Įkraunama...
Įkraunama...

Mano firminis patiekalas

QUOTE(varhay @ 2008 07 16, 11:41)
O mano firminis patiekalas - zuvis kepta piene cool.gif
geriausiai tinka pangasiju arba tilapiju file, ja reikia paprieskoniuot truputi - druska, pipirais dar galima kokiu prieskoniu zuvytei, palaikyt koki pusvalandi ir apkept keptuveje. Zuvy sudet i skarda aukstesniais krastais. Ant zuvies dedam plonais grezineliais supjaustyta svoguna, po to morkas, ir galiausiai bulves (pabreziu viska pjaustom plonais grezineliais). Tarp sluoksniu as dar pabarstau druska ir pipirais. Ant bulviu virsaus dar apibarstau krapais arba petrazolemis ir viska atsargiai uzpilu pienu kad beveik apsemtu bulves smile.gif Ir kepu orkaitej uzvirus pienui dar kokias 40 min. Tikrai visoms patariu isbandydti  thumbup.gif zuvis gaunasi pasakisko skonio mmm.....

Labai idomus receptukas thumbup.gif .O pienas - karštas,šiltas ar šaltas?

Ir dar kur reikia ieskoti tokios žuvies?Prekybos centruose ar turguje?
Atsakyti
Mano patiekaliukas butu toks: bulves su kiaulienos sonkauliais
reikes kiaulienos sonkauliu,morkos,svoguno,cesnako,bulviu, mesos prieskoniu, olandisko surio,majonezo,sviesto. Sonkaulius sukapoju mazais gabaleliais,apibarstau prieskoniais ir pakepinu svieste. Morka sutarkuoju burokine tarka,svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustau. Viska sumaisau su kepintais sonkauliais ir troskinu apie 40 min. Bulves isverdu sudytame vandenyje,perlieju saltu vandeniu,nuvarvinu. Dedu i molini inda su dangciu, ant virsau sekreciu jau istroskintus sonkaulius. Suri sutarkuoju ir sumaisau su majonezu uzdedu ant sonkauliu ir kisu i orkaite dar 20 min.
Labai skanu. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 04 26, 13:38)
Ar turite savo "firminį?  bigsmile.gif

Manasis-  Vištienos sparneliai rytietiškai4u.gif

Kai pas mane į svečius kas ruošiasi -iškart subtiliai užsisako,duoda suprasti,kad būtų labai miela vėl paskanauti.  Na,kadangi tai nėra itin sudėtinga ir brangu-vaišinu. smile.gif
Nėra tekę niekur daugiau ragauti..  O gal irgi gaminate? ax.gif

Gal būtų galima receptėlį šito patiekalo Vištienos sparneliai rytietiškai? Skamba skaniai :niam: biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 21 liepos 2008 - 21:32
QUOTE(Lera @ 2008 03 18, 20:01)
kaip pasake vina dainininke : aš savo firminio neturiu, firmini patiekalą turi tos šeimininkes kurios nemoka ar nemegsta gamint tai ir turi tą vieninteli savo firmini kuris geriausiai gaunasi biggrin.gif tai ir man tas pats mano visi firminiai : lotuliukas:

drinks_cheers.gif sutinku su nuomone, nes pati ir neturiu savo firminio biggrin.gif bet pasiskaityt kitų firminius super thumbup.gif reiks išbandyt ką naujo...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gavau paliepima kelti savo siandienini patiekala pas ju i temuke ax.gif Tai taip ir padariau 4u.gif Pietums gaminau patiekala,is kiniskos virtuves skanumeliu 4u.gif
Vistiena saldziaruksciame padaze bigsmile.gif
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui

Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandai pasimarinuoti (as pati nemarinavau ir gavosi tikrai puikiai)Kai jau prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gabalėliai gerai išsivoliotų. O tada į gerai įkaitintą aliejų P.S.Jeigu norit,kad vistiena butu traski,o ne minkstute-pries dedant kepti pavoliokite i kiausinio baltyma 4u.gif

Saldžiarūgštis padažas:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
3 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
8 skiltelės susmulkinto česnako
Konservuotu ananasu(galima deti dar ir sezamo seklu)
1 didele morka
Pirmiausiai pakepinau morkite,pjaustyta lazdelemis su cesnaku,o paskui sudejau visus kitus ingredientus rolleyes.gif Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.
Baigiant kepti mėsą, supilti padažą ir patroškinti 1-2 minutes
Skanaus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Skonis nerealus,beto nera labai jau ir brangu 4u.gif
SKANAUS essen.gif
O atrode stai taip blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika27: 11 vasario 2009 - 16:30
Zuika27 pasinaudosiu tavo receptuku ir gaminsiu savo brangiajam Valentiniškus pietus tongue.gif tik nežinau kaip gausis... bet pranešiu būtinai, gal dar spėsiu ir nuotraukų pridaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
pasiulysiu ir as savo firmini smile.gif

Greitas patiekalas
Makaronai su pelesiniu suriu ir grietinele

isverdame makaronus
keptuveje islydome pelesini suri ir uzpilame grietinele. kad skaniau butu as imaisau verdanciu vandeniu nuplikytu smulkintu spinatu. Viska pilame ant makaroniuku
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2009 02 11, 20:59)
Zuika27 pasinaudosiu tavo receptuku ir gaminsiu savo brangiajam Valentiniškus pietus  tongue.gif  tik nežinau kaip gausis... bet pranešiu būtinai, gal dar spėsiu ir nuotraukų pridaryti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai turi gautis-nera sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neZuzu @ 2009 02 11, 22:16)
pasiulysiu ir as savo firmini smile.gif

Greitas patiekalas
Makaronai su pelesiniu suriu ir grietinele

isverdame makaronus
keptuveje islydome pelesini suri ir uzpilame grietinele. kad skaniau butu as imaisau verdanciu vandeniu nuplikytu smulkintu spinatu. Viska pilame ant makaroniuku

O būtent kokį pelėsinį sūrį naudoji?
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau cia tiek visko, net valgyt uzsimaniau biggrin.gif
mano mamos vienas is firminiu:

kepam orkaitej smile.gif
is farso (su prieskoniais) padarome blynus, kaip kotletus ir dedame i kepimo skarda ar inda (istepta aliejumi), ant mesos dedama pakepintos morkos su svogunais ir grybais (pievagrybiais). kai apkempa (po kokio pusvalandzio)uztarkuojam surio ir majonezo ant virsaus. dar dedam i orkaite kol suris issilydys. patiekiama su bulviu kose. labai greita, nebrangu ir skanu. Skanaus mirksiukas.gif

nerasiau kiek ko reikia, bet tos kurios gamina, manau is akies mato kiek produktu sunaudos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oike: 12 vasario 2009 - 15:04
QUOTE(Zuika27 @ 2009 02 11, 16:27)

nerealus patiekalas 4u.gif
labai patiko mum su MB, o jo brolis irgi paragaves gaminosi iskart thumbup.gif
aciu uz skanius pietus mirksiukas.gif
Atsakyti
Zuika27 receptas išėjo pasakiškas biggrin.gif valgėm ir pirštus laižėmės, net negalėjau patikėti, kad pavyko 4u.gif
Atsakyti