Mane tai pradejo skatinti ieskotis vis idomesniu rubeliu,per SM atradau internetini puslapi,niekur eiti nereikia....Uzkrecia....ir neturiu valios atsisakyti
[quote=Erszebeth,2006 12 11, 22:13]
1. dazniau pirkti nepradejau, bet as ir beveik nerodydavau savo pirkiniu cia, nes tingiu fotkint, paskui is foto i kompa nuotraukas kelt, paskui i albuma, ir tik tada i sm.
2. kartais galvoju
3. ne
4. ne
5. ne
tik uzstrigus Gincherry meile vysnioms, tai kartais pamacius ka nors vysniuoto, foruma prisimenu Papildyta:
Kažkas panašaus į anoniminių alkoholikų klubą formuojasi O aš ir šiandien nusidėjau, nors jau buvau prisiekusi, kad nieko nebepirksiu ilgai, bet aplinkybės privertė
Man tai atvirkštinė reakcija pasireiškia, prisižiūriu žunaluose, internetinėse parduotuvėse, paskui čia - ir taaaip nieko nebenoriu! Jei rimtai, tai mane tos pirkinių temos turbūt "perdegina", kažkaip tikrai mažiau parduotuvėse dėl patikusio rūbo spirgu.
Man gal panasu ,ka parase Laurie. Prisiziuriu zurnaluose,puslapiuose i-nete ir kazkaip nebereikia.Mintys susiguli,apsvarstai..Buvo momentas,kai is VS puoliau uzsisakinet,kaip kazkokio stebuklo..Pabandziau,nusivyliau ir dabar ramu
Net neisivaizduoju, kad galeciau uzsisakyti ruba pastu. Vieninteli karta dukra man gimtadieniui uzsake batus is Italijos, tai abidvi nervinomes. Bet buvau maciusi ant podiumo, tai zinojau ko tiketis. Bet kai gavome tai reikejo is karto nesti padus klijuoti, nes per dailus buvo. Tik ant kilimo vaikscioti. O apie rubeli is interneto..... net nesautu i galva. manes neveikia nei reklamos nei vitrinos. Galiu paciupineti, bet pirkti..... jauciuosi nugaletoja, kai ko nors neperku. Jau ismokau pati to nedaryti ir kitus jau atpratinau.
O as tai kadangi esu labai atspari reklamoms, tai ir pirkiniu temoms taip pat Kad ir kokiu grozybiu prisiziureciau - nepuolu pirkti ir tai manes visiskai neskatina daugiau pirkti. Perku tada, kai ko nors reikia, kai randu pardej patinkanti daikta. Papildyta: As kaip ir ras negaleciau pirkti rubu, batu is ineto, kazkaip nemgstu pirkti "katino maise"