QUOTE(Migliuska @ 2014 02 08, 14:15)
Laba. Noriu pasidalinti tokia neaiškia patirtim... Kai buvau 21m. ginekologė siuntė tirtis dėl chlamidijų į Vilniaus odos ir veneros ligų kliniką esančia Kauno gatvėje. Tyrimas tada kainavo 37Lt. aš daktarės kabinete išsitraukiau pinigus ir padėjau juos an stalo. Man gydytoja paėmė tepinėlį ir liepė atvykti paskirtu laiku. Kai atvykstu sekantį kartą man pasako jog chlamidinė infekcija rasta ir skiria vaistų. Pakalbu su drauge kuri taip pat ten ėjo tirtis, jai taip pat buvo rasta chlamidinė infekcija tik pinigus ji mokėjo kasoje, o ne gydytojos kabinete.... Dabar man 28m planuoju kūdikį ir du pirmi bandymnai nesėkmingi. Prieš nėštumo planavimą tyriausi chlamidijų nerado. Bet va kamuoja mintys ar tada rasta chlamidinė infekcija nesukėlė kiaušintakių nepraeinamumo, nes jei ištikrūjų rado ji tūnojo apie 3metus.... O gal vis gi net neieškojo... ir pinigus gydytoja isidėjo į kišenę? Dėl visa ko skyrė vaistų ir per sekančia patikrą, kada jau mokėjau į ksą, chlamidijų neberado... Nežinau net ką galvoti... baimės pilnos kelnės... Jei yra taip, kad tuo metu gydytoja sumanė pasipelnyti iš jaunos kvailos mergaitės, o aš dabar einu iš proto, negaliu miegot, verkiu ir tikriausiai negaliu pastoti dėl psichologinių priežasčiu...
Kokios mintys jums kiltų dėl tokio pinigų mokėjimo už procedūrą?
Kokios mintys jums kiltų dėl tokio pinigų mokėjimo už procedūrą?
Manau kas buvo nereikia galvoti, reikia ziureti kas yra dabar. Svarbiausia nueiti pas ginekologa ir isitirti, pasiklabeti su ja, nes cia niekas nepasakys kaip tuomet buvo