Įkraunama...
Įkraunama...

Mano firminis patiekalas

QUOTE(Elizabeht @ 2007 11 12, 17:31)



tai saunu, kad buvo, bet noretusi testi ta tema, nes tas forumas kaip ir nutruko, nuo rugsejo niekas nebesidalino savo megiamais patiekalais...
Atsakyti
Tai savo firminį patiekalą įkelk į aną temą ir tema vėl atsidurs viršuj, nes 2 vienodų temų tai nereikia
Atsakyti
Taigi todėl niekas ir nesidalina, nes patiekalai firminiai biggrin.gif Aš turiu savo skruzdėlyno receptą ir jo nesakau net prašančioms draugėms biggrin.gif Taip smagiau, kai į svečius atėję draugai prašo TO ir ne kito deserto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 11 12, 23:07)
Taigi todėl niekas ir nesidalina, nes patiekalai firminiai  biggrin.gif Aš turiu savo skruzdėlyno receptą ir jo nesakau net prašančioms draugėms biggrin.gif  Taip smagiau, kai į svečius atėję draugai prašo TO ir ne kito deserto  biggrin.gif




neisizeisk, bet kaip matau ir Tu neatsilieki nuo posakio "lietuvis lietuviui lietuvis"... schmoll.gif o kodel gi Tau taip gaila pasidalint ir tuo skruzdelyno receptuku??? cool.gif na nebent turi savo nuosava skruzdelynu parduotuve, tada suprantama, kad nenori jog kiti gamintu tokius pacius...
be to cia galima butu rasyt ne vien tokiu gardesiu receptukus, idet galima kad ir kitokio, neiprasto sumustinuko receptuka...

p.s.: negailek to skruzdelyno receptuko, idek, mirksiukas.gif manau ne vienas is musu skanausim pasigamine ir minesim, kad nepazistamoji LadyStar buvo tokia miela ir pasidalino savo ismone bei kulinariniais gabumais su kitais...
laukiam... bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriau lietuve pabūsiu laugh.gif Kelis metus tobulinau, o man, kaip "didžiajai konditerei" tai labai daug hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 11 13, 08:59)
Geriau lietuve pabūsiu laugh.gif Kelis metus tobulinau, o man, kaip "didžiajai konditerei" tai labai daug hihihi.gif  biggrin.gif



na ka padarysi ax.gif , turek toliau uzspaudus ta receptuka... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
as vakar sugalvojau kazkoki patiekala,nei guliasas nei troskinys,bet skanu.zodziu i keptuve sudejau kiauliena kubeliais,idejau sampinjonu ketvirciais,paprikos ipjausciau,ir stikline pieno isplakiau su 2 saukstais miltu,supyliau ir dar 5 min pakaitinau.ir gavosi kazkas skanaus smile.gif man lb patiko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simute19 @ 2007 11 15, 13:19)
as vakar sugalvojau kazkoki patiekala,nei guliasas nei troskinys,bet skanu.zodziu i keptuve sudejau kiauliena kubeliais,idejau sampinjonu ketvirciais,paprikos ipjausciau,ir stikline pieno isplakiau su 2 saukstais miltu,supyliau ir dar 5 min pakaitinau.ir gavosi kazkas skanaus smile.gif man lb patiko  biggrin.gif  thumbup.gif




mane Taviskis patiekalas sudomino, ir greitai, ir manau skanu turetu buti...pabandysiu...
o gal dar saviskes fantazijos idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 12, 16:38)
kodel nesiulote savo firminiu patiekalu???
rasykite, pasidalinkite savo skanumynais...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes. MAno firmini patiekala seima vadina kazkodel troskinys meksikietiskai. Paimi mesyte-kalakutiena-vistiena- kiauliena-kas kam skaniau, supjaustai juostelemis, pridedi megstamyu prieksoniuku, uzpili sojos padaziuku ismaisai ir palieki keletui minuciu pasimarinuoti. Tuo tarpu susipjaustai cili pipira viena-kas megsta gali ir daugiau, ir kelias skilteles cesnaku. Mesyte apkepti trumpai aliejuje karstoje keptuveje kad apskrustu siek tiek, tada deti cili pipiriuka, cesnaka, sauja graikisku riesutu ir pabaigoje-pora-tris saukstus medaus, kelias minutes maisant pakepinti-tik neperkepti!pabaigoj deti isvirtas ar konservuotas pupeles ismaisyti ir paietikti su ryziais ar darzoviu salotom. as visada darau su ryziais i kuriuos dedu zirneliu ir kukuruzu, isvirusisu suverziu i keptuve pakaitinu imaisau kario.
troskinys gaunasi astriai saldus bet medus numusa cili pipiriuko astruma ir gaunasi siek tiek egzotiska. dariau su ivairia mesa, vyrui tinka viskas nors jis gana isrankus. net vaikas valge.
skanaus visoms.

n.b cia parasiau 2 zmoniu porcija, siaip viska darau is akies.
Atsakyti
g.gif nu ka, pats laikas ir man kazka papasakoti sia tema!! turiu viena gera receptuka. nesudetingas, sotus ir skanus. tongue.gif
i keptuve dedam farso, druskytes ir megstamu prieskoniu, kepiname kol farsas apkepa (kol pradeda ruduoti). tada dedu daug cesnako, kukuruzu (marinuotu) indeli ir sovo marinuotu papriku(marinuotu su medumi). jei tokiu nera po ranka galima deti paprastas saldziasias paprikas ir laukti kol jos kepant suminkstes. viska sudejus kepinti dar kelias minutes ir gatava farsa supilti ant megiamu makaronu ar ryziu (virtu)!!! niam niam!!! pameginsit ir tikrai dar ne karta pakartosit!!! skanaus! thumbup.gif
Atsakyti
Mano firminis patiekalas - jautienos guliašas prancūziškai. thumbup.gif
Mėsytę supjaustau kubeliais, apkepinu keptuvėj, ir sudedu į puodą. Toliau gaminu padažą: keptuvėj, kur liko skysčiai nuo mėsytės, apkepinu stambiai pjaustytus svogūnus, įspaudžiu česnako, dedu šaukštą miltų, jautienos sultinio apie kubelį, po to porą šaukštų pomidorų padažo, ir apie 2 stiklines raudono sauso vyno. Jei reikia, galima dapilti vandens, kad nebūtų per tirštas. Tada padažą supilu ant mėsytės, ir viską troškinu apie 2-2,5 val. ant silpnos ugnies (retkarčiais pamaišant). Skanaus essen.gif
Atsakyti