Įkraunama...
Įkraunama...

Mano firminis patiekalas

Įdarytos bulves

4- dideles bulves su lupena iskepi orkaiteje, joms iskepus perpjauni perpus ir isskobi su saukstu vidu. Į isskobtasa bulves idedi kiausinio(zalio), itarkuoji fermentinio surio ir bulviu prieskoniu ir visa sia mase sudedi antgal i bulve, kepi orkaiteje kol graziai pagels. Skanaus.
Papildyta:
Tiesa pamirsau pasakyti, kad bulves valgomos su lupena.
Atsakyti
kaip pasake vina dainininke : aš savo firminio neturiu, firmini patiekalą turi tos šeimininkes kurios nemoka ar nemegsta gamint tai ir turi tą vieninteli savo firmini kuris geriausiai gaunasi biggrin.gif tai ir man tas pats mano visi firminiai : lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(linafr @ 2008 03 18, 16:54)
Įdarytos bulves

4- dideles bulves su lupena iskepi orkaiteje, joms iskepus perpjauni perpus ir isskobi su saukstu vidu. Į isskobtasa bulves idedi kiausinio(zalio), itarkuoji fermentinio surio ir bulviu prieskoniu ir visa sia mase sudedi antgal i bulve, kepi orkaiteje kol graziai pagels. Skanaus.
Papildyta:
Tiesa pamirsau pasakyti, kad bulves valgomos su lupena.

Labai įdomiai skamba, būtinai pamėginsiu 4u.gif
Atsakyti
Issirinkau cia recepteliu, reiks isbandyt smile.gif megstu gamint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 12 15, 14:31)
Greitas ir skanus patiekalas- makaronu uzkepele. Kazkuom neipatingas, bet pabandykit, gal patiks.
Isvirkite pokeli makaronu (sraigteliu ar vamzdeliu), nukoskite setuke ir suverskite i aliejumi patepta forma, aukstesniais krastais. Pabarstyti makaronu prieskoniais, ant virsaus tepti majonezo. Tada uzberti supjaustytu desreliu (naudoju pieniskas desreles, nes vaikas megsta, galima ir kumpio ar kitokios mesytes, ko yra). Ant desreliu uztepu pomidoro padazo. Ant virsaus guldom supjaustyto pomidoro riekutes. Virsu padengiam tarkuotu suriu. Kepti orkaiteje apie 20-30 min.
Skanaus  rolleyes.gif

Si patiekala gaminau, patiko. Tik kita karta bandysu vietoj desreliu, deti farsa mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jau temele super thumbup.gif prisiieskojau nauju receptuku, aciu visoms 4u.gif
O mano firminis butu vistienos file alaus tesloje. Supjaustyti krutinele pailgom juostelemis, uzdeti pipiriuku,druskytes, vegetos.Teslai reikia alaus,kiausinio ir miltu.Vista apvolioti tesloje ir kepti keptuveje.Dar padarau cesnakini padaza su majonezu ir cesnaku,skanu ir greita. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2008 06 28, 14:00)
Nu jau temele super  thumbup.gif prisiieskojau nauju receptuku, aciu visoms 4u.gif
O mano firminis butu vistienos file alaus tesloje. Supjaustyti krutinele pailgom juostelemis, uzdeti pipiriuku,druskytes, vegetos.Teslai reikia alaus,kiausinio ir miltu.Vista apvolioti tesloje ir kepti keptuveje.Dar padarau cesnakini padaza su majonezu ir cesnaku,skanu ir greita. 4u.gif

o kokiom proporcijom reikia tešlą daryt? kažkada kai dariau tai per daug man alus jautėsi... g.gif
Atsakyti
Idarytos bulves , chmm, turi buti skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir aš pora receptukų, nors negaliu jų vadinti "mano" 4u.gif

krabų lazdelės alaus tešloje

padaryti tešlą, šiek tiek tirštesnę nei blynų iš alaus, druskos, kiaušinių ir miltų. panardinti į ją krabo lazdelę ir kepti smile.gif

vištienos troškinys

vištieną (aš imu kokius 2 ketvertukus) šiek tiek apvirti, supjaustyti mažais gabalėliais ir apkepti keptuvėje. apkepus suberti ant viršaus lygiomis dalimis(pvz po 2 vienetus)supjaustytą raudoną papriką, tarkuotas morkas ir svogūnus griežinėliais. uždengti ir kokį pusvalandį patroškinti vis pamaišant. po to dedu prieskonius - gana gausiai vištienos prieskonių, šiek tiek vegeros ir druskos, čia jau pagal skonį. dar kokia 10 min partoškinti, supilti stiklinę grietinėlės ir palaukus kol "užvirs" išjungti:) tinka su karštom bulvėm arba ant makaronų thumbup.gif skanaus smile.gif

ir dar firminė mamos silkė, tiksliau tai kas dedama ant supjaustytos silkės file: sutarkuotas didelis rūgštokas obuolys, smulkiais žiedeliais svogūno galva ir viskas sumaišoma su majonezu:)
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2008 06 28, 17:26)
o kokiom proporcijom reikia tešlą daryt? kažkada kai dariau tai per daug man alus jautėsi... g.gif

as tai kokia puse stiklines alaus ipilu ir man nesijaucia nieko,labai skani tesla buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linafr @ 2008 03 18, 18:54)
Įdarytos bulves

Mačau panašų žurnale,tai žiauriai skanu biggrin.gif aš dėjau grybų dar,sūrio wub.gif
Atsakyti
aš tešlą darau su ICE alumi, kad nesijaustų kartumo ir pilu vien jį, vandens nepilu. kogero ir su paprastu delightu tiktu smile.gif
Atsakyti