QUOTE(Vijoklė @ 2006 09 20, 16:16)
Aš labai mėgstu eksperimentuoti. Vienas apkepas yra itin vykęs.
Apvirtas bulves supjaustyti stambiais gabaliukais ir sudėti į aliejumi išteptą skardą. Ant bulvių dėti išvirtus ir perplautus grybus, ant grybų - griežinėliais supjaustytus svogūnus, toliau - vištienos file su prieskoniais, tarkuotą sūrį.
Visa tai reikia užpilti 200 ml grietinėlės, sumaišytos su prieskoniais ir druska.
Kepti orkaitėje.
Valgė visi apsilaižydami, kai kurie po 3 porcijas:)
Apvirtas bulves supjaustyti stambiais gabaliukais ir sudėti į aliejumi išteptą skardą. Ant bulvių dėti išvirtus ir perplautus grybus, ant grybų - griežinėliais supjaustytus svogūnus, toliau - vištienos file su prieskoniais, tarkuotą sūrį.
Visa tai reikia užpilti 200 ml grietinėlės, sumaišytos su prieskoniais ir druska.
Kepti orkaitėje.
Valgė visi apsilaižydami, kai kurie po 3 porcijas:)
Ar vištiena turi būti žalia? Ir kiek laiko kepti? Reiks pabandyti, skaniai o svarbiausiai greitai atrodo?