Įkraunama...
Įkraunama...

Chlamidijos

Jau kelios savaitės kaip vargina sausas kosulys. Šiandien paėmė kraujo tyrimą dėl chlamidijų ir mikoplazmos IGG ir IGM.
Sakykite, o kokiu būdu atliekamas tyrimas, kad nustatyti lytinių organų chlamidijozę? Atliekamas toks pats kraujo tyrimas, ar imamas tepinėlis?

Atsakyti
sveika,

pirmiausia reik chlamidioze issinaikint 4u.gif
ir, be abejo, vyras taip pat butinai turi gert antibiotikus.
patys ta esam praeje. jei vyras nesigydys, vel uznes tau, teisingai sakai.

manau, kad geriausia gydytis pienlige po to, kai sugersi antibiotikus, nes daznai juk ir jie itakoja pienlige, tai koks tikslas dabar butu gert g.gif
Atsakyti
QUOTE(fabute @ 2009 06 07, 01:05)
sveika,

pirmiausia reik chlamidioze issinaikint 4u.gif
ir, be abejo, vyras taip pat butinai turi gert antibiotikus.
patys ta esam praeje. jei vyras nesigydys, vel uznes tau, teisingai sakai.

manau, kad geriausia gydytis pienlige po to, kai sugersi antibiotikus, nes daznai juk ir jie itakoja pienlige, tai koks tikslas dabar butu gert g.gif

Sveikos, pasirodysiu gal ir kvaila, bet kuo tos chlamidijos pasireiskia? Kokie simptomai? Man kai pakilo temp ir maksty buvo nelabai grazu, ginekologe rekomendavo pasidaryt tyrima del chlamidiju. Tai net idomu, kodel.
Atsakyti
Sveika, Cornelia
Pas mane su chlamidijom problemu nera buve, bet buvo kitu nesamoniu, net nezinau kas ten is tikro buvo, bet nuolat pasikartodavo uzdegimai... kankinausi as beveik 3 metus unsure.gif siaubu siaubas, diskomfortas baisiausias.... Vaistai, antibiotikai, kremai... visokios nesamones. Nezinojau ko griebtis, ir visai netycia viena moteris pardavinejo sidabra ir uzrase savo tel.nr ant vizitines, susijusios su maisto papildais. Pasirodo tai rytu medicinos BAP. Susidomejau, paskaiciau. Issivaliau organizma, geriau kalci, o po to geriau Kanli, na ir praejo... Kainavo tai nemazai, gal 600-700 lt. Bet pries tai pinigu buvo ismaesta daaaaaaug daugiau. Na ir pradejau as tuo dometis... Tai tas Kanli skirtas visoms moterims su tom problemom. Reguliuoja menesines ir visa kita. Prirasyta ten apie ji nemazai, na aisku aklai viskuo tiket irgi negalima. Skaiciau, kad net nevaisinga moteri padaro vaisinga g.gif Po viso gydymo kurso nuejau pas gydytoja, padare tyrimus ir ka jus manot - tik truputi padidejes leukocitu kiekis, kurio nereikia net gydyt, o tik truputi sustiprint imuniteta ir priaugt svorio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 06 07, 13:42)
Sveikos, pasirodysiu gal ir kvaila, bet kuo tos chlamidijos pasireiskia? Kokie simptomai? Man kai pakilo temp ir maksty buvo nelabai grazu, ginekologe rekomendavo pasidaryt tyrima del chlamidiju. Tai net idomu, kodel.

siaip chlamidijos viena dazniausiai pasitaikanciu infekciju, todel ir siulo pasidaryt ta tyrima, manau, kai yra kazkokie uzdegimo simptomai mirksiukas.gif
man asmeniskai skaudejo pilvo apacia, buvo isskyru neiprastu. zodziu, jautesi, kad kazkas negerai...apskritai gali nebut ir jokiu pozymiu, bet kita uzkrest vis tiek gali.
Atsakyti
taip antibijotikus turit gert butinai abu,nes cia bus pasaka be galo.viens nuo kito ir t.t
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 06 07, 15:58)
Sveika, Cornelia
Pas mane su chlamidijom problemu nera buve, bet buvo kitu nesamoniu, net nezinau kas ten is tikro buvo, bet nuolat pasikartodavo uzdegimai... kankinausi as beveik 3 metus  unsure.gif siaubu siaubas, diskomfortas baisiausias.... Vaistai, antibiotikai, kremai... visokios nesamones. Nezinojau ko griebtis, ir visai netycia viena moteris pardavinejo sidabra ir uzrase savo tel.nr ant vizitines, susijusios su maisto papildais. Pasirodo tai rytu medicinos BAP. Susidomejau, paskaiciau. Issivaliau organizma, geriau kalci, o po to geriau Kanli, na ir praejo... Kainavo tai nemazai, gal 600-700 lt. Bet pries tai pinigu buvo ismaesta daaaaaaug daugiau. Na ir pradejau as tuo dometis... Tai tas Kanli skirtas visoms moterims su tom problemom. Reguliuoja menesines ir visa kita. Prirasyta ten apie ji nemazai, na aisku aklai viskuo tiket irgi negalima. Skaiciau, kad net nevaisinga moteri padaro vaisinga   g.gif Po viso gydymo kurso nuejau pas gydytoja, padare tyrimus ir ka jus manot - tik truputi padidejes leukocitu kiekis, kurio nereikia net gydyt, o tik truputi sustiprint imuniteta ir priaugt svorio  blush2.gif

Sveikos, merginos 4u.gif Na, ta pienligė ir mane dažnai lankė doh.gif Iš pradžių nesupratau dėl ko, o ginekologė diagnozavo: silpnas imunitetas ir mažas svoris (170 cm, o svėriau 48 kg blush2.gif ) Tai ką teko stiprinti savo imuninę sistemą ax.gif Čia jau gausis kaip reklama biggrin.gif bet aš naudojau ir naudoju Tianshi papildus, nes nors po gimdymo jau metai praėjo, bet organizmas negauna pilnai medžiagų iš maisto ax.gif Kai būdavo labai blogai gerdavau Micomax, atrodo taip rašosi. Labai padėdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 15 birželio 2009 - 22:21
Sveikos,
turiu neramuma del keistos gelsvos-žalsvos spalvos isskyrų, maudimo pilvo apacioje. turiu, kaip gydytoja sakė, nemaža gimdos žaizdele. Ar tos isskyros gali buti del to? tepinelis buvo geras, jokio niežejimo, paraudimo, blogu kvapu nejauciu. turiu antra pastovu drauga, ir tikiu, kad nelakstanti i sonus, bet galvoju gal verta issitirti del chlamidiju? Ka patartumet jus? kur geriausia tirtis Kaune? kur nera labai brangu, ir svarbiausia nera eiliu?
Atsakyti
Esu dariusis šį tyrimą pernai prieš laparoskopinę operaciją. Man ginekologas šiam tyrimui paėmė tepinėlį ir padarė tyrimą. Šiaip siuntė į Petrausko gatvę, bet aš pasidariau ne Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Perluotė @ 2010 08 25, 23:57)
Sveikos,
turiu neramuma del keistos gelsvos-žalsvos spalvos isskyrų, maudimo pilvo apacioje. turiu, kaip gydytoja sakė, nemaža gimdos žaizdele. Ar tos isskyros gali buti del to? tepinelis buvo geras, jokio niežejimo, paraudimo, blogu kvapu nejauciu. turiu antra pastovu drauga, ir tikiu, kad nelakstanti i sonus, bet galvoju gal verta issitirti del chlamidiju? Ka patartumet jus? kur geriausia tirtis Kaune? kur nera labai brangu, ir svarbiausia nera eiliu?

patarciau issitirti del visu LPL smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fabute @ 2010 08 26, 12:01)
patarciau issitirti del visu LPL smile.gif

Paeme megineli del chlamidiju, ziuresiu. jeigu kas bus, tirsiuosi nuo visu, bet nepigiai iseis sad.gif. nesu kokia palaido elgiasio, tai labai jau nesmagu po LPL ligu kabinetus vaikscioti blush2.gif gyd. sake, kad isskyru spalva galejo pakisti del tos žaizdeles, nes man rodos jos man seniai jau tas maudimas, isskyros neaiskios ir gausios dar pries lytini gyvenima buvo, kuri 25m. pradejau. ar kuriai mamytei yra taip buve, kad iskyru spalva ne skaidri, o nieko blogo nerado?
Atsakyti
Gyvenu nen LT tai kai esi virs 25 metu atsiuncia laisku skad laikas nueiti pas gydutoja del chlamidiju ar kaklelio vezio tyrimo. Del chlamidiju pakanka slapimo tyrimo del kaklelio vezio ima tepineli. doh.gif
Atsakyti