 200 g sviesto. Miltus persijokite i dubeni. Iberkite druskos, supilkite vyna ir islydyta sviesta. Isminkykite tesla, suvyniokte i maistine plavele ir padekite 30 min. i saldytuva. Svogunus supjaustykite plonais ziedeliais, apkepinkite likusiame svieste 10 min. Atvesinkite. Suri supjaustykite kubeliais, sumaisykite su grietine ir kiausiniais, idekite apkepintus svogunus, iberkite druskos, pipiru. Kepimo forma patepkite rebalais, isklokite tesla, padarykite aukstus krastus. Sukreskite surio idara, islyginkite, dekite i 200 C orkaite ir kepkite 30-40 min.
Labai skanu, kai pateikiat su marinuotais agurkeliais arba astriom morkom
Skanaus!
noreciau jums pasiulyti isbendyti savo svogunu pyraga su suriu. ji galima valgyti ir karsta, kaip antra (pagrindini)patiekala, ir salta (kita diena is ryto prie arbatos).
Reikes: 240 g. sviesto
400 g. miltu
druskos, pipiru
100 ml baltojo vyno
500 g svogunu
400 g. rokforo surio (galima imti ir kita)
300 g grietines
4 kiausiniu
Kaip pagaminti: islydykite 200 g sviesto. Miltus persijokite i dubeni. Iberkite druskos, supilkite vyna ir islydyta sviesta. Isminkykite tesla, suvyniokte i maistine plavele ir padekite 30 min. i saldytuva. Svogunus supjaustykite plonais ziedeliais, apkepinkite likusiame svieste 10 min. Atvesinkite. Suri supjaustykite kubeliais, sumaisykite su grietine ir kiausiniais, idekite apkepintus svogunus, iberkite druskos, pipiru. Kepimo forma patepkite rebalais, isklokite tesla, padarykite aukstus krastus. Sukreskite surio idara, islyginkite, dekite i 200 C orkaite ir kepkite 30-40 min.
Labai skanu, kai pateikiat su marinuotais agurkeliais arba astriom morkom
Skanaus!
O be vyno negalima bandyti daryti to pyrago?