QUOTE(Funte @ 2005 04 19, 12:59)
Mano receptukas toks:
Batoną perpjaunu išilgai, (išimi minkštimą) pašlakstau sultiniu. Į jį sudedu įvairių pakepintų ( morkytė, svogūnas, paprika, poras, česnakas...) ir šviežių daržovių ( pomidoras, agurkas...). Mėsa tinka visokia ( Pakepintas faršas, virta, dešra,vištiena...)viską sudėjus paskaninu sviestu ir pabarstau sūriu. Į sviestu išteptą skardą įpilu truputį aliejaus, ir kepu apie 10 min. prieš išimdama dar apibarstau sūriu.
Batoną perpjaunu išilgai, (išimi minkštimą) pašlakstau sultiniu. Į jį sudedu įvairių pakepintų ( morkytė, svogūnas, paprika, poras, česnakas...) ir šviežių daržovių ( pomidoras, agurkas...). Mėsa tinka visokia ( Pakepintas faršas, virta, dešra,vištiena...)viską sudėjus paskaninu sviestu ir pabarstau sūriu. Į sviestu išteptą skardą įpilu truputį aliejaus, ir kepu apie 10 min. prieš išimdama dar apibarstau sūriu.
Tik pavalgiau,kaip skanu. O kaip sotu. Tik as dariau taip:keptuvej pakepinau farsa,imusiau kiausini,tada svogunus,paprika. Aisku prieskoniai, kokius tik turit. As dejau kaukazietiskus,kepsniu,bazilika. Tada supyliau is keptuves i bliuduka ir tarkuota fermentini suri. Viska ismaisiau. Dar idejau tomato. Ir vel gerai ismaisiau. Bulkutes kaip Prancuziskas batonas IKI po 0,39cnt. Isemiau vidu ir istepiau sviestu. Sudejau idara ir i orkaite15min. 200temperatura. Labai skanu.Pabandykit. Tikiu, kad vyrams labai patiks. Mano dar neragavo. Kai grys butinai padarysiu.