Įkraunama...
Įkraunama...

Mano firminis patiekalas

QUOTE(Dasha @ 2006 10 08, 16:21)
vistiek nesupratau kas per skysti prieskoniai  blush2.gif

Man atrodo, kad tikrai apie marinatus čia kalbėta mirksiukas.gif Bet gal dar patikslins wink.gif
Atsakyti
labai greitas ir skanus patiekalas. ir pigus! reikia:
vistos sirdeliu
prieskoniu
konservuotu pupeliu pomidoru padaze
ryziu

isverdame vistu sirdeles apie 15 minuciu. tada jas supjaustome i tris dalis, pakepiname su prieskoniais ir uzpilame pupelemis su visu skysciu kas yra skardineje. patroskiname keptuveje apie 10 minuciu. isverdame ryzius. ir viska sumaisome puode. gaunasi nuostabus plovas... skanaus!
Atsakyti
QUOTE(dincikas @ 2006 10 08, 20:31)
Man atrodo, kad tikrai apie marinatus čia kalbėta  mirksiukas.gif Bet gal dar patikslins wink.gif

Mano nuomone, ten tikrai skysti marinatai.Juos tikrai galima naudoti kaip skystus prieskonius, tiktai brangokai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 08, 10:46)
Super tas patiekalas,padariau pusryciam tai seima atakuoja kas diena.Labai geras aciu tau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif omletas labai skanus

O kur to skanaus omleto aprašymas, skaitau ir nematau niekur, gal galit parašyt kokiam puslapyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2006 10 11, 11:52)
O kur to skanaus omleto aprašymas, skaitau ir nematau niekur, gal galit parašyt kokiam puslapyje g.gif

idedu visa recepta cia jis ne mano as ji irgi radau tai isikeliau i kompa
As tai darau toki blatnu pavadinimu ''Karaliskas omleto tortas", pats patiekaliukas visai nesudetingas. Cia mazdaug trim rimtiem valgytojam:
Issikepi viena omleta is 4 kiausu, 2 saukstu miltu , pieno ir druskytes. Dedi i karsciui atsparu inda, tada pakepini pievagrybius su svogunais ir kiausiniu patiekalams skirtais prieskoniais, iskepus imeti sauksta grietines ir ismaisai ir sita mase dedi ant omleto. Tada kepi kita toki pati omleta, uzdengi juo pievagrybius, ant virsaus barstai tarkuota suri, ant surio truputi sviesto pabarstai ir i mikrobange arba orkaite, kol suris issilydys. Vyras mano labai megsta ir vis zyzia, kad iskepcia
Atsakyti
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 11, 21:09)
idedu visa recepta cia jis ne mano as ji irgi radau tai isikeliau i kompa
As tai darau toki blatnu pavadinimu ''Karaliskas omleto tortas", pats patiekaliukas visai nesudetingas. Cia mazdaug trim rimtiem valgytojam:
Issikepi viena omleta is 4 kiausu, 2 saukstu miltu , pieno ir druskytes. Dedi i karsciui atsparu inda, tada pakepini pievagrybius su svogunais ir kiausiniu patiekalams skirtais prieskoniais, iskepus imeti sauksta grietines ir ismaisai ir sita mase dedi ant omleto. Tada kepi kita toki pati omleta, uzdengi juo pievagrybius, ant virsaus barstai tarkuota suri, ant surio truputi sviesto pabarstai ir i mikrobange arba orkaite, kol suris issilydys. Vyras mano labai megsta ir vis zyzia, kad iskepcia


Turiu diiiidelį klausimą. Kaip tas omletas tau nuo keptuvės atšoka? Man pastoviai prilimpa,o pagramdžius gaunasi košė doh.gif gal kažką ne taip darau g.gif
Atsakyti
[quote=toscana,2006 10 12, 10:43]
Turiu diiiidelį klausimą. Kaip tas omletas tau nuo keptuvės atšoka? Man pastoviai prilimpa,o pagramdžius gaunasi košė doh.gif gal kažką ne taip darau g.gif
[/quote

Gerai ikaitinu petelne ipilu aliejaus ir fsio,nu pirmas tai gerai gavosi antras truputi suplyso bet nieko.ant mazos ugnies kepu ir neuzdengiu dangcio.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 12, 12:29)
Gerai ikaitinu petelne ipilu aliejaus ir fsio,nu pirmas tai gerai gavosi antras truputi suplyso bet nieko.ant mazos ugnies kepu ir neuzdengiu dangcio.


Ačiū, bandysiu padaryti panašiai 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif ,bandysiu ir aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozarija: 12 spalio 2006 - 11:46
Noriu pasiulyti greitai pagaminama patiekala.Isvirkite bulviu (jas reikia supjaustyti mazdaug i keturias dalis ar smulkiau).Su svoguniukais apkepinkite griezineliai supjaustytas desreles (man patinka Klaipedos mes komb. K AIMYNU) sumaisykite virtas bulves su keptom desrelem ir dar uzpilkite padaziuku.Jis gaminamas taip-i keptuve ipilkit mazdaug puse stiklines pieno uzvirinkt ,idekit prieskoniu ir maisant iberkit nedideli kieki miltu gerai isplakit ir pilkit ant bukviu su desrelem ir patiekalas jau paruostas.Man labai patinka si patiekala valgyti su raugintais agurkekiais.
Atsakyti
O aš neturiu firminio recepto smile.gif Labai daug gaminu, labai įvairiai ir mėgstu ekperimentuoti smile.gif tad beveik kiekvienas naujai pasirodęs receptas mano repertuare tuo metu tampa firminiu. Kuriam laikui smile.gif dabar morališkai rengiuosi super-puper receptui. Jeigu pasiseks - būtinai parašysiu smile.gif
Atsakyti
Dar vienas mano firminis:
Vištienos pyragas.
Perku šaldytą mantingos mielinę tešlą, imu tris lapelius, kloju ant skardelės, išsiverdu 4-5 vištos blauzdeles, mėsą smulkiai supjaustau, pasikepinu pora svogūnų galvučių, irgi susmulkinu, įtarkuoju 100g fermentinio sūrio, padruskinu,įdedu kario prieskonių, viską išmaišau ir dedu ant tešlos. Kitais 3 tešlos lapais uždengiu ir šakute apspaudau.Ir kepu kol tešla iškyla ir apskrunda.

Prie jo darau grietinėlės padažą.
Atsakyti