QUOTE(konfetee @ 2009 06 07, 15:58)
Sveika, Cornelia
Pas mane su chlamidijom problemu nera buve, bet buvo kitu nesamoniu, net nezinau kas ten is tikro buvo, bet nuolat pasikartodavo uzdegimai... kankinausi as beveik 3 metus

siaubu siaubas, diskomfortas baisiausias.... Vaistai, antibiotikai, kremai... visokios nesamones. Nezinojau ko griebtis, ir visai netycia viena moteris pardavinejo sidabra ir uzrase savo tel.nr ant vizitines, susijusios su maisto papildais. Pasirodo tai rytu medicinos BAP. Susidomejau, paskaiciau. Issivaliau organizma, geriau kalci, o po to geriau Kanli, na ir praejo... Kainavo tai nemazai, gal 600-700 lt. Bet pries tai pinigu buvo ismaesta daaaaaaug daugiau. Na ir pradejau as tuo dometis... Tai tas Kanli skirtas visoms moterims su tom problemom. Reguliuoja menesines ir visa kita. Prirasyta ten apie ji nemazai, na aisku aklai viskuo tiket irgi negalima. Skaiciau, kad net nevaisinga moteri padaro vaisinga

Po viso gydymo kurso nuejau pas gydytoja, padare tyrimus ir ka jus manot - tik truputi padidejes leukocitu kiekis, kurio nereikia net gydyt, o tik truputi sustiprint imuniteta ir priaugt svorio
QUOTE(elvike @ 2009 06 15, 22:20)
Sveikos, merginos

Na, ta pienligė ir mane dažnai lankė

Iš pradžių nesupratau dėl ko, o ginekologė diagnozavo: silpnas imunitetas ir mažas svoris (170 cm, o svėriau 48 kg

) Tai ką teko stiprinti savo imuninę sistemą

Čia jau gausis kaip reklama

bet aš naudojau ir naudoju Tianshi papildus, nes nors po gimdymo jau metai praėjo, bet organizmas negauna pilnai medžiagų iš maisto

Kai būdavo labai blogai gerdavau Micomax, atrodo taip rašosi. Labai padėdavo
sakykit, o kiek laiko jūs tuos Kanli papildus gėrėt?