Įkraunama...
Įkraunama...

Chlamidijos

Sveikos merginos:)
Gelbekit,kas galit. Nuejau pas ginikologe, paeme tepineli, taip pat ziurejo per mikroskopa ar ka ten , rado ne menka zaizdele. Tepinelis parode,stipru manksties uzdegima. Padare tyrima del tu chlamidiju. Dabar laukiu atsakymo. Vaistu jokiu neisrase kolkas, sake kai bus matyt del chlamidiju tada gersim vaistus. Pirmais jauciau perstejima po rytinio slapinimosi pirmo. (pries einant pas gini) Dabar jauciu lyg noreciau slapintis,bet kaip ir nenoriu, kaskaip ar ispustas pilvas ar kas, net pati nesuprantu. Ar nebus man kasnors "tokio" blogo, kad negeriu iskart jokiu vaistu nuo zaidos ir uzdegimo, labai pergyvenu. Isvaziuoju is LT atostogu ir bijau ar nebus man kasnors blogo.
Atsakykit , ar bereikalo pergyvenu? ar nezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
sveika, siuo metu gydausi chlamidijas ir ureplazmas, mano va tokie simptomai, daznai skausmingai slapinuosi, ypac baigiant slapintis, skausmas pilvo apacioja ir kaip saket toks apsunkes papustas, niezti , persti maksti, skauda per lytinius santykius, man daejo iki to kad net kryzkauli pradejo skaudet, eina tokios nemalonios isskyros, tokios tampomos kaip kokie atsiprasant snargliai, gelsvos, o db net rusvos pasidare, man israse antibiotikus, jau praejo beveik dvi savaites nuo vaistu vartojimo ir jauciu kad man jie tik truputi apmalsino, vel tex darytis tyrimus ir gert antibiotikus, nes visi liko simptomai verysad.gif gydemes abu su vyru.
o tyrimas vienas koks skaudus buvo galvojau jog numirsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonitute20: 11 rugsėjo 2010 - 13:24
Bonitute20, kokius konkreciai geriant antibiotikus ir kokiom dozem?
Man ta pati beda, geriu jau antra kursa doxicyklino, po pirmo kurso tyrimas buvo blogas, nepadejo... sad.gif bijau kad ir vel nepades, gal man sie vaistai netinka? gal nezudo tu bjaurybiu?
siuo metu esu ne Lt ir pasikonsultuot su gydytoja bei vel kartot tyrima galesiu tik pries Kaledas... doh.gif verysad.gif
taigi, isgersiu antra kursa antibiotiku ir lauksiu kaledu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 09 15, 19:47)
Bonitute20, kokius konkreciai geriant antibiotikus ir kokiom dozem?
Man ta pati beda, geriu jau antra kursa doxicyklino, po pirmo kurso tyrimas buvo blogas, nepadejo... sad.gif bijau kad ir vel nepades, gal man sie vaistai netinka? gal nezudo tu bjaurybiu?
siuo metu esu ne Lt ir pasikonsultuot su gydytoja bei vel kartot tyrima galesiu tik pries Kaledas...  doh.gif  verysad.gif
taigi, isgersiu antra kursa antibiotiku ir lauksiu kaledu..  verysad.gif

sveikute, dabar gerai nepamenu, bet man atrodo, jog geriau azithromecyne 500mg. ten yra trys tabletes, per dvi dienas sake isgerti, ir man nepraejo, nuejau pas kt ginekologe, tai pasake, jog nesidaryciau kokius 3 menesius to tyrimo, nes sake, pas manes ras ir ras tu zarazu... sie vaistai labai stiprus ir kurso kartoti negaliu, o dabar nuo tu vaistu man isivyste candidoze, zodziu vienos bedos. verysad.gif niekaip is ju neislipu...
Atsakyti
Patarkit prasau,
turiu gimdos kaklelio zaizdele, vakar nuejau pas ginekologe, pasake, kad yra gimdos kaklelio uždegimas, rasta leukocitu, nieko specifiško nerasta. apie jokias lyt. plintancia ligas nesake (Chlamidiju nerasta, tyriausi anksciau, ir tikrai abu vienas kitam istikimi buvom). Liepe sugerti antibiotiku azitromicino abiems. ir man atstatyti naturalia mikroflora. kai pasakiau, draugas pasiuto, kad neistikima buvau, nors istikimybe man garbes reikalas pries save pacia, ir tikrai i sona nejau, jis irgi. pries metus darytas turimas buvo geras. 4 dienas pries sita tepineli, eme meginuka del chlamidiju, ir gana skaudziai, puse dienos jauciau. klausimas: ar galejo po meginuko paemimo chlamidijomis pasizeisti epitelis gautis mini uždegimas ir per kelias tinkamai nesugyti, atsirasti leukocitu? žodziu ar pries tai darytas tyrimas galejo itakoti paprasto tepinelio rezultatus? gydytoja sako nieko cia blogo, bet israse stiprius antibiotikus. esu tikra 99 proc., kad lytiskai plintanciu ligu abu neturim. nuo ko tas uždegimas? del žaizdeles? ar nuo pries tai pagramdyto epitelio.
Atsakyti
Sveikutes,
Mes su vyru jau beveik 1,5 metu bandome pastoti. Atlikti tyrimai parode, kad esu turejusi chlamidiju infekcija, apie kuria net nenutuokiau. Internete skaiciau, kad po sios infekcijos, moterys tampa nevaisingos, kiausintakiai tampa nepraeinami. Ar kuri nors susiduret su ta pacia problema? Siuo metu daktare liepe gerti duphastona 4-6men, jei nepavyks, tada sake ziuresim, ka daryti. Greiciausiai laukia laparoskopija...
Atsakyti

Sveikos,
Gal kam buvo panasus simtomai:
Deginantis skausmas makstyje, taip pat ir slapinimosi metu, kuris ypatingai suintensyveja baigiant slapintis. Skauda taip, lyg sienom lipk. verysad.gif Jokiu isskyru nera.
Pas daktarus esu praradus vilti, ginekologe kaip ir nieko nemato, siuncia pas urologa gal slapimo taku uzdegimas, bet ir jis nieko neranda. be to, skaitinejaus, kad esant slapimo pusles uzdegimui, skauda ir pilvo apacia. Man neskauda. Tik tas is proto varantis deginantis skausmas. Niekas nieko neranda, o as mirstu is skausmo.
Gal reiktu pradeti nuo ginekologes pakeitimo? g.gif Bet as net nezinau ar cia ginekologine problema.
Gal kas panasiu simptomu turejot? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 13 sausio 2011 - 14:35
sveika, sakyciau, jog chlamidijos, bet turetu eiti isskyros tokios atsiprasant kaip snargliai tampomi, o siaip gal jum pusles uzdegimas. Del to gali ir maksty paperseti, deginti, pilvo apacia paskaudeti. Na reikia visokius variantus isbandyti. Man buvo chlamidijos, tai ziauriai skaudedavo lytinio akto metu, perstedavo, slapinantis skaudedavo, isskyru buvo gan nemazai, pastoviai noras slapintis buvo o padarydavau tik po kelis lasiukus, chlamidijos ir yra visu tu galu ir slapimo taku infekcija blink.gif venerine liga kuria as turejau o gal dar tebeturiu, yra toks itarimas.
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2011 01 13, 18:00)
sveika, sakyciau, jog chlamidijos, bet turetu eiti isskyros tokios atsiprasant kaip snargliai tampomi, o siaip gal jum pusles uzdegimas. Del to gali ir maksty paperseti, deginti, pilvo apacia paskaudeti. Na reikia visokius variantus isbandyti. Man buvo chlamidijos, tai ziauriai skaudedavo lytinio akto metu, perstedavo, slapinantis skaudedavo, isskyru buvo gan nemazai, pastoviai noras slapintis buvo o padarydavau tik po kelis lasiukus, chlamidijos ir yra visu tu galu ir slapimo taku infekcija  blink.gif  venerine liga kuria as turejau o gal dar tebeturiu, yra toks itarimas.

unsure.gif Baisu!
Tai man visgi reikia sugrizti pas savo gyd., kad paimtu tepineli, turbut nuo to reiktu pradeti?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 01 13, 18:29)
unsure.gif  Baisu!
Tai man visgi reikia sugrizti pas savo gyd., kad paimtu tepineli, turbut nuo to reiktu pradeti?

Tepinelis gali parodyti padidejusiu leukocitu kieki, bet ne chlamidijas, chlamidijas issitirt ne pas ginekologe reikia, o privaciai eiti i tam tikra istaiga. Zinoma jei jus galvojat kad galetu buti chlamidijos. Pasiskaitykit internete ju pozymius ir matysit ar jum viskas atitinka, man tai viskas atitiko ir nuejau pasidaryti to tyrimo, be ginekologes siuntimo, ji net nepasake kad man galetu buti chlamidijos, gyde nuo uzdegimo o pasirodo buvo chlamidijos ir ureaplazmos. Tikrai baisu blink.gif cia lytiskai plintanti liga...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 06 07, 15:58)
Sveika, Cornelia
Pas mane su chlamidijom problemu nera buve, bet buvo kitu nesamoniu, net nezinau kas ten is tikro buvo, bet nuolat pasikartodavo uzdegimai... kankinausi as beveik 3 metus  unsure.gif siaubu siaubas, diskomfortas baisiausias.... Vaistai, antibiotikai, kremai... visokios nesamones. Nezinojau ko griebtis, ir visai netycia viena moteris pardavinejo sidabra ir uzrase savo tel.nr ant vizitines, susijusios su maisto papildais. Pasirodo tai rytu medicinos BAP. Susidomejau, paskaiciau. Issivaliau organizma, geriau kalci, o po to geriau Kanli, na ir praejo... Kainavo tai nemazai, gal 600-700 lt. Bet pries tai pinigu buvo ismaesta daaaaaaug daugiau. Na ir pradejau as tuo dometis... Tai tas Kanli skirtas visoms moterims su tom problemom. Reguliuoja menesines ir visa kita. Prirasyta ten apie ji nemazai, na aisku aklai viskuo tiket irgi negalima. Skaiciau, kad net nevaisinga moteri padaro vaisinga  g.gif Po viso gydymo kurso nuejau pas gydytoja, padare tyrimus ir ka jus manot - tik truputi padidejes leukocitu kiekis, kurio nereikia net gydyt, o tik truputi sustiprint imuniteta ir priaugt svorio  blush2.gif

QUOTE(elvike @ 2009 06 15, 22:20)
Sveikos, merginos  4u.gif Na, ta pienligė ir mane dažnai lankė  doh.gif Iš pradžių nesupratau dėl ko, o ginekologė diagnozavo: silpnas imunitetas ir mažas svoris (170 cm, o svėriau 48 kg  blush2.gif ) Tai ką teko stiprinti savo imuninę sistemą  ax.gif Čia jau gausis kaip reklama  biggrin.gif  bet aš naudojau ir naudoju Tianshi papildus, nes nors po gimdymo jau metai praėjo, bet organizmas negauna pilnai medžiagų iš maisto  ax.gif Kai būdavo labai blogai gerdavau Micomax, atrodo taip rašosi. Labai padėdavo  mirksiukas.gif

sakykit, o kiek laiko jūs tuos Kanli papildus gėrėt?
Atsakyti
Sveikos:)
Aš nuėjau išsitirti kompiuterine diagnostika ir.... man nustatė kad yra nedidelis gimdos uždegimas, kurį sukėlė chlamidijos. Tos zarazos dar apsigyveno pas mane akyse ir pečių sąnariuose.. verysad.gif Keisčiausia yra tai, kad jos plinta lytiniu keliu, o aš neturėjus lytinių santykių.... rolleyes.gif prieš pusantrų metų buvo atvejis, kai tik gulėjom su vaikinu nuogi, bet jokių lytinių santykių neturėjom. O jo pedantiškumas ir prisižiūrėjimas net negalėjo duoti minties, kad jis turi " gyventojų".......Nors aišku tuomet galėjau užsikrėst tik gulėdama šalia, ar tai neįmanoma?smile.gif Pasijutau tai labai nejaukiai, kai sužinojau, kas pas mane gyvena... doh.gif Visiškai pasimetus esu... ir nebežinau ką galvot..... blush2.gif
Atsakyti