QUOTE(wife @ 2008 06 28, 14:00)
Nu jau temele super prisiieskojau nauju receptuku, aciu visoms
O mano firminis butu vistienos file alaus tesloje. Supjaustyti krutinele pailgom juostelemis, uzdeti pipiriuku,druskytes, vegetos.Teslai reikia alaus,kiausinio ir miltu.Vista apvolioti tesloje ir kepti keptuveje.Dar padarau cesnakini padaza su majonezu ir cesnaku,skanu ir greita.
O mano firminis butu vistienos file alaus tesloje. Supjaustyti krutinele pailgom juostelemis, uzdeti pipiriuku,druskytes, vegetos.Teslai reikia alaus,kiausinio ir miltu.Vista apvolioti tesloje ir kepti keptuveje.Dar padarau cesnakini padaza su majonezu ir cesnaku,skanu ir greita.
as irgi taip darau tik su krabu lazdelemis super prie alaus o teslai alus tinka betkoks, perku pigiausia ( ), man jokio kartumo niekad nesijaucia
o siaip man dar labai patinka toks paprastas troskinukas.. :
bulves nemazais kubeliai, morkos plonom riekutem, kalafijoras neperdidziausiai "krumeliais". viska dedam ant folijos gabalo, ant virsaus pabarstom prieskoniu, ziupsneli druskos. uzdedam suprieskoniuta farso kotleta. folija uzlankstom, padarom toki ale maiseli, kad sandariai butu. tada biskiuka pradarom virsu, ipilam kokius 4-5saukstus sultinio (is kubeliu), sviesto gabaliuka. uzdarom ir kepam orkaitej 40-50min. tik skarda pries dedant patepkit aliejum kad nepriskustu folija