Įkraunama...
Įkraunama...

Romantiškiausias vakaras gyvenant santuokoje

QUOTE(Zaneta75 @ 2007 07 04, 13:43)
Kazkas su mano vyru pasidare...  wub.gif  Pastaruoju metu man labai bloga, nes  nestuke.gif trecias musu zuikis pakeliui; pjove vyras zole ir girdziu, kad kviecia, sako paziurek per vaiku kambario langa (per ten geriausiai matosi visas kiemas) ar visur lygiai nupjoviau...  g.gif na, galvoju mistika kazkokia, kaip as is virsaus matysiu kaip ten ta zole nupjauta  doh.gif
Nueinu, paziuriu... ir net silpna pasidare... zoleje ispjautas zodis MYLIU  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nemoku apsakyti kaip gera buvo sirdeleje...

vaje kaip miela wub.gif
o visa istorija irgi nepakartojama wub.gif turetu buti smagu, kai vyras taip nustebina po 8 metu santuokos wub.gif dziugu, kad net po tiek laiko romantika neisblesta mirksiukas.gif
Atsakyti
vaje.... koks vyras.... maniskis taip turbut niekad nesugalvotu doh.gif , o jei ir sugalvotu, tai turbut nesugebetu islaikyti paslapties, kaip taviskis padare smile.gif
super lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaje kaip smagu thumbup.gif .Kad ir mane dažniau kas taip nustebintų wub.gif .Retai taip būna,bet užtat maloniai tongue.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
waw blink.gif Tai cia ne tik filmuose taip buna? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Daugiau tokiu vyru galetu buti thumbup.gif Sekmes jums, kad romantisku vakaru dar butu ne vienas wub.gif
Atsakyti
Zaneta75, tikrai fantastiškas tavo vyras thumbup.gif
Aš manau, kad jis tiesiog įsimylėjo tave iš naujo...
Viskas skamba kaip pasakoj, mylimas vyras, du vaikučiai, beldžiasi trečias, kas gali būti geriau 4u.gif
Meilė viską gali.....
Atsakyti
nuostabu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes 4u.gif
Bijau tai pasakyti, nes sako laime cia yra, pasidziauk - ir jos nera g.gif , bet dabar esu labai laiminga wub.gif
Sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Nuostabu bigsmile.gif laaabai faina ir džiugu dėl Jūsų 4u.gif
Atsakyti
Dieve, Žaneta, vos neapsižliumbiau perskaičius tavo istorijas apie gerąjį vyrą.... wub.gif Pasirodo, ne visi princai ant baltų žirgų gyvena tik pasakose smile.gif
Atsakyti
Sveikutės ir aš nutariau su jumis pasidalinti pačia romantiškiausia diena mano gyvenime, o viskas buvo taip....
friends.gif Išaušo mano trisdešimtas gyvenimo rytas ir kaip aš pramerkiau akis pajutau gale kojų kažką..... o ten pasirodo buvo suguldytos 30 rožių, po to atėjo vyras ir apkabinęs pasveikino mane. aš buvau be galo nustebinta ir sujaudinta, tada mes romantiškai papusryčiavome ir važiavome pirkti man dovanos.
bet tai dar ne viskas, toliau sekė dar viena staigmena, kai grįžome namo tenai buvo susirinkę visi mano draugai ir vyras buvo užsakęs maistą, man nieko nereikėjo daryti ir su draugais atšventėme mano gimtadienį, kuriame buvo ir mano vyro, svečių psakytų nuostabių tostų, žaidimų, atrakcijų, prizų ir siurprizų, bei 12-ą valandą laukė galingi fejerverkai.... gathering.gif birthday.gif birthday.gif 4u.gif
tai tokia istorija.
Atsakyti
Kaip smagu skaityti tokias istorijas wub.gif
Atsakyti