QUOTE(varhay @ 2008 07 16, 11:41)
O mano firminis patiekalas - zuvis kepta piene
geriausiai tinka pangasiju arba tilapiju file, ja reikia paprieskoniuot truputi - druska, pipirais dar galima kokiu prieskoniu zuvytei, palaikyt koki pusvalandi ir apkept keptuveje. Zuvy sudet i skarda aukstesniais krastais. Ant zuvies dedam plonais grezineliais supjaustyta svoguna, po to morkas, ir galiausiai bulves (pabreziu viska pjaustom plonais grezineliais). Tarp sluoksniu as dar pabarstau druska ir pipirais. Ant bulviu virsaus dar apibarstau krapais arba petrazolemis ir viska atsargiai uzpilu pienu kad beveik apsemtu bulves Ir kepu orkaitej uzvirus pienui dar kokias 40 min. Tikrai visoms patariu isbandydti zuvis gaunasi pasakisko skonio mmm.....
geriausiai tinka pangasiju arba tilapiju file, ja reikia paprieskoniuot truputi - druska, pipirais dar galima kokiu prieskoniu zuvytei, palaikyt koki pusvalandi ir apkept keptuveje. Zuvy sudet i skarda aukstesniais krastais. Ant zuvies dedam plonais grezineliais supjaustyta svoguna, po to morkas, ir galiausiai bulves (pabreziu viska pjaustom plonais grezineliais). Tarp sluoksniu as dar pabarstau druska ir pipirais. Ant bulviu virsaus dar apibarstau krapais arba petrazolemis ir viska atsargiai uzpilu pienu kad beveik apsemtu bulves Ir kepu orkaitej uzvirus pienui dar kokias 40 min. Tikrai visoms patariu isbandydti zuvis gaunasi pasakisko skonio mmm.....
Labai idomus receptukas .O pienas - karštas,šiltas ar šaltas?
Ir dar kur reikia ieskoti tokios žuvies?Prekybos centruose ar turguje?