Pirkiniu temos tai neskatina bet gyvenimas Italijoje labai skatina cia ypac batu niekada negana...
mane kartais skatina kai visko prisiskaitau
ir mane skatina
Mane net labai skatina,nors bunu ta diena ir ka nors nusipirkus vistiek negana ir negana.
O mane skatina.Paskaitau sia tema,ir visada galvoju,kad neturiu kuo apsirengti
mane labai skatina, tik lėšų trūkumas pristabdo
mane tai sugunde internetinis pirkimas, nes kazkaip niekada nebuvau pirkus, bijojau del dydziu ir pan, bet cia prisiskaicius kad dauguma uzsisakineja ir prisiziurejus tiek grozybiu kuriu lt nera, susigundziau ir as
QUOTE(Vai2lka @ 2009 04 03, 21:34)
mane tai sugunde internetinis pirkimas, nes kazkaip niekada nebuvau pirkus, bijojau del dydziu ir pan, bet cia prisiskaicius kad dauguma uzsisakineja ir prisiziurejus tiek grozybiu kuriu lt nera, susigundziau ir as
Ne tik sugundys, bet ir pinigine patustins
QUOTE(_Kere_ @ 2009 04 04, 13:19)
Ne tik sugundys, bet ir pinigine patustins
cia tai faktas
Na mane irgi sugundo..
Bet ypac kuistuku tema nes anksciau ten neidavau bet cia prisiziurejus jusu pirkinukus ai kartais uzsuku ir kartais ir randu kazka
Siaip is skyrelio siadien nusipirkau irgi daug ka uzmatau nubegu nusiperku tik tyngiu fotkint
Bet ypac kuistuku tema nes anksciau ten neidavau bet cia prisiziurejus jusu pirkinukus ai kartais uzsuku ir kartais ir randu kazka
Siaip is skyrelio siadien nusipirkau irgi daug ka uzmatau nubegu nusiperku tik tyngiu fotkint