QUOTE(selestė @ 2010 06 02, 09:47)
Ar kas nors tikrino kiek vaikų dabar nervų ligoniai? Ar tėvai juos gydo?Jau į pirmą klasę ateina vaikai, kurie nevaldomi .Ir, mergaitės mielos, jų daugėja. Dar vienas dalykas dabar labai svarbus. Į mokyklas nebeateina jauni mokytojai. Jaunimas išvažiuoja geriau užsienin po studijų juodo darbo dirbt, kad tik nereiktų būti ta bokso kriauše ant kurios vaikai savo nervus iškraudinėja.
Aš nepalaikau tų mokytojų, kurie nesusivaldo per daug, anaiptol. Bet pastebėjau, kad net tie, kurių pamokose paprastai musės skraido pervargsta labai bandydami suvaldyt tą ar dar blogiau tuos vaikus, kurie turbūt net nesuvokia mokykloje esantys...
Aš nepalaikau tų mokytojų, kurie nesusivaldo per daug, anaiptol. Bet pastebėjau, kad net tie, kurių pamokose paprastai musės skraido pervargsta labai bandydami suvaldyt tą ar dar blogiau tuos vaikus, kurie turbūt net nesuvokia mokykloje esantys...
Mano vaiko klasej tik 2 vaikai su problemom ir mokytoja su jais puikiai susitvarko.Ka duoda toks staugimas ant vaiku?Gal ugdo pagarba mokytojui?Melas,kad i mokyklas neateina jauni mokytojai.Anglu mokytoja,pas mus,dar studente.Jeigu nenori,nesugebi-laikas keist darbo vieta.Speju,tamstos vaikas butu taip iskoneveiktas-prma begtumet i svietimo skyriu