Įkraunama...
Įkraunama...

Chlamidijos

QUOTE(evelet @ 2011 09 22, 12:51)
Sveikos:)
Aš nuėjau išsitirti kompiuterine diagnostika ir.... man nustatė kad yra nedidelis gimdos uždegimas, kurį sukėlė chlamidijos. Tos zarazos dar apsigyveno pas mane akyse ir pečių sąnariuose.. verysad.gif    Keisčiausia yra tai, kad jos plinta lytiniu keliu, o aš neturėjus lytinių santykių.... rolleyes.gif  prieš pusantrų metų buvo atvejis, kai tik gulėjom su vaikinu nuogi, bet jokių lytinių santykių neturėjom. O jo pedantiškumas ir prisižiūrėjimas net negalėjo duoti minties, kad jis turi " gyventojų".......Nors aišku tuomet galėjau užsikrėst tik gulėdama šalia, ar tai neįmanoma?smile.gif Pasijutau tai labai nejaukiai, kai sužinojau, kas pas mane gyvena... doh.gif  Visiškai pasimetus esu... ir nebežinau ką galvot..... blush2.gif

Galiu nuraminti, arba kaip tik nenuraminti - chlamidijos plinta ne tik lytiniu keliu, jomis galima užsikrėsti vos ne bent kur - kad ir matuojantis drabužius parduotuvėje, soliariume, sporto klube...
Atsakyti
Kaip čia jums pasakyt, mergaitės, clamidijos tai plinta lytiniu keliu, bet jos gali sukelti ir plaučių uždegimą, ir akių, taip kad neištikimybės fakto tai tikrai neįrodo, ir šiaip kuo senyn tuo labyn stengiuos apie tokius faktus negalvoti ir netemdyt sau nei jam gyvenimo. Ir pačios matot, kad susirgti galima be lytinių santykių. Vieni gydytojai jas labai aktyviai gydo, kiti, jei nesukelia simptomų, o ypač ureaplazmas, palieka ramybėje, nes vaistai kartais dar labiau kenkia... Turėjau šituos džiaugsmus abu. Žaizdelė ant kaklelio nuo tepinėlio paėmimo neatsiranda. Būtinai pasidarykit gimdos kaklelio vėžio tyrimą, jei jau žaizdelė yra, nesvarbu kad darėtės pvz. prieš metus ir daktarė nesiunčia, čia jau iš patirties kalbu. Dariausi eilę metų kasmet ir visai nesitikėjau kad pas mane gali rast vėžio pradžią, kai nuėjau keist spiralės ir vėl pakartojo tyrimą... Jei skiria antibiotikus, gydytojo prašykit jei pats nesusipranta kad iškart parašytų priešgrybelinių vaistų receptą, be jo dabar neparduoda, aš vertinu tuos kurie veikia savaitę 1 tabletė (yra keli, pvz. Mycomax), ją galima išgert po trijų dienų antibiotikų vartojimo, tada grybelis neišsivystys, ir žinoma visą laiką geriant antib. reikia kartu vartot bifido, lacto bakterijas(Linex, Bifoval etc). Ne ginekologė esu, bet problemų su šitom ligom turėjus, ir užkrečiamom, ir vėžiukinėm (šiaip jis irgi priskiriamas prie lytiškai plitančių), ir dvi operacijos. Gal galėsiu į kažkuriuos klausimus atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 09 22, 17:09)
Galiu nuraminti, arba kaip tik nenuraminti - chlamidijos plinta ne tik lytiniu keliu, jomis galima užsikrėsti vos ne bent kur - kad ir matuojantis drabužius parduotuvėje, soliariume, sporto klube...

bet visur kur tik ieskau info,raso,kad si liga-LYTISKAI PLINTANTI cool.gif ju rado pas mano vyra,nuejo issitirti,kai blogai pasijuto,tada ejau ir as,pasirodo,turiu ir as sio gerio.....
Neapleidzia mintis del neistikimybes fakto cool.gif
Dabar mastau,kaip gydymas atsilieps zindymui g.gif
Atsakyti
Na, jos galėjo gyventi pas jūsų vyrą nežinia kiek mėnesių-metų,o išlyst kai pasilpo imunitetas... Ką jūs žinot, ar nebuvo pas jus nuo senų senovės j(ei nesidarėt tyrimo kada nors anksčiau)? Žindymui gali atsiliept tuo, kad kurį laiką teks duot mišinukų ir nutraukinėt pienuką, nebent parinks tokius antibiotikus kurie vaikui nepakliūna, bet abejoju. Vistiek svarbiausia nepergyvenkit 4u.gif Žinau tas bjaurias mintis, bet vykit jas šalin. Buvo-nebuvo, niekas dabar nepasikeis nuo to, tik save graužiat, džiaukitės mažiuku, gydykitės, ir duokit daugiau darbų vyrui... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 23 rugsėjo 2011 - 15:35
QUOTE(Fliansiukas @ 2011 09 23, 16:19)
bet visur kur tik ieskau info,raso,kad si liga-LYTISKAI PLINTANTI cool.gif  ju rado pas mano vyra,nuejo issitirti,kai blogai pasijuto,tada ejau ir as,pasirodo,turiu ir as sio gerio.....
Neapleidzia mintis del neistikimybes fakto cool.gif
Dabar mastau,kaip gydymas atsilieps zindymui g.gif

Lytiškai, bet santykiauti gi nebūtina, kad ant lytinių organų patektų zarazų...
Pirma mintis ir man buvo, iš kur??? Bet giliau pasidomėjus... pilna vietų kur galima tokių ir panašių ligų pasigauti doh.gif ir gali gyventi ilgai ilgai nei neįtardamas, kad kažką turi, o nusilps imunitetas ir pradės lįst visokie brudai doh.gif
Dėl žindymo pasitarkit su gydytoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 23 rugsėjo 2011 - 15:52
O kuris tyrimo budas yra efektingiausias del chlamidiju? Tepinelis, slapimo ar kraujo? Man buvo darytas tyrimas profilaktiskai, tai ryte reikejo atvykti is po nakties nesislapinus, kad slapimo pusle butu pilna.Tyrimo atsakymas buvo neigiamas, bet gal toks metodas nera patikimas, gal reikia tirti krauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 11 22, 00:27)
O kuris tyrimo budas yra efektingiausias del chlamidiju? Tepinelis, slapimo ar kraujo? Man buvo darytas tyrimas profilaktiskai, tai ryte reikejo atvykti is po nakties nesislapinus, kad slapimo pusle butu pilna.Tyrimo atsakymas buvo neigiamas, bet gal toks metodas nera patikimas, gal reikia tirti krauja? g.gif

Man Endemike sakė, kad kraujo tyrimas rodo ne tik aktyvioj formoj esančias chlamidijas, bet ir "snaudžiančias" iki palankesnių sąlygų. O pasėlis, kurį man ėmė, neaktyvių tuo momentu gali nerodyti.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 11 22, 10:30)
Man Endemike sakė, kad kraujo tyrimas rodo ne tik aktyvioj formoj esančias chlamidijas, bet ir "snaudžiančias" iki palankesnių sąlygų. O pasėlis, kurį man ėmė, neaktyvių tuo momentu gali nerodyti.
Vadinasi patikimiau yra daryti kraujo tyrima, ziuriu dabar yra Endemik akcija del chlam., ureaplazmu ir dar kazkokiu bjaurybiu, gundausi pasidaryt ax.gif , nes gydytojai tikrai i viska ziuri abejingai...
Atsakyti
sveiki ir as turiu tu chlamidiju gal kas galetumet rekomenduoti labai gera gydytoja kad butu tikras savo sryties spesialistas. miestas nesvarbu bet kur galiu atvykti unsure.gif
ir dar esu girdejas kad suvartojus antibjotiku kursa negalima kartoti iskart tyrimo turi iseiti maziausiai mienuo kad parodytu tyrimas ar issigyde chlamidijoze nes kitu atveju buna tetikslus tyrimo atsakymas jei iskart po antibjotiku pakartojamas tyrmas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomtom149: 24 birželio 2012 - 21:49
Koks geriausias tyrimas dėl chlamidijų? Nes visokių jų yra. Bijau susirgti DUL g.gif
Atsakyti
Laba. Noriu pasidalinti tokia neaiškia patirtim... Kai buvau 21m. ginekologė siuntė tirtis dėl chlamidijų į Vilniaus odos ir veneros ligų kliniką esančia Kauno gatvėje. Tyrimas tada kainavo 37Lt. aš daktarės kabinete išsitraukiau pinigus ir padėjau juos an stalo. Man gydytoja paėmė tepinėlį ir liepė atvykti paskirtu laiku. Kai atvykstu sekantį kartą man pasako jog chlamidinė infekcija rasta ir skiria vaistų. Pakalbu su drauge kuri taip pat ten ėjo tirtis, jai taip pat buvo rasta chlamidinė infekcija tik pinigus ji mokėjo kasoje, o ne gydytojos kabinete.... Dabar man 28m planuoju kūdikį ir du pirmi bandymnai nesėkmingi. Prieš nėštumo planavimą tyriausi chlamidijų nerado. Bet va kamuoja mintys ar tada rasta chlamidinė infekcija nesukėlė kiaušintakių nepraeinamumo, nes jei ištikrūjų rado ji tūnojo apie 3metus.... O gal vis gi net neieškojo... ir pinigus gydytoja isidėjo į kišenę? Dėl visa ko skyrė vaistų ir per sekančia patikrą, kada jau mokėjau į ksą, chlamidijų neberado... Nežinau net ką galvoti... baimės pilnos kelnės... Jei yra taip, kad tuo metu gydytoja sumanė pasipelnyti iš jaunos kvailos mergaitės, o aš dabar einu iš proto, negaliu miegot, verkiu ir tikriausiai negaliu pastoti dėl psichologinių priežasčiu...
Kokios mintys jums kiltų dėl tokio pinigų mokėjimo už procedūrą?
Atsakyti
http://www.homosanit...lamidijos_namai

visos bacilos gali vešėti tik tada, kai joms sudaromos sąlygos organizme. Kol jų nėra, jos ramiai gyvena ten, kur joms ir priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 08 vasario 2014 - 15:49