Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiškiausias vakaras gyvenant santuokoje

QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41)
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme  wub.gif
Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi.
Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune...  g.gif Sako nieko neklausk - taip turi buti...  g.gif Gryzta vyras is darbo, sako pasipuosk  blink.gif Sedam i automobili, vaziuojam... Klausiu kur? Sako: ryt Valentino diena, atsveskim ja siandien  blink.gif (del savaime suprantamu priezasciu sesuo dukryciu paziureti per pacia Valentino diena negaletu...) Nuvaziuojam i kavinuke, isgeriam sampano, deserto ("keista, kodel tik tiek? juk svenciam"-pagalvoju kad vakariene butu visai ne prosal...) Po to i kino teatra (sakysit kokia romantika kine?) - ziurejom "Keturios plunksnos" - ziauriai geras filmas!!! Po to ziurejau ji dar kelis kartus. Po kino padekoju uz smagu vakara, o jis man: "vakaras dar tik prasideda..." - ir daugiau nei zodzio nesako! Vaziuojam link senamiescio, sustojam prie filharmonijos, einam link Ausros vartu...  g.gif  Uzeinam i EUROPA ROYAL HOTEL... Net kojas pakirto... O mano brangiausias sako: sianakt noriu buti tik su tavim  wub.gif  Nepasikuklino zinoma ir uzsake geriausia kambari virsutiniame aukste, dideli dideli langai pro kuriuos matosi Vilniaus senamiescio apsnigti stogai... apvali lova... bet ji dar palauks, nes mes laukiam vakarienes kambary... po to burbuline vonia... Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau kad jie nevertingi, bet i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo...  wub.gif Po to musu sulauke lova...  wub.gif  cool.gif
ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos...
Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto  wub.gif

I si puslapi usejau tik dabar.Skaiciau si straipsni ir verkiau.Kaip nuostabu,kai zmones taip sugeba puoseleti MEILE.Nuosirdziai dziaugiuosi uz jus.As taip pat l.myliu savo vyra,taciau nelabai tikiu,kad maniskis sugalvotu toki stebukla man nezinant.O man taip patinka siurprizai...Kita savaite mums sukaks 4m.,kaip mes susituoke.Kaip noreciau kokio nors siurprizo.Deja galvoju,kaip jia galeciau suteikti pati.Kuomet atsirado seimynine buitis,ta romantika,mano vyrui,kazkur isgaravo.Kuomet as jos trokstu,vyras pasako,kad tai tik zaidimai.Gaila,kad ne visi vyrai po santuokos islieka supratingi.O moterims juk taip to truksta
Atsakyti
Na kaip matau tikrai yra vyru romantiku... as kad ir kaip svajociau, kad man kokia staigmenele padarytu, tai tik filmuose galiu pasiziureti blush2.gif turiu pati daryti jam staigmenas. 4u.gif Nesakau, man patinka ji nustebinti, bet juk taip norisi ir paciai kadanors buti nustebintai... karta per kovo 8taja vaziuoju namo is mokslu, visi vaikinukai, vyrai ziuriu eina su gėlėmis pas savo mylimasias... kaip grazu. galvoju ir as gausiu kokia gelyte... blush2.gif bet grizus nemaciau nei vienos gėlytes, sako : kam tos geles, pinigus sumoki ir nuvysta greit, slamstas kazkoks, geriau nuvarysim koki kebaba suvalgyti varydami is parduotuves... bigsmile.gif man net kojas pakirto verysad.gif pasakiau tiesiai sviesiai viska tik po keliu dienu, kad ne ta gele svarbiausia, o tai ka jauti ja dovanodamas savo zmonai... sakyciau koks pienburnis butu, bet ne - jam tada buvo 28metai...iki siol jam primenu apie tuos kebabus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 11, 13:41)
Nepradesiu pasakoti, kad maniskis nera romantikas, nors butent toks jis ir yra... Geriau iskart apie tai, kaip jis mane sokiravo... geraja prasme  wub.gif
Astuntieji musu santuokos metai... Arteja Valentino diena... Ka jam padovanoti? Kazkaip spontaniskai pradejau rasyti laiska, norejau tik labai trumpai parasyti koks jis man yra brangus, bet gavosi visas romanas... Bijodama, kad laisko nerastu, nesiojuosi ji su savimi.
Vasario 13 d. gryztu namo pas savo zuikiukus, o ten randu sese, kuri siap gyvena Kaune...  g.gif Sako nieko neklausk - taip turi buti...  g.gif Gryzta vyras is darbo, sako pasipuosk  blink.gif Sedam i automobili, vaziuojam... Klausiu kur? Sako: ryt Valentino diena, atsveskim ja siandien  blink.gif (del savaime suprantamu priezasciu sesuo dukryciu paziureti per pacia Valentino diena negaletu...) Nuvaziuojam i kavinuke, isgeriam sampano, deserto ("keista, kodel tik tiek? juk svenciam"-pagalvoju kad vakariene butu visai ne prosal...) Po to i kino teatra (sakysit kokia romantika kine?) - ziurejom "Keturios plunksnos" - ziauriai geras filmas!!! Po to ziurejau ji dar kelis kartus. Po kino padekoju uz smagu vakara, o jis man: "vakaras dar tik prasideda..." - ir daugiau nei zodzio nesako! Vaziuojam link senamiescio, sustojam prie filharmonijos, einam link Ausros vartu...  g.gif  Uzeinam i EUROPA ROYAL HOTEL... Net kojas pakirto... O mano brangiausias sako: sianakt noriu buti tik su tavim  wub.gif  Nepasikuklino zinoma ir uzsake geriausia kambari virsutiniame aukste, dideli dideli langai pro kuriuos matosi Vilniaus senamiescio apsnigti stogai... apvali lova... bet ji dar palauks, nes mes laukiam vakarienes kambary... po to burbuline vonia... Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau kad jie nevertingi, bet i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo...  wub.gif Po to musu sulauke lova...  wub.gif  cool.gif
ryte i kambari vel buvo atnesta vaisiu, kavos...
Tai buvo taip netiketa, kad iki siol negaliu sau atleisti, nes jauciausi kaip nesava... bet niekada to nepamirsiu. O svarbiausia dabar zinau - kad JIS gali buti romantiskas, netgi astuonerius metus pragyvenus kartu ir auginant dvi nuostabias dukrytes... Myliu ji be proto  wub.gif

Taip, išties nuostabi istorija, perskaičiau ją ir mano širdį užplūdo nuostabūs prisisminimai apie mano romantiškiausią vakarą. viskas buvo labai panašiai su vakariene, kambariu su rožių lapais nubarstyta lova, mano mčgiama muzika... Gera turėti mylintį vyrą. O nuotabiausia tai, kad tą vakarą vainikavo sūnelio gimimas po devynių mėnesių...Ir santuokoj yra romantikos, nežiūrint į rutiną... Linkiu jums laimės smile.gif
Atsakyti
Wow! heart.gif
Atsakyti
o buvo zinokit tai visko... Ir juodo ir balto, kaip ir visose seimose... Buvo net tokiu momentu kad maniau viskas, baigta doh.gif Bet pasirodo, kad kiekviena pabaiga yra naujo pradzia mirksiukas.gif

Nepastebejau po kokio ivykio, bet pasikeite vertybiu skale pas mano vyra ax.gif Ankstesniu nestumu metu jis buvo jautrus ir supratingas, bet dabar ypac wub.gif

Vakar as tokioj nestukinej nenuotaikoj buvau doh.gif tvarkiausi, labai pavargau ir net nepastebejau kaip vyras i antra auksta uznese didziule deze... Kai priguliau pirmam aukste prie teliko, liepe man be leidimo i antra auksta neiti g.gif as nesipriesinau, nes jegu nelabai turejau doh.gif Po kokios valandos ateina su dukrom i apacia, mane aprengia siltai ir vedasi... i antra auksta blink.gif uzristom akim... Balkone atrisho ir ash pamaciau teleskopa, kuriame pamaciau menuli ish arti wub.gif JIS TOKS GRAZUS thumbup.gif
Buvo laaabai gera wub.gif Vyras sake uzmigde vaikus galesim i zvaigzdes ziureti ir gerti arbata wub.gif
Atsakyti
Zavu thumbup.gif Puikiai atsimenu tuos vasaros vakarus(naktis), kai dar buvome be mazojo zmogucio. Lipdavome ant stogo su teleskopu, studijuodavome zvaigzdynus, gerdavome arbata. Tai nepakartojamas jausmas thumbup.gif Nors tai buvo senokai, bet prisiminus dar dabar sirdele suvirpa. Reiks tikriausiai atgaivinti kada sia ideja wub.gif Aciu, kad ja priminei 4u.gif
Atsakyti
Žaneta, nu kaip nemylės tavęs tokios šaunuolės vyras drinks_cheers.gif

Bet istorija tikrai labai graži (kažkaip buvau praleidus blush2.gif ) heart.gif
Atsakyti
Kaip nuostabu wub.gif Dabar kaip tik laukiuosi ir esu truputėlį jautroka romantiškiems dalykėliams. Iškart ašaros tvenkiasi skaitant blush2.gif Bet viskas labai, labai super smile.gif sėkmės jums kuo dideliausios smile.gif
Atsakyti
Sauni istorija smile.gif
Atsakyti
Viskas taiiiip gražu, bet kad tie papuošalai nevertingi, galėjo ir nesakyti... schmoll.gif
Šitą citatą reikia pakeisti mirksiukas.gif
Mano brangiausias sako: "zinai, siandien nutiko keistas dalykas... Einu as gatve, priena moteriske ir siulo papuosalus... zinau, kad jie labai vertingi, o i viena paziurejus, pamaciau tave... tai menulio akmuo spindidntis ivairiausiomis spalvomis..." ir uzsega man ji ant kaklo...

Matai, ir dabar dar jis tave stebina... Gražu naktį žiūrėti į žvaigždes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 25 spalio 2007 - 09:45
Gražu.....

O maniškis irgi kartais staigmenomis nustebina.... Bet tos jo staigmenos kartais toookios erzinančios.... verysad.gif
Pamenu mūsų 5 metines. Tada buvau studentė, atvažiavo su sūneliu manęs pasiimt į stotį. Tikėjausi, kad sutiks su gėlėm. Žiūriu - nieko. Na, galvoju ko jie taip šypsosi, gal mašinoje gėlės laukia. Susėdam - nieko.... Jau baugu, galvoju - pamiršo. O širdį ima skaudėt, vos neverkiu. unsure.gif Visą kelią iki namų nė žodžio. Įeinu kambarin - nieko. O taip kažko tikiuos....
Laukiu.... Nieko. Jau nusivyliau....
Įeinu į virtuve - vazoje pamerkta balta rožė... Girdžiu už nugaros tyliai: Čia tau.....
Šiek tiek nusivylusi padėkoju. O mažas pribėga ir klausia tėtės: ar jau rado?
Ką?
O pasirodo, aplink rožės kotą apviniotą auksinė grandinėlė.... bigsmile.gif

Va taip visada tenka nemažai išgyvent kol sulauki finalo..... Dažnai apsimeta, kad atseit pamiršo arba sako kam tos gėlės ar dovanos... cool.gif
Atsakyti
pasirodo gauni rožę ir jąi š visų pusių reikia apžiūrėti g.gif
Atsakyti