kokios romantika kvepiančios istorijos ir visos kupinos staigmenų
o as kadangi labai norejau kokio nors gyvunelio, tai nuo vyro gavau labai miela ir grazia papugele
QUOTE(Domke @ 2008 01 06, 23:49)
o as kadangi labai norejau kokio nors gyvunelio, tai nuo vyro gavau labai miela ir grazia papugele
O as vis laukiu pudeliuko, bet vis dar laukiu
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43)
Kazkas su mano vyru pasidare... Pastaruoju metu man labai bloga, nes trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau... na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...
niu cai tai .... dievuli ir kur gi tokiu vyru dar like???? speju kad jau nebelabai ir like.. uij kad mano bent kazka sumastytu....
QUOTE(Almis @ 2008 01 11, 20:42)
niu cai tai .... dievuli ir kur gi tokiu vyru dar like???? speju kad jau nebelabai ir like.. uij kad mano bent kazka sumastytu....
laaaaaaaabai grazios istorijos
aha,tokie vyrai tik kaip antikvaras belike,bet as galiu truputuka ir savuoju paidziaugti,nors mes vede tik pusmeti,bet vien susipazinimas us juo,o paskui ir bendravimas suvirpina sirdute..jo meilai..sms.
Matot,as su juo visai nestiketai susipazinau per mano puseseres vestuves,jis mano pabroliu buvo,o as buvau atlekus is uzsienio tik i vestuves,galvojau pabaliavosim ir vel be jokiu galvos skausmu grysiu atgal,bet gavosi taip..meile is pirmo zvilgsnio
As po vestuviu antra diena isvaziavau,tada prasidejo bendravimai meilu,skypu,telefonu,sms..nuolatinai.Viena diena nuo jo gavau 150 sms!tokiu meiliu ir graziu,nepasaldintu,o naturaliu Didziausia staigmena buvo,kai jis uzsake per internete man roziu raudonu didziule puokste Raso ryte,tu tik niekur neiseik 10 val ryto,tu tik buk namie.galvoju kas cia pasidare,kodel jis taip praso? 10 val skambutis i duris-kurjeris stovi su roziu puokste..jis LT o as Svedijoj..prie roziu atvirukas,svedziu gelininkiu uzrasyta lietuviu kalba,tik svediskom raidem"mintimis as lanauk tave,spnuoju tave.."kazkas panasaus.ta atvirute pas mane visada piniginej ir tas vienas rozes ziedlapis is puokstes.man kazkaip labai gera tai prisiminti..o tada as gryztu i LT su visa manta,su pusbratkiu pilas busiukas baldu,o jis pasitinka ant kelio,ant autostardos vel su roziu puokste man tas laukimo laikotarpis buvo jaudinantis,bet nuostabus.
Netikejau,kad meile is pirmo zvilgsnio mane aplankys ganetinai velai,bet aplanke..dabar mes laimingi ir palnuojame musu pirmagimiuka,kada nors..is meiles..
Labanakt..
Shaunuolis vyras Sekmes
Musu meiles istorijos tesinys:
Sausio 15 d. gime trecioji musu princese 3210 g 51 cm
Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja
...
"...Sustok akimirga zavinga..."
Sausio 15 d. gime trecioji musu princese 3210 g 51 cm
Kaip grazu kai tevelis visus dukrytes pirsciukus po viena buciuoja
...
"...Sustok akimirga zavinga..."
Kaip grazu, romantiska...
Ir as noreciau kad mano gyvenime butu daugiau romantikos ir meiles
Sveikinu su mazyles gimimu! Sekmes jusu seimynelei
Ir as noreciau kad mano gyvenime butu daugiau romantikos ir meiles
Sveikinu su mazyles gimimu! Sekmes jusu seimynelei
vau kaip tavasis graziai sugalvojo!! as irgi noreciau sia valentino dieno ko nors panasaus sulaukt