Įkraunama...
Įkraunama...

Chlamidijos

QUOTE(Migliuska @ 2014 02 08, 14:15)
Laba. Noriu pasidalinti tokia neaiškia patirtim... Kai buvau 21m. ginekologė siuntė tirtis dėl chlamidijų į Vilniaus odos ir veneros ligų kliniką esančia Kauno gatvėje.  Tyrimas tada kainavo 37Lt. aš daktarės kabinete išsitraukiau pinigus ir padėjau juos an stalo. Man gydytoja paėmė tepinėlį ir liepė atvykti paskirtu laiku. Kai atvykstu sekantį kartą man pasako jog chlamidinė infekcija rasta ir skiria vaistų. Pakalbu su drauge kuri taip pat ten ėjo tirtis, jai taip pat buvo rasta chlamidinė infekcija tik pinigus ji mokėjo kasoje, o ne gydytojos kabinete.... Dabar man 28m planuoju kūdikį ir du pirmi bandymnai nesėkmingi. Prieš nėštumo planavimą  tyriausi chlamidijų nerado. Bet va kamuoja mintys ar tada rasta chlamidinė infekcija nesukėlė kiaušintakių nepraeinamumo, nes jei ištikrūjų rado ji tūnojo apie 3metus.... O gal vis gi net neieškojo... ir pinigus gydytoja isidėjo į kišenę? Dėl visa ko skyrė vaistų ir per sekančia patikrą, kada jau mokėjau į ksą, chlamidijų neberado... Nežinau net ką galvoti... baimės pilnos kelnės... Jei yra taip, kad tuo metu gydytoja sumanė pasipelnyti iš jaunos kvailos mergaitės, o aš dabar einu iš proto, negaliu miegot, verkiu ir tikriausiai negaliu pastoti dėl psichologinių priežasčiu...
Kokios mintys jums kiltų dėl tokio pinigų mokėjimo už procedūrą?

Manau kas buvo nereikia galvoti, reikia ziureti kas yra dabar. Svarbiausia nueiti pas ginekologa ir isitirti, pasiklabeti su ja, nes cia niekas nepasakys kaip tuomet buvo smile.gif Nervuotis nera delko cia taip smarkiai ir verkti, svarbiausia nusiraminti ir negalvoti istysai apie savo pastojima, tiesiog gyventi atsipalaidavus. Jeigu jus pastoviam strese ir mintyse kaip pastoti, ar pastojau, kaip tuomet buvo su tom chlamidijom ir t.t. tai jus ir nepastosite, nes kiausintakiai irgi gudrus jie jaucia jusu emocijas...
Atsakyti

visos bacilos gali vešėti tik tada, kai joms sudaromos sąlygos organizme. Kol jų nėra, jos ramiai gyvena ten, kur joms ir priklauso.
[/quote]
Nustatė ir man bakteriją Clamidia Pneumonia. Paskaičius internete neramu pasidarė,nes ji sunkiai pasiduoda gydymui. Gal parašytumėte kokius jūs vaistus gėrėt? Ir ar užteko vieno gydymo kurso? Po kiek laiko darėtės pakartotinus tyrimus?

Papildyta:
QUOTE(raimuxe @ 2009 06 05, 18:33)
Jau kelios savaitės kaip vargina sausas kosulys. Šiandien paėmė kraujo tyrimą dėl chlamidijų

Nustatė ir man bakteriją Clamidia Pneumonia. Paskaičius internete neramu pasidarė,nes ji sunkiai pasiduoda gydymui. Gal parašytumėte kokius jūs vaistus gėrėt? Ir ar užteko vieno gydymo kurso? Po kiek laiko darėtės pakartotinus tyrimus?

Atsakyti
Sveikos merginos. Jei si tema dar aktyvi, noriu pasidalint isgyvenimais. Su draugu jau metus kartu, planuojam vestuves, pagalvojau, kad verta butu ir apie spirale pagalvot. PAsidariau privalomus tyrimus ir nustate, kad tiriu chlamidiju. WHAAAAT pagalvojau... juk tik lytiniu budu bakterija perduodama. mes labai vienas kitu pasitikim ir galiu uztikrint, kas maniskis i kaire neina. Kokiais dar budais apsikrest galima? sad.gif :////
Atsakyti
JOkiais, nebūkite naivi.
Atsakyti
QUOTE(ladysoft @ 2015 04 21, 09:25)
Sveikos merginos. Jei si tema dar aktyvi, noriu pasidalint isgyvenimais. Su draugu jau metus kartu, planuojam vestuves, pagalvojau, kad verta butu ir apie spirale pagalvot. PAsidariau privalomus tyrimus ir nustate, kad tiriu chlamidiju. WHAAAAT  pagalvojau... juk tik lytiniu budu bakterija perduodama. mes labai vienas kitu pasitikim ir galiu uztikrint, kas maniskis i kaire neina. Kokiais dar budais apsikrest galima? sad.gif :////

Nebūtinai kas nors turi būti neištikimas, tiesiog galėjote užsikrėsti nuo buvusio draugo, jei Jūs turėjote lytinių santykių prieš pradedama draugauti su dabartiniu draugu, o gal Jūsų draugas užsikrėtė nuo savo buvusios partnerės. Dažnai chlamidijos neduoda simptomų labai ilgą laiką g.gif
Atsakyti
[quote=Lincija,2014 09 11, 18:39]
visos bacilos gali vešėti tik tada, kai joms sudaromos sąlygos organizme. Kol jų nėra, jos ramiai gyvena ten, kur joms ir priklauso.
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
Sweiki,rado ir pas mane chlamidija pneumonia,labai odomu kokiais vaistais kas gydetes..as geriau azytromicino 500mg,bet nepadejo..vargstu 2menesius..nebezinau ka daryti..naktimis nemiegu..
Atsakyti