Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus vaikas klasėje

QUOTE(due drops @ 2010 05 31, 14:41)

-Mokytoja,galima klausima
-JOKIU KLAUSIMU NERA

Musu matematikos mokytoja sitaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 05 30, 23:55)

Visiskai pritariu, kad mokytojai ne sventieji. Net pasakyciau, jog nei as , nei jus ne sventos. Klausimas. Normalu nebaudziama jaunu zmoniu nepagarba, panieka ir patycios suaugeliui? Mokytojas izeides vaika( siuo akivaizdziu atveju) galetu but atleistas is darbo arba gauti nuobauda. Kokia atsakomybe turi vaikas, kuris tyciojas is mokytojo, jei jo tevams i tai nusuispjaut?

Visiskai pritariu, jog mokytojas turi uzsitarnauti autoriteta. O babyte sedinti ant suoliuko, o senukas kveblenantis su lazdele pro sali, ar vaikis, kuris neisiraso i mase? Sakot tai nesusije? gal...?!
Papildyta:
QUOTE(Londen @ 2010 05 30, 15:35)

O kas cia blogo? Mokytoja juk neuzsitarnavo deramos pagarbos, nesudomino. Juk augantiems nieko pasaulyje negali but neidomaus, varginancio ar nuobodaus. Paplokim katuciu ir pasidziaukim, kokie laisvi asmenybes auga.

p.s. esu isitikinus, jog didzioji mase jaunu auganciuju yra zmones, kurie supranta, vertina ir tobulina savo galias, nepasitelkdami nihilizmo ir smurto. as uz juos;)
Atsakyti
QUOTE(Londen @ 2010 05 31, 15:00)
Ok mokytoja neturi teises vadinti tavo vaiko sitaip, o tavo vaikas ar turi teise priremti mokytoja prie sienos, kaip kad buvo I video?

Mano vaikas neturi tokios teises ir,tikiuosi,to nedarys.Beja mokytoja VISA KLASE vadina gyvuliais ir kt.Ar visi ten tokie?Netikiu...
Papildyta:
QUOTE(uola @ 2010 05 31, 18:27)
Visiskai pritariu, kad mokytojai ne sventieji. Net pasakyciau, jog nei as , nei jus ne sventos. Klausimas. Normalu nebaudziama jaunu zmoniu nepagarba, panieka ir patycios suaugeliui? Mokytojas izeides vaika( siuo akivaizdziu atveju) galetu but atleistas is darbo arba gauti nuobauda. Kokia atsakomybe turi vaikas, kuris tyciojas is mokytojo, jei jo tevams i tai nusuispjaut?

Idomu is kur tie vaikai tokie atsiranda,ateiviai is kosmoso nuleidzia?Buciau paaugle ir mane pakoliotu parazite-siusciau nx.Mano laikais,kai nieks tu mokytoju nesiuntinejo ir t.t. mokykloje buvo kokie 3vnt,kurie pamoka pradedavo "Jus,debiiiilai" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 05 31, 19:19)

Idomu is kur tie vaikai tokie atsiranda,ateiviai is kosmoso nuleidzia?Buciau paaugle ir mane pakoliotu parazite-siusciau nx.Mano laikais,kai nieks tu mokytoju nesiuntinejo ir t.t. mokykloje buvo kokie 3vnt,kurie pamoka pradedavo "Jus,debiiiilai" schmoll.gif

Jūs ką manote, kad mokytoja atėjo pirmą kartą į tą klasę ir iš karto taip pratrūko????? Absurdas ir dar kartą absurdas!!!!! Nė vienam suaugusiam žmogui nelinkiu dirbti mokykloje.
be abejo turi reikšmės amžius mokytojos. O čia dar ir pensijinį amžių prailgino doh.gif doh.gif
Taip susiklosto , kad yra tokių klasių, kuriose nemaža dalis būtent tokių vaikų , kuriems tas medicininis terminas net ir tinka. Juk spec. mokyklose niekas nenori savo vaikų mokyt...Visi mokosi kartu g.gif
Atsakyti
mokiniai visagaliai jie gali tyciotis, filmuotis mokytojus, poto iyoutube ideti, mokiniai isveda mokytojus is proto, jie isproteja...
http://www.youtube.c...h?v=vOfevqtNdv0

Atsakyti
Nu žinot baisu. Aš kažkaip dar nesusidūriau su tokiais dalykais. Mano vaikai 9 ir 7 metų. Bet labai daug apie tai galvoju, kas bus kai jie užaugs. Prisipirkau įvairios psichologinės literatūros apie viakų auklėjimą. Daug gerų patarimų ir situacijų radau. Net kartais pagalvodavau, kad čia apie mano šeimą rašo. Aš manau kad dar darželyle ką įdėsi į vaiką tą turėsi po 10 metų. Tikrai nenorėčiau kad mano vaikas atsidurtų nei vienoje nei mkitoje pusėje. Aišku nei viena mama to nenori ir ne tam auklėja ir augina savo atžalą. Sūnus eis rudenį į 1 klasę, labai išdykęs, jau šiandien buvo susipažinti su vaikais ir mokytoja ir jau spėjo susimušti.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 05 31, 20:19)
Mano vaikas neturi tokios teises ir,tikiuosi,to nedarys.Beja mokytoja VISA KLASE vadina gyvuliais ir kt.Ar visi ten tokie?Netikiu...
Papildyta:

drinks_cheers.gif pas mus mokykloje buvo mokytojų per kurių pamoką galėdavai girdėti,kaip musė skrenda,ir buvo tokių per kurių pamoką belenkas dėdavos doh.gif doh.gif daugkas priklauso nuo mokytojo,jei jisai nemoka suvaldyt vaikų tai čia jau jo reikalas,gali užleisti vietą tokiam su kuris sugebės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(selestė @ 2010 06 01, 13:15)
Jūs ką manote, kad mokytoja atėjo pirmą kartą į tą klasę ir iš karto taip pratrūko????? Absurdas ir dar kartą absurdas!!!!! Nė vienam suaugusiam žmogui nelinkiu dirbti mokykloje.
be abejo turi reikšmės amžius mokytojos. O čia dar ir pensijinį amžių prailgino doh.gif  doh.gif
Taip susiklosto , kad yra tokių klasių, kuriose nemaža dalis būtent tokių vaikų , kuriems tas medicininis terminas net ir tinka. Juk spec. mokyklose niekas nenori savo vaikų mokyt...Visi mokosi kartu g.gif

Jeigu esi nervu ligonis,reikia eit gydytis,o ne išsikraudinet ant vaiku.Mano tetis-mokytojas.Niekas,ne karto jo nera pasiuntes ar pan.Gal todel,kad jis neizeidineja mokiniu ir i mokini kreipiasi "Jus".Mokyklu skyrelyje radau ne viena pagiriamaji zodi teciui wub.gif .O mokykloje jis dirba jau 30m.
Papildyta:
QUOTE(Londen @ 2010 06 01, 13:41)
mokiniai visagaliai jie gali tyciotis, filmuotis mokytojus, poto iyoutube ideti, mokiniai isveda mokytojus is proto, jie isproteja...
http://www.youtube.c...h?v=vOfevqtNdv0

Isprotejus vieta uzdaro tipo istaigoj.Blogai-keiti darbo vieta,o ne proteji
Atsakyti
QUOTE(jurgutte76 @ 2010 06 01, 15:36)
Sūnus eis rudenį į 1 klasę, labai išdykęs, jau šiandien buvo susipažinti su vaikais ir mokytoja ir jau spėjo susimušti.

Gal vaikas nepriprates isklausyti kitu nuomones, ar kaip cia?
Jei dabar susimuse, tai kas bus kaip eis i mokykla?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 01, 18:47)
Jeigu esi nervu ligonis,reikia eit gydytis,o ne išsikraudinet ant vaiku.

Ar kas nors tikrino kiek vaikų dabar nervų ligoniai? Ar tėvai juos gydo?Jau į pirmą klasę ateina vaikai, kurie nevaldomi .Ir, mergaitės mielos, jų daugėja. Dar vienas dalykas dabar labai svarbus. Į mokyklas nebeateina jauni mokytojai. Jaunimas išvažiuoja geriau užsienin po studijų juodo darbo dirbt, kad tik nereiktų būti ta bokso kriauše ant kurios vaikai savo nervus iškraudinėja.
Aš nepalaikau tų mokytojų, kurie nesusivaldo per daug, anaiptol. Bet pastebėjau, kad net tie, kurių pamokose paprastai musės skraido pervargsta labai bandydami suvaldyt tą ar dar blogiau tuos vaikus, kurie turbūt net nesuvokia mokykloje esantys...
Atsakyti
QUOTE(Londen @ 2010 06 01, 21:09)
Gal vaikas nepriprates isklausyti kitu nuomones, ar kaip cia?
Jei dabar susimuse, tai kas bus kaip eis i mokykla?

Nuo mažens lankė darželį, ir klasę papuolė gal 10 berniukų su kuriais bendravo darželyje. Jiems niekas nepasikeitė tik kitos patalpos.
Atsakyti
Bet iš tikrūjų tėvų pareiga įteigti savo atžaloms ,kad mokytojus reikia gerbti,kaip ir bet kurį suagusį žmogų,o dabar kaip gaunasi,bjauru žiūrėti kai paaugliai pajunta šiokia tokia stiprybę fizišką ir galvoja ,kad tai normalu mušantis išsiaiškinti katras stipresnis tas ir protingesnis .
Paaugliai greitai nori suaugti ir jų kaikurių dar protinis-emocinis neišsivystymas kelia daug rūpesčių aplinkiniams,nes kalbant tik apie mokytojų ir vaikų bendravimą,tai yra tragiški,nedaugelis mokytojų bando suprasti ir ieškoti kontakto su paaugliu,o tėvams būtų daug lengviau taip pat rasti bendrą kalbą su paaugliu jeigu ir mokytojas tame dalyvautų,patartų kaip ir ką sakyti ir pan...
Atsakyti